- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
ayy inşallah güzel haberlerle döner ben çok iyiyim şükür bayada umutluyum bu ay gün aşırı ilşkiye girdik o yüzden umutluyumevet canım bayadır yoktu o da belki ümitsizdi ama sevindim onun adına....bu mol gebelik yaşamış olan ya da yaşayanlar olan sayfasından mj atmış cnm...haberini bekliyorum dedim bakcez artık...sen nasıl hissediyorsun kendini
canim ben simdi yapacam siparis etsem 2_3 gunu bulur gelmesiBulamazsan ya da çok pahaliysa netten sipariş et bana 7bucuk tlye gelmişti fatura ayrintisina baktim.
kendini fazla yorma canım düalarımız seninle öptümKızlar ben çıkıyorum akşama yola çıkçaz hiçbişey yok ortada eşya hazırlıyım duşumu alayım duamı edeyim kocamı karşılayım içim kıpır kıpır Allahım sizlerede yaşatsın bana dua edin değerim yükselsin çok kendimi kaptırmak istemiyorumSizlerede dua edicem
Kızlar ben çıkıyorum akşama yola çıkçaz hiçbişey yok ortada eşya hazırlıyım duşumu alayım duamı edeyim kocamı karşılayım içim kıpır kıpır Allahım sizlerede yaşatsın bana dua edin değerim yükselsin çok kendimi kaptırmak istemiyorumSizlerede dua edicem
bilmiyorum ya ama bende kendimden baya umutluyum gün aşırı ilişki oldu bu ay olmaması için bi neden yok allahın izniyleBılmıyorum canım ama koruyamadm zaten sen benım adıma daha olumlusun ınsallah senın dedıgın cıkar ve mutlu haberı verırım ama bence sende hamıs cıkacaksın
bilmiyorum ya ama bende kendimden baya umutluyum gün aşırı ilişki oldu bu ay olmaması için bi neden yok allahın izniylebu arada mücveri halen yiyemedim ve halen canım çekiyor hamile olduğu öğrendiğimde ilk mücver yaparım herhalde
Çok güzel o zaman senin şansın bana göre daha yüksek canım bat ne zaman? Test yapıp denedin mi hiç?
Kuzum 7.8. 12.13.15 ve 22.
Canım bende ovu test kullandığım iilk ay inş kanda da çıkar
Aynı günler çalıştık bence ihtimal yüksek canım sen içini ferah tut
biri bana nasıl gülme işareti yapıldığını söyleyebilir mi kaldım tek göz kırpıyo benim smile lar ::))
Kızlar 39.27 çok mu düşük?
Hadi bakalım.canim ben simdi yapacam siparis etsem 2_3 gunu bulur gelmesi
yeni daha annesi.2 günde bir iki misli olur değerin..regli gununde zaten 100ü gecmiş olur degerın en az.gözün aydın cnmKızlar 39.27 çok mu düşük?
akşama mücvermi var menümde allahım ne olursun hamile çıkayım da şü mücvere kavuşayım artıkHadı bugun ögrende aksam yemegı menusude bellı olmus olurbende senden umutluyum canım bızım gun asırı ılıskı olmadı kacırmıs olabılırız
bu gece bende rüyamda test yapmısım pozıtıf cıkmıs :) ne hissettiğimi hatırlamıyorum ama.sadece test yaparken gördüm.benim rüyalarım tersınedır amaCanım ben rüyamı sabaha karşı gördüm gözümü açtım test yapcam dedim sonra aklım başıma geldi hyr yapmıcam dedim ve yapmamak içinde hemen idrarımı yaptım eşimi uğurladım uzandım ama yook aklımda test kalktım yaptım ve 1 dk geçmeden 2.çizgi oluştu
hadi işallah hayırlısı olsun tombiş tombiş bebiş olsunayy inşallah güzel haberlerle döner ben çok iyiyim şükür bayada umutluyum bu ay gün aşırı ilşkiye girdik o yüzden umutluyum
inşallah sende hemen arkamdan gelirsin canım yomorlada görüşüyonmü mol bölümündehadi işallah hayırlısı olsun tombiş tombiş bebiş olsun
akşama mücvermi var menümde allahım ne olursun hamile çıkayım da şü mücvere kavuşayım artık
ayyy inşallah 6 gibi test yaparım sipariş verdim arkadaşa o getirecek inşallah çıkarOlacak olacak akşama mücver olacak inşallah bebişi daha fazla hasret bırakma mücvere
işallah kızzz.... yk ya onla hiç görüşemedim napıyosa bi bakeminşallah sende hemen arkamdan gelirsin canım yomorlada görüşüyonmü mol bölümünde
kızlar bakıyorumda kımse 18ini beklemicekayyy inşallah 6 gibi test yaparım sipariş verdim arkadaşa o getirecek inşallah çıkar
dur bende bi bakemişallah kızzz.... yk ya onla hiç görüşemedim napıyosa bi bakem
bu ayki bebeler sabırsız baksanakızlar bakıyorumda kımse 18ini beklemicek
yok canım ya kızz taaaa temmuzlarda kalmışşşdur bende bi bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?