ayyy inşallah 6 gibi test yaparım sipariş verdim arkadaşa o getirecek inşallah çıkar
bu ayki bebeler sabırsız baksana
ayy şimdi ne desem ki çıkmazsa ben çok üzülürüm ama dür canım ben yapım çıkarsa sende yap çünkü benim bata da daha var ama çıkmazsa pazartesi hep beraber yapalım ne dersinİnşallah canım ben artık aksam eve gıttıgımde bakabılrıım 7 gıbı falan 6 da ısten cıkıyorum cunku merakla beklıyorum
Benımde aklım celınıyor sabah bendemı yapsam acaba ne dersın canım sence yapmalıyım hamıle oldugumu cok buyuk hıssedıyorsun yap dersen varsa cıkar dersen yarın sabahta ben yaparım
aynen pek uğramıyo oyok canım ya kızz taaaa temmuzlarda kalmışşş
ayy şimdi ne desem ki çıkmazsa ben çok üzülürüm ama dür canım ben yapım çıkarsa sende yap çünkü benim bata da daha var ama çıkmazsa pazartesi hep beraber yapalım ne dersin
Kızlar ben çıkıyorum akşama yola çıkçaz hiçbişey yok ortada eşya hazırlıyım duşumu alayım duamı edeyim kocamı karşılayım içim kıpır kıpır Allahım sizlerede yaşatsın bana dua edin değerim yükselsin çok kendimi kaptırmak istemiyorumSizlerede dua edicem
akşama mücvermi var menümde allahım ne olursun hamile çıkayım da şü mücvere kavuşayım artık
off offff
ya ama ben telefondan zor girerim buraya meralta ederim( ben pazartesi yapıcam göğüslerim acımaya başladı adet geliyorrr (
biyerde okumuştum bi bayan yazmış hatta üstüne basa basa idda ediyor.diyorki yumurta catladıktan sonra döllenmenin oldugunu,koyu sarı bir akıntı ve goguslerdekı hafif sancılarla hıssedıleblır demıstı.yumurta catladıktan 3-4 gun sonra bunlar gözlenmeliymiş.eğer varsa hamıleymısya ama ben telefondan zor girerim buraya meralta ederim( ben pazartesi yapıcam göğüslerim acımaya başladı adet geliyorrr (
benim misafir geldi sonra yazarım bayyyyOlur süper canım öyle yapalım
kız olduğunu bilsem hemen yaparımallah korusun bebek olsa canının çektiğini yemedin diye kötü şey olacak iki kabak alda mücver yap lütfennn valla yazıktır sabiyee:)))
canım ben dün öyle gün ortası 1 saatlık bile degıldı idrarım normal bi testle bakayım dedım.negatıftı..benim bat 18i cnm.olmadıgını biliyorum zaten hiçbir belirtim yok vucut ısım hep 36.5 yukselmedıde.ben senden bekliyorum ama yapmıyorsun bat ne zaman ?
Mogamı tatıle cıktı canım frındlyy hamıle bugun onu ogrendık rahıs hamıle betaıful hamıle durumlar bunlar canımheyyy kızlar ne var ne yok listeye bakındım ama bulamadım kimler hamiş yeni haberler var mı internetim yoktu son günlerde kopuk kaldım hayattan .....mogami nerelerde
Mogamı tatıle cıktı canım frındlyy hamıle bugun onu ogrendık rahıs hamıle betaıful hamıle durumlar bunlar canım
Offf şu adet gününü beklemek kadar sinir bozucu bi şey yok, beklemekten nefret ediyoruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?