2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım sen daha evleneli 4 aycık olmuşya bebek hevesine ne ara kapıldın :))

Kuzum genç anne baba olmak ıstedık ama ben yazı gecırmeyı dusunuyordum bebek calısmalarına baslamak ıcın ama esım ıstedı esım ısteyınce yok dıyemedım 6 yıllık bırlıktelıgın ardından evlenınce

allah nasip etsin en kısa zaman da cnm sana da bana da bize de isteyen herkese de :)) bizde 6 yıl sevgili durumumuz oldu 1 yılda nışanlılık derken bide farklı şehirlerde olunca işin içinde yorucuydu bayağı bir yıl kafa dinleyelim dedik hani biz sanıyoruz ki korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam gercek acıymış ( etrafta olmayanları duyunca bizde denemeye başlayalım dedik 4. denemiz e geldik ii ki 1 yılın tam dolmasını beklememişiz

Amin canım hepımıze nasip olsun bızımde öyle unıvde farklı sehırlerde askerlık bekle derken gectı bızımde hemen olacak zannedıyorduk dedık ne zor ısmıs bu böyle 2 denememız ama umudum yok kırmızıları beklıyorum canım bende dıyorum sımdı ıyıkı kısı beklememısım cunku uzayadabılır hemen kalınmıyor cunku

bat ne zaman cnm benim daha var 25 i ama sanki olcakmışım gibi ağrılarım var

bir kadın için çok ama çok zor şeyler iyi ki o evliliğinden bebeğin olmamış iyi ki öyle sorumsuz bir babanın her hatasını evladın ve sen çekmemiş önemli olan o evlada aile sevgisi verebilmekte çok şükür rabbim seni ve evladını korumuşta o evlilik bitmiş artık o geçmişi sakın asla düşünme yoksa geleceğin olmaz anı yaşa evlisin düzgün bir eşin var ve bebeğin olacak çok şükür probleminiz yok rahim filmini de çektir madem sonra umutla çalış eskiler hiç olmamış gibi burdaki herkes gibi lütfennn düşüncelerinin seni esir almasına izin verme olacak gör bakk bırak ki olsunnn

Kaygılım ıcımden ses senın hanıs oldugunu söyluyor

içindeki sese de ki memişleri acıyo o yolcudur kırmızıları bağlasan durmazmış :):)):) ama o ses eylülde bas bas bağırsınnn :) bari sen söyle gülme smile yapamıyorum nasıl yapıcam :)

o zaman bende hiç yok çünkü akıntım yok bi de adet öncesi normalde göğüsler çok acır sızlama olsa hafif kalır :)

içindeki sese de ki memişleri acıyo o yolcudur kırmızıları bağlasan durmazmış :):)):) ama o ses eylülde bas bas bağırsınnn :) bari sen söyle gülme smile yapamıyorum nasıl yapıcam :)

Kuzucugum unutma hamılelıgın en belırgın özellıklerınden bırısıde gogusler canım ınsallah sen pozıtıfı goreceksın eyllule kalmayacak canım gulmeyıde orda kı sembole gırıyorum ordan en altta sağdan 3. sırada

erken evet ama havalar sıcakya acıkta uyuyoruz belki ondan mı üşüttüm bilemiycem aaa pazartesiye bişi kalmadı var mı belirti falan
gecen hafta bıraz agrılarım olmustu arkadaslar hamılelık dedıler ama benım umudum yok agrılarımda gectı zaten pazartesı adet olmayı beklıyorum gecen ay gecıkmıstı ınsallah bu ay gecıkmez

gecen hafta bıraz agrılarım olmustu arkadaslar hamılelık dedıler ama benım umudum yok agrılarımda gectı zaten pazartesı adet olmayı beklıyorum gecen ay gecıkmıstı ınsallah bu ay gecıkmez
benimde gecen ay 35 güne kadar cıktı ama bu ay ne olur bilemem yine 35 günden hesaben 25 ağustos oluyo bakalım hayırlıısı

benimde gecen ay 35 güne kadar cıktı ama bu ay ne olur bilemem yine 35 günden hesaben 25 ağustos oluyo bakalım hayırlıısı

Hım benım 4 gun gecıktı canım normalde gecıkmezdı ılk defa gecenay gecıktı hakkımızda hayırlısı ınsallah tez zamanda gelır bebıslerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…