2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Eklentiler

• 20140814_215614-1.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 71
Canım bizim 7. 8. 12.13. 15. 22. günler ilişki oldu bugünde 24.günüm

Bizimde adetin ilk gününden sayarsak 13. 14. 15. 17. günler ilişki oldu. 14. gün testte pozitifi yakaladım ogün ve ertesi günü değerlendirdik, çarşamba yapmadık dün akşamda yaptık.

Sence tutma ihtimali nasıl canım?

Ya doktor hareket sayı normal demiş ama bana öyle gelmedi bide Spermde mikrop varmış antibiyotik verdi

evet cnm hareket az düşük gibi ama sayı iyi havuc suyu harekete ii geliyomuş bnce için rahat olsn

Ya doktor hareket sayı normal demiş ama bana öyle gelmedi bide Spermde mikrop varmış antibiyotik verdi

inşallah canım bende öyle yaparım3 te suyumu içer 6da evde oluyorum yaparım kısmetse :) hadi bakalım işe yarayacak inşallah en azından için rahat elinden geleni yaptın :)

cnm sayı sınıra yakın ama normal sonucta eşim dün gösteremedi bgn dr çalıştığı yere yakın bi hastanedeymiş git dedim hala gidememiş inş gider de bize de ilaç verr

Canım bizim 7. 8. 12.13. 15. 22. günler ilişki oldu bugünde 24.günüm

benimde sana yakın zamanlarda oldu ama tamamen şans bi gün var ve o gün o gün olmayabilir :) kısmet ben sanmıyorum yumurtlamam dengesiz sen şimdi bunları bırakta akşam kağınıdı eşine nasıl vereceksin iyice düşün :)

Canım çalışma günlerini yazar mısın bana rica etsem bende bu ay ovulasyon testi yaptım. Çok umutluyum ama bakalım.
Adet bitiminden 3 gün sonra başladım çalışmalara, adet başlangıcından sonraki 10. Gün bende akıntı başladı ovulasyonda cizgi çok silikti ama ben 10, ve 12. Günü de degerlendirdim akintim var diye. Sonra hep 1 gün arayla devam ettik çalışmalara ama ovulasyon testinde hic koyu çizgi görmemiştim ta ki adete 6 gün kala. Çok koyu çizgi çıkınca gebelik testini denedim. Onda da silik çizgi çıktı. Elimde bir ov. Daha kalmıştı onu 2 gün sonra tekrar yaptım yine kopkoyuydu dün sabah gebelik testini yaptım o da kopkoyu çıktı. Yani aslında ovulasyon testi benim gebeliği farketmemde yumurtlamayi farketmemden daha çok işe yaradı. Siz de adet bitiminden sonra düzenli 1er gün arayla çalışın testin en koyu çizgisini beklemeye çalışmadan eğer benimki gibi net cikmiyorsa.

inşallah canım bende öyle yaparım3 te suyumu içer 6da evde oluyorum yaparım kısmetse hadi bakalım işe yarayacak inşallah en azından için rahat elinden geleni yaptın

Evet kuzum bilmiyorum ama bu ay dedim ya çok pozitifim bir çarşambada yapmadık diye üzülmüştüm ama iyi oldu eşimi kurutmuştum artık o da dinlendi o yüzden dün çok çok gönderdi spermciklerini. Zaten yumurtanın çatladığı günü değerlendirdik. Bugün okudum yumurta yavaş yavaş çatlamaya başlamazmış çatlama bir anda olur ve 24 saat sonra bitermiş. Ben testte pozitifi tam 14. gün yakaladım. Ertesi günde yani çatladığı günde çalışma oldu. Zaten 29 haziran ve 29 temmuz adet olmuştum tam 30 gün yumurtanın çatladığı tarih 15. gün yani testte pozitifi gördükten bir gün sonra sağlamasını da yaptım doğru. İnşallah bende friendly gibi gelicem size bu ay.

Birde eczaneden aldığım teste yapmak istedim şimdi yaptım görünüyo değil mi çift çizgi?
Ahhh canim yaaa dün ne kadar umutsuz umutsuz konusuyordun, bebisi de uzdun iyi mi... Çok şükür :) hayırlı bir gebelik geçir insaAllah tatlimmm :) bakalim ne kadarlık çıkacak mercimek :):)

Ohhh çok iyi çok sevindim doktorun öyle demesine :)

cnm sayı sınıra yakın ama normal sonucta eşim dün gösteremedi bgn dr çalıştığı yere yakın bi hastanedeymiş git dedim hala gidememiş inş gider de bize de ilaç verr
Iki ay sonra tekrar test yapılacak daha ayrıntılı bi yere gönderecek keçi boynuzu önerdi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…