Kuzucugum unutma hamılelıgın en belırgın özellıklerınden bırısıde gogusler canım ınsallah sen pozıtıfı goreceksın eyllule kalmayacak canım gulmeyıde orda kı sembole gırıyorum ordan en altta sağdan 3. sırada
ben senden beklemiştim bi pazartesi olsunda bakalım kısmetimize inanıyoruz di mi :) bende o gülücükler kısmı yok sayfanın altında
Canım hıc umudum yok vepazartesı test yapmaya korkuyorum suan bır akıl dıyorkı zaten gecen yaptın negatıfı gordun yıne negatıfı goreceksın bosuna yapma dıyor eger adet olmazsan bır kac gun sonra yap dıyor ne yapacagımı bılmıyorum
Evet canım sabah ilk idrarınla bende yapacagım ınsallah negatıfı son gorusumuz oolurbenimde aynısını diyor ama biz 9 kişiydik ne olursa olsun pazartesi sonuç bildireceğim sabahidrarımla yapıyorum di mi?
inş cnm hakkımda hayırlısı olur bu kez inş.allah kimseye yaşatmasın öyle şeyler.bir kadın için çok ama çok zor şeyler iyi ki o evliliğinden bebeğin olmamış iyi ki öyle sorumsuz bir babanın her hatasını evladın ve sen çekmemiş önemli olan o evlada aile sevgisi verebilmekte çok şükür rabbim seni ve evladını korumuşta o evlilik bitmiş artık o geçmişi sakın asla düşünme yoksa geleceğin olmaz anı yaşa evlisin düzgün bir eşin var ve bebeğin olacak çok şükür probleminiz yok rahim filmini de çektir madem sonra umutla çalış eskiler hiç olmamış gibi burdaki herkes gibi lütfennn düşüncelerinin seni esir almasına izin verme olacak gör bakk bırak ki olsunnn
bu dediğim belirtiler yumurta catladıktan 3-4 gün sonra olurmuş öyle yazmıstı kız.saglık olsun cnm yoksada varsada.hayırlısını versin mevlamo zaman bende hiç yok çünkü akıntım yok bi de adet öncesi normalde göğüsler çok acır sızlama olsa hafif kalır :)
inş cnm hakkımda hayırlısı olur bu kez inş.allah kimseye yaşatmasın öyle şeyler.bir kadın için çok ama çok zor şeyler iyi ki o evliliğinden bebeğin olmamış iyi ki öyle sorumsuz bir babanın her hatasını evladın ve sen çekmemiş önemli olan o evlada aile sevgisi verebilmekte çok şükür rabbim seni ve evladını korumuşta o evlilik bitmiş artık o geçmişi sakın asla düşünme yoksa geleceğin olmaz anı yaşa evlisin düzgün bir eşin var ve bebeğin olacak çok şükür probleminiz yok rahim filmini de çektir madem sonra umutla çalış eskiler hiç olmamış gibi burdaki herkes gibi lütfennn düşüncelerinin seni esir almasına izin verme olacak gör bakk bırak ki olsunnn
bu dediğim belirtiler yumurta catladıktan 3-4 gün sonra olurmuş öyle yazmıstı kız.saglık olsun cnm yoksada varsada.hayırlısını versin mevlamo zaman bende hiç yok çünkü akıntım yok bi de adet öncesi normalde göğüsler çok acır sızlama olsa hafif kalır :)
ben hammıle oldugumu adet gunu sabah 6 30 da yaparak ogrendım
Evet canım sabah ilk idrarınla bende yapacagım ınsallah negatıfı son gorusumuz oolur
Kızlar merhaba, ben yeniyim aranızda evliliğim 2 senelik,ancak marttan beri deniyoruz.ondan önce de vajinismustum zaten.dolayısıyla hiç korunmadım. eşim uzakta.yani 2,5 saatlik yolun ucunda.ha deyince de olmuyor. temmuzda gebe kalabilmeyi çok istemiştim.geçen ay soğan kürü yaptım.bu ay da doğurgan dönemim an iti bariyle balamış bulunuyor. ovulasyon takibide yapıyorum ancak onu bekleyemem çünkü eşimi yanımda öyle her an bulmam söz konusu değil.ovulasyon takibiyle beraber kurulukta olduğundan preseed de aldım onu kullanıcam.bakalım.bu ay neler olacak.Rabbim herkesin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Yapalım canım bu kadar umutsuzu sılıkte olsa belkı cıkacak belkı bızde bugun ruyamızda goruruz frındly bak ne kadar umutsuzdu bızde belkı onun gıbı oluruzinşallah siliği görürüz ama neyse öylesine yapalım bakalım :)
ben hammıle oldugumu adet gunu sabah 6 30 da yaparak ogrendım
İnşallah bızede nasip olur pazartesı gunu öğrenmek canım Allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın belırtılerın neydı canım
inş cnm hakkımda hayırlısı olur bu kez inş.allah kimseye yaşatmasın öyle şeyler.
bu dediğim belirtiler yumurta catladıktan 3-4 gün sonra olurmuş öyle yazmıstı kız.saglık olsun cnm yoksada varsada.hayırlısını versin mevlam
peki öncesinde yapmış mıysın test ? birde allah sağlığıyla kucağına versin bebişini :)
inş cnm hakkımda hayırlısı olur bu kez inş.allah kimseye yaşatmasın öyle şeyler.
bu dediğim belirtiler yumurta catladıktan 3-4 gün sonra olurmuş öyle yazmıstı kız.saglık olsun cnm yoksada varsada.hayırlısını versin mevlam
amin, inş güzel haberler alırrsınız.
gögslerim yumurtlama gununde sısıolardı, o gunden sonra hıc ınmedıler ve sızladılar, adtten bı gun oncede belım cok agrıdı. bıde dudagımda ucuk cıktı. netten baktım ucuk da belırtıymıs
daha oncekı aylarda hayal kırıklıgı olduug ıcın kendıme soz vermıstım erken test yapmıcam dıe, sabahın korunde uyandım yataktan fırladım test yaptım. ıkıncı cızgı sılık cıktı. hemen burada konu actım foto paylastım herkes yorum yaptı falan cok heyecanlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?