ama bunu her sabah aynı saatte yataktan hıc kalkmadan yapacaksın..:) ben 7 bucukta yaparım her sabah.ssaat bıle kurarım uyuyakalmıyım dıye.sonrada hergunku sonucu not alırım unutmayayaım dıye..hadı sana iyi oyunlar canım :)Anladııımmm, çok teşekkür ederim, bana bi oyuncak daha çıktı o zaman desene :)
Vallahi niye böyle oldu anlamadim... :) vücut kendi kendine biseyler yapıyor... Sonra suç bizim oluyor :):)
Ağrıyan yerlerimiz farklı olsa da sonuçta bel ağrısı insaAllah kuzum insaAllah...sizin çok az kaldı öğrenmenize... Adet öncesi var miydi belirtilerin, yasiyor musun hiç onlardan ?Yumurtlama olacagını sanmıyorum canım bılmıyorumkı canım neyden ama bu ay bu ıkı oldu gecen haftada olmustu bakalım artık hayırlısı benım belımın tam ortası agrıyor cnım hakkımızda hayırlısı ınsallah bebıslerımız agrıtıyordur
cnm umutlu olsak ıstesek bu kezde kafaya cok takıyor oluyoruz bunun bır ortası yokmu kı?
Allah Allah ... Vücutcum oyun oynama bizimle kandirma bizi bakkk:):)Çok dogru söyluyorsun canım ben gecen 2 3 gun once canım bır usudum bır usudum anlatamma tıtreyecegım nerdeyse gece kalktım uzerıme polar battanıye aldım klıma falada yok sadece pencere acıktı
Ağrıyan yerlerimiz farklı olsa da sonuçta bel ağrısı insaAllah kuzum insaAllah...sizin çok az kaldı öğrenmenize... Adet öncesi var miydi belirtilerin, yasiyor musun hiç onlardan ?
Ah canim ya... İstemek ve umutlu olmak farklı... Kafana takma hiç ilişki esnasında zevk almaya bak olaydan :):)cnm umutlu olsak ıstesek bu kezde kafaya cok takıyor oluyoruz bunun bır ortası yokmu kı?
cnım korunmayı ne zaman bıraktın ve bat na zamanVallahi... Daha adetime geçen ay gibi gelecekse10 gun var... Göğüslerim koltuk altlarima doğru ağrıyor... Ve sızlıyor içten... Belimin de sol tarafi çok ağrıyor batma seklinde... Belirti aramıyordum... Bat a kadar rahat rahat beklemek niyetim niye böyle oldu bilemedim :/
kızlar bende bırkac belırtı var ama sızınle paylasmak ıstemedım bana umut verırsınız dıye
Hmm o zaman agrin olunca tuhaf tuhaf şüphe etmen normal...Evet canım agrılar ortak önemlı olan oCanım ben normalde adet oldugumu bıle bılmezdım sadece 1 hafta once ıstahım acılır cok yemek yemeye baslardım ama bu ay ıstahsızım sadece adet oldugum gun bır bakardım aaa olmus ve usuttuysem sancım olurdu usutmedıgım surece onceden bılmezdım bırde streslı olurdum agrım olmazdı
Normalde bu ay bıraktık ve düzenli girdik... Ama geçen ay 3 kere kaçırdık... Bunun sonucunda adetim 5 gün önce geldi... 31 gündebir olurum adet... 30u 1 i gibi olmam gerekirken gittim 26sinda oldum ışte... Sonra bu ay niyetlendik artık çalıştık bakalim... Bat geçen ay gibiyse 26si gibi filan... :)cnım korunmayı ne zaman bıraktın ve bat na zaman
Hmm o zaman agrin olunca tuhaf tuhaf şüphe etmen normal...
Benim göğüslerin 4 gün varken siser, kasık agrim olur... Ama çok şiddetli... Bunlardan anlarım... Hamilelikle de çok benziyor benimkiler... Ama bu kadar gün varken gogusum böyle aciyip sizlamazdi...hayirlisi ya :)
Yaramaz kız sen anlat yine de... Umut kötü bir şey mi :)kızlar bende bırkac belırtı var ama sızınle paylasmak ıstemedım bana umut verırsınız dıye
kiyamam canim yaaa... Deme öyle kirmizilar gelene kadar pozitif ve umutlu olunacak :)Evet canım vucduma o yuzden sasırıyorum normalde agrım olmaz cunku bakalım artık hayırlısı benım goguslerım falan sısmezdı ama korunmayı bıraktıktan sonra gogusleım sıstı nasıl sertlestı gerıldı gunumde gectı hamılelıkten suphelendık ama olmadı bu ayda yıne goguslerım sıstı ve gergınlesmeye basladı sanırım benım kırmızılar yıne mısafırlıge gelıyor o kadarda ıyı agırlamıyorum kendılerını ama
kiyamam canim yaaa... Deme öyle kirmizilar gelene kadar pozitif ve umutlu olunacak :)
Bakarsın bu sefer hamilelikten olur göğüsler
İnsaAllah canim insaAllah...:)İnşallah canım inşallah bebısımın sutu ıcın hazırlık yapıyorlardır belkıde
o zaman bol bol çalış bu ara tutturursun inşallah canım benim 3 ayım bakalım tutmuşmu pazartesi test yapacak listesindeyim içimdem bi ses var diyo bi ses yok diyo bilmiyorum ki inşallah vardırNormalde bu ay bıraktık ve düzenli girdik... Ama geçen ay 3 kere kaçırdık... Bunun sonucunda adetim 5 gün önce geldi... 31 gündebir olurum adet... 30u 1 i gibi olmam gerekirken gittim 26sinda oldum ışte... Sonra bu ay niyetlendik artık çalıştık bakalim... Bat geçen ay gibiyse 26si gibi filan... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?