Canım akşamları saat 19:00'da yaptım ve 3-4 saat öncesinden su içmeyi bıraktım.
Bende ovulasyon testiyle beraber gelen ultra erken gebelik testi vardi laboquick ve adetten 6 gun önce bile gösterdi. Dün yaptığımda da çok net çıktı ben memnun kaldım yani canım.kızlar bugün Bat günü ve kırmızılar daha gelmedi, çok heyecanlıyım acaba bebiş varmıdır bende hiç belirti falan yok bir tek yüzümde ve omuzlarımda sivilcelenme oldu, arada da kasıklarda batma oluyor kıs süreli karnım göğüslerim şiş ama 2 aydır kürtajdan beri öyle ondan yorum yapamıyorum. bir tek göğüslerim sanki normalden daha sıcak gibi geliyor. Bana hangi gebelik testini önerirsiniz acaba.
Canm resim atamadım da hareket de sıkıntı var galiba yazıyorum Sayı 21 milyon toplamda 88.200.000 yazıyorcnm mrb nasıl çıktı değeriniz bizimki oldukça düşmüş ama dr eşimin gecen ayateşli hastalanıp antibiyotikler kullanmasından kaynaklı olabileceğini söylemişti
Canm resim atamadım da hareket de sıkıntı var galiba yazıyorum Sayı 21 milyon toplamda 88.200.000 yazıyorcnm mrb nasıl çıktı değeriniz bizimki oldukça düşmüş ama dr eşimin gecen ayateşli hastalanıp antibiyotikler kullanmasından kaynaklı olabileceğini söylemişti
Bende ovulasyon testiyle beraber gelen ultra erken gebelik testi vardi laboquick ve adetten 6 gun önce bile gösterdi. Dün yaptığımda da çok net çıktı ben memnun kaldım yani canım.
cnm bizim 4 ay önceki test 25milyndu hat-reket %75 idi dr un biri sayı 20milyn sınırına yakın asılama deneriz hemen dedi biz daha denemelerin basında olunca yaptırmadk baska dr gittik sayımıza iyi dedi şimdi tekrr yaptırdık dün 2,5 milyona düşmüş ama ilaçların etkisi inş gider sayınız cok düşük diil arastırdım milyon sayısı olmayanlar yada 3-5 8 milyonla hamile kalanlar var hareket % kaç bide dün bi yerde okudum rahim 100bin ile 300bin filan sperm alabiiyomşCanm resim atamadım da hareket de sıkıntı var galiba yazıyorum Sayı 21 milyon toplamda 88.200.000 yazıyor
cnm inş bebişin sennledir tebrik ederrim sen ateş ölçüyosn sanırım bnm ateş yum günü yaklastı düşüyo normal miKızlar şimdi hastaneden geldim 2saat sonra alıcam sonucumu çok heyecanlıyım emin olamıyorum
bende alınca 6 gibi yaparım her akşam off susuzluk çok zor hemde o saatlerde(
Kızlar şimdi hastaneden geldim 2saat sonra alıcam sonucumu çok heyecanlıyım emin olamıyorum
Amin canım inşallahTebrik ederim canim cok sevindim senin adina darisida tum topike olsun insallah
Bende ovulasyon testiyle beraber gelen ultra erken gebelik testi vardi laboquick ve adetten 6 gun önce bile gösterdi. Dün yaptığımda da çok net çıktı ben memnun kaldım yani canım.
Evet canım 20li ov+ 2erken gebelik testi almistim gittigidiyordan ilk kullanmamda yaradı.bende o testten alıcam ilk kullanmanda mı işe yaradı
Canım bizim 7. 8. 12.13. 15. 22. günler ilişki oldu bugünde 24.günümcanım kısmette varsa olurda bu ay yok ben öyle düşünüyorum bi dahaki ay laboquck tan bende alıcam) bierde ayın 5i 7si ilişki olmuşmuydu sizde sence?
Kızlar şimdi hastaneden geldim 2saat sonra alıcam sonucumu çok heyecanlıyım emin olamıyorum
Canım bizim 7. 8. 12.13. 15. 22. günler ilişki oldu bugünde 24.günümcanım kısmette varsa olurda bu ay yok ben öyle düşünüyorum bi dahaki ay laboquck tan bende alıcam) bierde ayın 5i 7si ilişki olmuşmuydu sizde sence?
Hayirli haberlerini bekliyoruz canım moralini yüksek tut.Kızlar şimdi hastaneden geldim 2saat sonra alıcam sonucumu çok heyecanlıyım emin olamıyorum
İnş canım kan testimi alınca sevinicemtatlım bence hamilesin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?