2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben senden beklemiştim bi pazartesi olsunda bakalım kısmetimize inanıyoruz di mi :) bende o gülücükler kısmı yok sayfanın altında

ben senden beklemiştim bi pazartesi olsunda bakalım kısmetimize inanıyoruz di mi :) bende o gülücükler kısmı yok sayfanın altında

Canım hıc umudum yok vepazartesı test yapmaya korkuyorum suan bır akıl dıyorkı zaten gecen yaptın negatıfı gordun yıne negatıfı goreceksın bosuna yapma dıyor eger adet olmazsan bır kac gun sonra yap dıyor ne yapacagımı bılmıyorum

Grip olacak gibiyim sanki klimalı odada ateş basıyor beni vucudum sıcacıko sıcaklıgı hıssedıyorum

benimde aynısını diyor ama biz 9 kişiydik ne olursa olsun pazartesi sonuç bildireceğim sabahidrarımla yapıyorum di mi?

inş cnm hakkımda hayırlısı olur bu kez inş.allah kimseye yaşatmasın öyle şeyler.

o zaman bende hiç yok çünkü akıntım yok bi de adet öncesi normalde göğüsler çok acır sızlama olsa hafif kalır :)
bu dediğim belirtiler yumurta catladıktan 3-4 gün sonra olurmuş öyle yazmıstı kız.saglık olsun cnm yoksada varsada.hayırlısını versin mevlam

inş cnm hakkımda hayırlısı olur bu kez inş.allah kimseye yaşatmasın öyle şeyler.

o zaman bende hiç yok çünkü akıntım yok bi de adet öncesi normalde göğüsler çok acır sızlama olsa hafif kalır :)
bu dediğim belirtiler yumurta catladıktan 3-4 gün sonra olurmuş öyle yazmıstı kız.saglık olsun cnm yoksada varsada.hayırlısını versin mevlam

Kızlar merhaba, ben yeniyim aranızda evliliğim 2 senelik,ancak marttan beri deniyoruz.ondan önce de vajinismustum zaten.dolayısıyla hiç korunmadım. eşim uzakta.yani 2,5 saatlik yolun ucunda.ha deyince de olmuyor. temmuzda gebe kalabilmeyi çok istemiştim.geçen ay soğan kürü yaptım.bu ay da doğurgan dönemim an iti bariyle balamış bulunuyor. ovulasyon takibide yapıyorum ancak onu bekleyemem çünkü eşimi yanımda öyle her an bulmam söz konusu değil.ovulasyon takibiyle beraber kurulukta olduğundan preseed de aldım onu kullanıcam.bakalım.bu ay neler olacak.Rabbim herkesin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

amin inşallah durumlar zorlu ama imkansız değil çift çizgiyi görünce çalıştın mı tamamdır şeyy birazda zevk alıcaz hazır vaji yi yenmişken işin tadını çıkar gitsin sonra gelir minik pancar inşallah :))

İnşallah bızede nasip olur pazartesı gunu öğrenmek canım Allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın belırtılerın neydı canım

amin, inş güzel haberler alırrsınız.

gögslerim yumurtlama gununde sısıolardı, o gunden sonra hıc ınmedıler ve sızladılar, adtten bı gun oncede belım cok agrıdı. bıde dudagımda ucuk cıktı. netten baktım ucuk da belırtıymıs

daha oncekı aylarda hayal kırıklıgı olduug ıcın kendıme soz vermıstım erken test yapmıcam dıe, sabahın korunde uyandım yataktan fırladım test yaptım. ıkıncı cızgı sılık cıktı. hemen burada konu actım foto paylastım herkes yorum yaptı falan cok heyecanlıydı

amin allahta hayat boyu hata yapmana engel olmuş bak şanslısın çok ama çok mutluyum senin adına gerçekten :)rabbim hayırlı zamanda versin bebişlerimizi acaba ben adetten önce mi yumurtluyorum tahminlerime göre bata 5 gün var

peki öncesinde yapmış mıysın test ? birde allah sağlığıyla kucağına versin bebişini :)

mart ayıydı, ilk testi o gün yaptım. yapmayacağım erken diye söz vermiştim kendime

ocak ve şubatta kan testi bile yaptırdım kaç kez meraktan, heyecan işte.

erken davranmamak lazım. adet günü en iyisi

amin allahta hayat boyu hata yapmana engel olmuş bak şanslısın çok ama çok mutluyum senin adına gerçekten :)rabbim hayırlı zamanda versin bebişlerimizi acaba ben adetten önce mi yumurtluyorum tahminlerime göre bata 5 gün var

Hım ne guzel canım cok sukur bebısıne kavusmussun Allah sağsalım kucagına almayı nasıp etsın bel agrın ara aramı oluyordu canım bende 1 haftadır degısık degısık agrılar oluyor benım hıc umudum yok ama arkadaslar hamılelık belırtısı dıyor ıcım bır tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…