2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar bnm ateş yum dönemi gelmesine rağmen 3-4 gündür düşüyo 36.2-36.1 36 ve bgn 35.8 ateş ölçen arkadaslarım yorumlar mısınız bn arastırdm biras doğrumu bilmiyorm ama bazılarınn yuım döneminde 3-4 gün sabitlenip ani artış gösterrmiş bazılarınında bnm gibi düşüş olp artarmış kiminnnde sürekli artarmıs doğru mu ki

kızlar bugün Bat günü ve kırmızılar daha gelmedi, çok heyecanlıyım acaba bebiş varmıdır bende hiç belirti falan yok bir tek yüzümde ve omuzlarımda sivilcelenme oldu, arada da kasıklarda batma oluyor kıs süreli karnım göğüslerim şiş ama 2 aydır kürtajdan beri öyle ondan yorum yapamıyorum. bir tek göğüslerim sanki normalden daha sıcak gibi geliyor. Bana hangi gebelik testini önerirsiniz acaba.

Bende ovulasyon testiyle beraber gelen ultra erken gebelik testi vardi laboquick ve adetten 6 gun önce bile gösterdi. Dün yaptığımda da çok net çıktı ben memnun kaldım yani canım.

cnm mrb nasıl çıktı değeriniz bizimki oldukça düşmüş ama dr eşimin gecen ayateşli hastalanıp antibiyotikler kullanmasından kaynaklı olabileceğini söylemişti
Canm resim atamadım da hareket de sıkıntı var galiba yazıyorum Sayı 21 milyon toplamda 88.200.000 yazıyor

cnm mrb nasıl çıktı değeriniz bizimki oldukça düşmüş ama dr eşimin gecen ayateşli hastalanıp antibiyotikler kullanmasından kaynaklı olabileceğini söylemişti
Canm resim atamadım da hareket de sıkıntı var galiba yazıyorum Sayı 21 milyon toplamda 88.200.000 yazıyor

cnm bizim 4 ay önceki test 25milyndu hat-reket %75 idi dr un biri sayı 20milyn sınırına yakın asılama deneriz hemen dedi biz daha denemelerin basında olunca yaptırmadk baska dr gittik sayımıza iyi dedi şimdi tekrr yaptırdık dün 2,5 milyona düşmüş ama ilaçların etkisi inş gider sayınız cok düşük diil arastırdım milyon sayısı olmayanlar yada 3-5 8 milyonla hamile kalanlar var hareket % kaç bide dün bi yerde okudum rahim 100bin ile 300bin filan sperm alabiiyomş

bende alınca 6 gibi yaparım her akşam off susuzluk çok zor hemde o saatlerde (

Benim için çok kolaydı canım çünkü 18:00'de işten çıkıyorum ve zaten eve gelmem 1 saat en son 15:00-16:00 gibi su içiyordum ofiste yetiyordu eve gelincede tuvaletim gelmiş oluyordu zaten hemen yapıyordum ama dün son kez yaptım artık çizginin durumuna bakmak için adete kadar beklicem artık bu hafta full çalışıp. Friendly'le çalışma günlerimiz tamamen aynı sadece arada bir gün yapmadık, o da öyle inşallah tutar benimkide.

Kızlar şimdi hastaneden geldim 2saat sonra alıcam sonucumu çok heyecanlıyım emin olamıyorum

Çok sukur hadı hemengecer zaman burda bızlere takıl kan testını görunce rahatlarsın canım sımdı hamıle olanlara sorulan sorular sanada gelıyor canım bu ay neler yaptın nelere dıkkat ettın belırtılerın neydı

Bende ovulasyon testiyle beraber gelen ultra erken gebelik testi vardi laboquick ve adetten 6 gun önce bile gösterdi. Dün yaptığımda da çok net çıktı ben memnun kaldım yani canım.

Canım çalışma günlerini yazar mısın bana rica etsem bende bu ay ovulasyon testi yaptım. Çok umutluyum ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…