2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

amin allahta hayat boyu hata yapmana engel olmuş bak şanslısın çok ama çok mutluyum senin adına gerçekten :)rabbim hayırlı zamanda versin bebişlerimizi acaba ben adetten önce mi yumurtluyorum tahminlerime göre bata 5 gün var

ara ara degılde, normalde adt oldugumda belım agrırdı oncesınde agrımazdı. bu sefer bı gun once basladı, nasıl kopacak gıbı agrıyor. yattım hep evde, iş falan yapmadım ınanılmaz bı halsızlık vardı.

ama ondan oncekı aylarda da ınsan vucudunu cok dınledıgı ıcın cok belırtı goruyor, bakıyorsun cok benzıyr gebelık belırtılerıne. ama olmadı. bende belırtılere cok kulak vermedım. ucuk cıkması dusundurucu oldu ve gercektende dogru barız bı belırtı ıdı bnm ıcın.

test sonrası gunlerde de kasıklarımda batmalar oldu. sankı adt oluyormussun gıbı agrılar vb.

adet beklentılerıne cok benzıyor.

Anladım canım tesekkur ederım benm agrım ıs yaptırmayacak kadar degıl benımkı normal agrı zaten umudumda yok canım

hayırlısı olsun inş. Allah nasip ettiyse bir zamanı vardır elbet,

ben bi gün ara vererek denediğim ay gebekaldım.

tavsiye ederim

Hım anladım canım cok sagol onumuzdekı ay onu denerız artıkne yapalım gerısı Allah'ın takdırı ne zman nasip etmıişse o zaman olur

Hım anladım canım cok sagol onumuzdekı ay onu denerız artıkne yapalım gerısı Allah'ın takdırı ne zman nasip etmıişse o zaman olur

Bu eşleri ne yapıp edip bi gün araylaya ikna etmemiz gerek elisa ne yapsak afrodit gibi babydolları alıp fantezi ayı olsun bu ay deyip iki günde bir eğlence mi düzenlesek bilemedim artık :))))

Bu eşleri ne yapıp edip bi gün araylaya ikna etmemiz gerek elisa ne yapsak afrodit gibi babydolları alıp fantezi ayı olsun bu ay deyip iki günde bir eğlence mi düzenlesek bilemedim artık :))))

Valla kuzum olmadı afrodıt gıbı yapacagız ama benmkı yorgun oldumu ben pek yansamıyorum dırenıyor yada bu ay adet oldugumda dıyecegım bu aydaolmadı eger olsun ıstıyorsan gun asırı calısma yapmamız lazım dıyecegımhaberıolsun bılsın neyın nasıl olacaını yoksa tek bızım cabamızla olacak degılkı benbır gun arayla yaklastıgımla ıste ayakta duruyorum belım cok agrıyor dıyor arkadas ekmezsen ne bıcmeyı dusunuyorsunkı böyle olmaz kuzum olaya el atmamız lazım gun asırıya donup hayır dıyemıceklerı hale getırmelıyız

Bende diyorum öyle senin sandığın gibi bi iki defada olmuyo yumurtlama gününde olması gerek valla o düşünsün ben daha düşünmem ne zaman olursa o zaman yaşarım iki günde bi olsun diye onu ikna etmem bu bebeği oda is te ye cek !!!:))) ama ben çaktırmadan ov. testi yapıcam

Benımkı ıstıyor bana dıyen kendısıydı zaten öyle 3 gun bos gecmeyle cocuk olmaz hemde yum donemlerınde baktım kendı yanasmıyor bende hıc yanasmadım oluruna bıraktım cok calısmak lazımkı olsun bende ıkna etmem canım zorunlu hale gelır bu defa bazen her gun ust uste gelıyor bazen araya gungırıyor ama aksı gıbı ıkı aydırda araya gırecek zamanlarhep yum donemlerınde demekkı daha zamanı var kısmet olmuyor sen dr git bakalım ne diyecek

Friendly süprizin o kadar güzel ki... Çok duygylandim inan kiii... Sadece bir türlü yaziyorum ona sinirleniyorum...

taylim tek gecede hamis kalanlarda var
tatlimm tek geceden bile hamis olanlar var sen uzme kendini akisina birak Rabbim ol derse olur

2 günde bir olunca, kacırma sansı olmuyor.

kesınlıkle bunu matematıksel yasamamak lazım. akısına bırakmak lazım. bır tavsıye sadece

bızde sıkıntı bı gun beklemesı oluyordu.

2 günde bir olunca, kacırma sansı olmuyor.

kesınlıkle bunu matematıksel yasamamak lazım. akısına bırakmak lazım. bır tavsıye sadece

bızde sıkıntı bı gun beklemesı oluyordu.
Kiiiz bizde öyle oluyor... Bebek düşünmeden evvel de her gün yada en fazla gün aşırı yapardık... Bekleyemiyoruz :):)
İlk ayimiz gün aşırı hatta ara ara her gün yaptık... bakalim ne olacak :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…