2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlar doktordan geliyorum kontrolden rahim gayet iyi yumurtalıklarda da sorun yok 1 2 ay korunun sonra hemen olur ilkine bakarsak dedi cok sevindim patoloji sonucum cıkmamış onu da haftaya öğrencem ama bişey cıkmaz muhtemelen dedi ilk adetten sonra çalışmalara baslıyorum allahın izniyle

günaydın kızlar doktordan geliyorum kontrolden rahim gayet iyi yumurtalıklarda da sorun yok 1 2 ay korunun sonra hemen olur ilkine bakarsak dedi cok sevindim patoloji sonucum cıkmamış onu da haftaya öğrencem ama bişey cıkmaz muhtemelen dedi ilk adetten sonra çalışmalara baslıyorum allahın izniyle

Nasilsin canim agrilarin devam ediyor mu?
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın agrılarım cok hafıfledı canım öncekı gıbı degıl dun gunduz bıraz belım agrıdı gectı ama aksam balkon yıkadım belım agrıdı en ufak temızlıkte belım agrıyor ama benım hıc umudum yok canım bu ay neden böyle umutsuzum aglama modunda kırmızıları beklıyorum bılmıyorum

Çok sevindim canım gözün aydın gelsin bebiş anneciğine

evet canım büşrayla tanışmaştım uzun zaman oldu hamilemi acaba haberin varmı

umudun şöyle çok var bu ay daha çok çalışma oldu daha doğrusu korunmasız tam ay oldu o yüzden uumut var ama geçen ayki umutsuzluktan dolayı da umut yok böyle oldu sanırım bu ay dur bakalım ptesi gelsin bi :)))

Tatildym telden giriyorum nezormus burdan takip etmek ya:) atlaya atlaya gidio sayfalar duzgun okuyamyrm bile. hamisleri tebrik ediyorum.ins sıkı sıkı tutnr bebişlerinz size :)

süperr gözümüzaydııııı :))) çalışmalar başlasın bakalım benmde battan sonra testimi alıcam kısmet olursa :))

Bende iyiyim canim insallah gelmez kirmizilarda hamile olursun uzulme canim olmazsa eylule olur insallah gun asiri calisirsiniz eylulde biraz naz yapiyor bizim bebisler gelecek annesine insallah

ayyy çok sevindim canım ya inşallah değerler güzel çıkar allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gecen ayda korunmasızdı canım ben anlamadım bekleyelım bakalım canım hayır olsun

bu ay o test alıncaktııı (( neyse artık ayın sonunda başlarım teste ))

Canım test gerçekten yapması çok zevkli strese sokmuyor hiç ateş ölçmeye falan benzemiyor testle bu ay olmasa önümüzdeki ay mutlaka tutar diye düşünüyorum. Çünkü yumurtlamanı çok rahat görüyorsun ben gittigidiyordan aldım 30'lu yanındada friendly'nin de yaptığı testten çıkıyor 5 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…