Kızlar şu an ellerim titreyerek yazıyorum rüyamdan çok etkilendim test yaptım hamilemiyim bilmiyorum hemen sağlık ocağına gittim çkan idrar testi aldılar sonuç pazartesiöğleden sonraymışnapıyım ben şimdi evime yakın özel hastanede yok ayy yazamadim teldn bi turlu.cok sevindm canim tebrik ederim ins guzel bi kan degerinide alirsn.devlet hastansi acili 1 saate cikariyodu tatile gidicem de
Nasilsin canim agrilarin devam ediyor mu?Günaydın canım
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın agrılarım cok hafıfledı canım öncekı gıbı degıl dun gunduz bıraz belım agrıdı gectı ama aksam balkon yıkadım belım agrıdı en ufak temızlıkte belım agrıyor ama benım hıc umudum yok canım bu ay neden böyle umutsuzum aglama modunda kırmızıları beklıyorum bılmıyorumNasilsin canim agrilarin devam ediyor mu?
günaydın kızlar doktordan geliyorum kontrolden rahim gayet iyi yumurtalıklarda da sorun yok 1 2 ay korunun sonra hemen olur ilkine bakarsak dedi cok sevindim patoloji sonucum cıkmamış onu da haftaya öğrencem ama bişey cıkmaz muhtemelen dedi ilk adetten sonra çalışmalara baslıyorum allahın izniyle
evet canım büşrayla tanışmaştım uzun zaman oldu hamilemi acaba haberin varmıbencede canım bak büşra arkadaşımızda hamile onun başından neler geçmişti yarın galiba doktora gitcekti galiba 5 kez mol geçirmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam işallah hayırlısını versin rabbim herkese...
evet canım büşrayla tanışmaştım uzun zaman oldu hamilemi acaba haberin varmı
yanı canım benımde soyle oldu yumurtlama donemıne kadar dıkkat ettım hep yattım yastık koydum sabah banyo yaptım kasık agrısını cok cektıgım gunun bır gun oncesınde ılıskı olmustu onlada olurmu bılmıyorum olmadı gıbı gelıyorda gercı Olsunda canım doğururuz ne yapalım hem kısa kadar bebıs kendını toplamıs olur canım ama nedense bu ay gecen aya göre daha bır burukluk var halbukı bu ay hıc umudum yok gecen ay daha umutluydum kısmet canım artık
ya çook şaşkınım tebrik ederim inşallah sende hamiş çıkarsınCanım tahmının cıktı varan bır frındlyyy hamıle
günaydın kızlar doktordan geliyorum kontrolden rahim gayet iyi yumurtalıklarda da sorun yok 1 2 ay korunun sonra hemen olur ilkine bakarsak dedi cok sevindim patoloji sonucum cıkmamış onu da haftaya öğrencem ama bişey cıkmaz muhtemelen dedi ilk adetten sonra çalışmalara baslıyorum allahın izniyle
Bende iyiyim canim insallah gelmez kirmizilarda hamile olursun uzulme canim olmazsa eylule olur insallah gun asiri calisirsiniz eylulde biraz naz yapiyor bizim bebisler gelecek annesine insallahÇok şükür canım iyiyim sen nasılsın agrılarım cok hafıfldacanım öncekı gıbı degıl dun gunduz bıraz belım agrıdı gectı ama aksam balkon yıkadım belım agrıdı en ufak temızlıkte belım agrıyor ama benım hıc umudum yok canım bu ay neden böyle umutsuzum aglama modunda kırmızıları beklıyorum bılmıyorum
Kızlar ben bugün çok mutluyum hiç olumsuz bakmıyorum bu ay. Friendly sende bana umut oldun kuzum çok teşekkürler...
ayyy çok sevindim canım ya inşallah değerler güzel çıkar allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar şu an ellerim titreyerek yazıyorum rüyamdan çok etkilendim test yaptım hamilemiyim bilmiyorum hemen sağlık ocağına gittim kan idrar testi aldılar sonuç pazartesi öğleden sonraymışnapıyım ben şimdi evime yakın özel hastanede yok
umudun şöyle çok var bu ay daha çok çalışma oldu daha doğrusu korunmasız tam ay oldu o yüzden uumut var ama geçen ayki umutsuzluktan dolayı da umut yok böyle oldu sanırım bu ay dur bakalım ptesi gelsin bi))
ya çook şaşkınım tebrik ederim inşallah sende hamiş çıkarsın
sıra sende eisa hade görimsenibeni yanıltmaCanım tahmının cıktı varan bır frındlyyy hamıle
bu ay o test alıncaktııı(( neyse artık ayın sonunda başlarım teste ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?