- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
İnş canım kan testimi alınca sevinicemtatlım bence hamilesin hayırlı olsun
cnm bizim 4 ay önceki test 25milyndu hat-reket %75 idi dr un biri sayı 20milyn sınırına yakın asılama deneriz hemen dedi biz daha denemelerin basında olunca yaptırmadk baska dr gittik sayımıza iyi dedi şimdi tekrr yaptırdık dün 2,5 milyona düşmüş ama ilaçların etkisi inş gider sayınız cok düşük diil arastırdım milyon sayısı olmayanlar yada 3-5 8 milyonla hamile kalanlar var hareket % kaç bide dün bi yerde okudum rahim 100bin ile 300bin filan sperm alabiiyomş
İnş canım kan testimi alınca sevinicemtatlım bence hamilesin hayırlı olsun
Canım bizim 7. 8. 12.13. 15. 22. günler ilişki oldu bugünde 24.günüm
Evet canıım inş seninle günlerimiz aynıydı kuzuum darısı başına:)Canım inanmıyorum hamilesin. Tebrik ederim çok net bir silik çizgin var bebek geliyor. İnşallah bana da gelir çalışma günlerimiz aynıydı.
İnş canım kan testimi alınca sevinicem
Benim için çok kolaydı canım çünkü 18:00'de işten çıkıyorum ve zaten eve gelmem 1 saat en son 15:00-16:00 gibi su içiyordum ofiste yetiyordu eve gelincede tuvaletim gelmiş oluyordu zaten hemen yapıyordum ama dün son kez yaptım artık çizginin durumuna bakmak için adete kadar beklicem artık bu hafta full çalışıp. Friendly'le çalışma günlerimiz tamamen aynı sadece arada bir gün yapmadık, o da öyle inşallah tutar benimkide.
Ya doktor hareket sayı normal demiş ama bana öyle gelmedi bide Spermde mikrop varmış antibiyotik verdi
Amiiin canım tahminin tuttu Allahım da sana ve tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın bebeklerimîz sağlıkla gelsimayyy çok sevindim canım ya inşallah değerler güzel çıkar allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım bizim 7. 8. 12.13. 15. 22. günler ilişki oldu bugünde 24.günüm
Adet bitiminden 3 gün sonra başladım çalışmalara, adet başlangıcından sonraki 10. Gün bende akıntı başladı ovulasyonda cizgi çok silikti ama ben 10, ve 12. Günü de degerlendirdim akintim var diye. Sonra hep 1 gün arayla devam ettik çalışmalara ama ovulasyon testinde hic koyu çizgi görmemiştim ta ki adete 6 gün kala. Çok koyu çizgi çıkınca gebelik testini denedim. Onda da silik çizgi çıktı. Elimde bir ov. Daha kalmıştı onu 2 gün sonra tekrar yaptım yine kopkoyuydu dün sabah gebelik testini yaptım o da kopkoyu çıktı. Yani aslında ovulasyon testi benim gebeliği farketmemde yumurtlamayi farketmemden daha çok işe yaradı. Siz de adet bitiminden sonra düzenli 1er gün arayla çalışın testin en koyu çizgisini beklemeye çalışmadan eğer benimki gibi net cikmiyorsa.Canım çalışma günlerini yazar mısın bana rica etsem bende bu ay ovulasyon testi yaptım. Çok umutluyum ama bakalım.
Erken gebelik testi değil canım ben de şaşkınım 5gün önceden çıktı inş sağlıklıdır çok tedirginimbenim şaşırdığım arkadaşın adeti 20 de di baya erken çıktı erken çıkan gebelik testindenmi aldı acaba
inşallah canım bende öyle yaparım3 te suyumu içer 6da evde oluyorum yaparım kısmetsehadi bakalım işe yarayacak inşallah en azından için rahat elinden geleni yaptın
Erken gebelik testi değil canım ben de şaşkınım 5gün önceden çıktı inş sağlıklıdır çok tedirginimbenim şaşırdığım arkadaşın adeti 20 de di baya erken çıktı erken çıkan gebelik testindenmi aldı acaba
Ahhh canim yaaa dün ne kadar umutsuz umutsuz konusuyordun, bebisi de uzdun iyi mi... Çok şükür :) hayırlı bir gebelik geçir insaAllah tatlimmm :) bakalim ne kadarlık çıkacak mercimek :):)Birde eczaneden aldığım teste yapmak istedim şimdi yaptım görünüyo değil mi çift çizgi?
Ohhh çok iyi çok sevindim doktorun öyle demesine :)günaydın kızlar doktordan geliyorum kontrolden rahim gayet iyi yumurtalıklarda da sorun yok 1 2 ay korunun sonra hemen olur ilkine bakarsak dedi cok sevindim patoloji sonucum cıkmamış onu da haftaya öğrencem ama bişey cıkmaz muhtemelen dedi ilk adetten sonra çalışmalara baslıyorum allahın izniyle
Ayyy gözlerim doluyo böyle dediğinizde inşallah canım inşallahKorkma içini ferah tut canım guzel sonuclar alacaksın belkı deger dusuk olur oda yenı gebelık oldugu ıcındır guclu ol sen annesın artık
Iki ay sonra tekrar test yapılacak daha ayrıntılı bi yere gönderecek keçi boynuzu önerdi hayırlısı bakalımcnm sayı sınıra yakın ama normal sonucta eşim dün gösteremedi bgn dr çalıştığı yere yakın bi hastanedeymiş git dedim hala gidememiş inş gider de bize de ilaç verr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?