2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende iyiyim canim insallah gelmez kirmizilarda hamile olursun uzulme canim olmazsa eylule olur insallah gun asiri calisirsiniz eylulde biraz naz yapiyor bizim bebisler gelecek annesine insallah
İnşallah canım inşallah dediğin gibi olur

benim şaşırdığım arkadaşın adeti 20 de di baya erken çıktı erken çıkan gebelik testindenmi aldı acaba
Yok canım ovu testının yanında cıkanla yapmıs onda cıktı evet bayagı erken ogrendı bende yapmıstım cıkmadı olsa cıkardı canım evet frındlyde umutsuzdu hamıs cıktı ınsallah bende öyle olurum

İnş canım şimdi hastaneye gidiyorum dua edin kızlar kanda da göreyim korkuyorum

Ahhh kuzucuum benım elımde olsa ınsallah dedıgın gıbı olur bende hamıs cıkarım senı yanıltmam ınsallah bendekı tahmınınde dogrudur hala aynı hissediyormusun
bilmiyorum ama nedense hissediyorum sanki sende hamile çıkacaksın inşallah yanılmam ya geçen biriyle tanıştım kalp gözü açıktı tık tık tık hakkımda herşeyi söyledi geçmişi bile

sendemi o testen yaptın olsun yinede umutlu ol daha bata var

bilmiyorum ama nedense hissediyorum sanki sende hamile çıkacaksın inşallah yanılmam ya geçen biriyle tanıştım kalp gözü açıktı tık tık tık hakkımda herşeyi söyledi geçmişi bile

Ayyy canım benım agzından bal damlıyor ınsallah dedıgın gıbı olur ınsallah senınde guzel yuregın bende dogru hıssedıyordur tatlım cok sagol

evet hele benim gibi tarihleri bozuk olanlar için:) saat kaçta yapıyorsun ?

Kızlar sperm testi yaptrdk ama çok iyi değil sanki anlayan varmı değerden

canım en son abcdef yaptırmıştı. mogami de geçenlerde yaptırdı . sperm değeri kadar hareketlilik değeri de önemli sanırım hzı vs oluyor ya öyle bende tam bilemiyorum kimi 140 milyon kimi 5 milyon bilemiyorum ki ama abcdef 400 binlerle de hamile kalanlar var demişti

Kızlar sperm testi yaptrdk ama çok iyi değil sanki anlayan varmı değerden
cnm mrb nasıl çıktı değeriniz bizimki oldukça düşmüş ama dr eşimin gecen ayateşli hastalanıp antibiyotikler kullanmasından kaynaklı olabileceğini söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…