- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Gerçekten baya belirti var canim...:)1.bırkaçgundür yaptıgım muayeneler sonucu rahim girişim yumuşak,genelde adetten bırkac gun once baktıgımda sert olurdu.sertlık reglı olucana yumusaklık ise gebelıge işaret derler..
2.vucut ısım 2 derece arttı bugun.regli oncesı düşüşe geçmesi gerekiyor aslında..bır iki güne daha düşmezse durum ciddileşebilir.
3.vucudumun bazı yerlerınde damarlar belırgın omuz kol kısımlarımda ve vajina iç kısımlarında mavi mavi damarlar belirginleşti.gebelikte vajina girişi mavimsi bir hal alırmiş damarların etkısıyle.
4.dün gece belimden doğru rahmime giren bir ağrı oldu şiddetli degıldı ama hissettim.
5.sol gözümde seyirme hissettim birkaç kez 1 saat kadar sürdü.
6.kasıklarımda hafif ağrılar var.kasıklarımda nabız atışı hissediyorum.gebelikte rahime kan pompalama daha artığı için hissedilebilirmiş.ama sizlerdede varmı bu his normal birşeymi bilmiyorum.
7.memelerde dolgunluk var,kolumu kaldırınca gogsumle bırlesen yerlerı bastırınca acıyor bu belırtımıdır bılmıyorum.
8.iştahım arttı pisboğaz oldum..
9.beyaz süt gibi akıntım başladı bırkaçgündür.
10.yumurta catladıktan sonra butun vucudumda sızılar oluyor.kollarım bacaklarım hep agrıdı sızladı.
reglime 3 gün var,bırkac gun once idrar testı yaptım ucuz olanlarından 1 saatlik idrarımla negatifti.oyuzden umutlanmıyorum acıkcası..bu belırtıler regli belırtısı ayrıca.pazartesi günü regli olmam lazım en gec salı gunu olmalıyım.eğer vucut ısım yuksek devam ederse pazartesı erken gebelık testı yapıcam bakalım..
benimde dün ki testimin adı bebetime di bat ne zamanki canımben test yaptim sonuc negatif malesef testin adi bebetime
İnsaAllah canim... İNsaAllah... Yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum o akintim geldi cunki yumurta akina benzeyen...:) ve goguslerim tuhaf ama hayırlısı :)o zaman bol bol çalış bu ara tutturursun inşallah canım benim 3 ayım bakalım tutmuşmu pazartesi test yapacak listesindeyim içimdem bi ses var diyo bi ses yok diyo bilmiyorum ki inşallah vardır
oooo baya belirtin varnış seni umutlandırmayalım cnm inşallah bebişin gelmiştir annesine1.bırkaçgundür yaptıgım muayeneler sonucu rahim girişim yumuşak,genelde adetten bırkac gun once baktıgımda sert olurdu.sertlık reglı olucana yumusaklık ise gebelıge işaret derler..
2.vucut ısım 2 derece arttı bugun.regli oncesı düşüşe geçmesi gerekiyor aslında..bır iki güne daha düşmezse durum ciddileşebilir.
3.vucudumun bazı yerlerınde damarlar belırgın omuz kol kısımlarımda ve vajina iç kısımlarında mavi mavi damarlar belirginleşti.gebelikte vajina girişi mavimsi bir hal alırmiş damarların etkısıyle.
4.dün gece belimden doğru rahmime giren bir ağrı oldu şiddetli degıldı ama hissettim.
6.kasıklarımda hafif ağrılar var.kasıklarımda nabız atışı hissediyorum.gebelikte rahime kan pompalama daha artığı için hissedilebilirmiş.ama sizlerdede varmı bu his normal birşeymi bilmiyorum.
7.memelerde dolgunluk var,kolumu kaldırınca gogsumle bırlesen yerlerı bastırınca acıyor bu belırtımıdır bılmıyorum.
10.yumurta catladıktan sonra butun vucudumda sızılar oluyor.kollarım bacaklarım hep agrıdı sızladı.
reglime 3 gün var,bırkac gun once idrar testı yaptım ucuz olanlarından 1 saatlik idrarımla negatifti.oyuzden umutlanmıyorum acıkcası..bu belırtıler regli belırtısı ayrıca.pazartesi günü regli olmam lazım en gec salı gunu olmalıyım.eğer vucut ısım yuksek devam ederse pazartesı erken gebelık testı yapıcam bakalım..
inşallah cnm doktor acele etme herşey yolunda kalırsın diyo ama 3 aydır olmadı bu ay olur umarım olmazsa önümüzdeki ay çok sıkı çalışacam soğan kürü incir dua inşallah rabbin cabalrımı cabalarımızı karşıksız bırakmaz ben inanıyorum o gün yakınİnsaAllah canim... İNsaAllah... Yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum o akintim geldi cunki yumurta akina benzeyen...:) ve goguslerim tuhaf ama hayırlısı :)
İnsaAllah pazartesi güzel haber gelir canimm:)
elisa sen pazartesi normal testmi yapacanAaaa neymıs bakalım belkı bızdede vardır aynıları bız belırtı oldugunu bılmıyoruzdur
Evet canım dun aldım testı oncomed dıye bır testelisa sen pazartesi normal testmi yapacan
bende normal alim bari diğerleri baya pahalıEvet canım dun aldım testı oncomed dıye bır test
21cnm bat erken belki ama topikteki kizlar hep erken ogrendikleri icin heveslendimbenimde dün ki testimin adı bebetime di bat ne zamanki canım
1.bırkaçgundür yaptıgım muayeneler sonucu rahim girişim yumuşak,genelde adetten bırkac gun once baktıgımda sert olurdu.sertlık reglı olucana yumusaklık ise gebelıge işaret derler..
Evet canım cıkacaksa ondada cıkar zatenbende normal alim bari diğerleri baya pahalı
farklı belırtıler var ama her ay cok degıskenlıkte gosterebılıyor reglı belırtılerı.test erken yaptım bılıyorum ve sabah ıdrarıda degıldı.öyle idrar tutup falanda yapmadım acıkcası..Gerçekten baya belirti var canim...:)
Ve reglden farklı olan belirtiler var insaAllah güzel bir sonuç gelir... Biliyorsun erkenden çıkmıyor bazen aldatmasın seni o test canim...
inş cnm gelmiştir ama içimde pek umut yok.sanırım kafaya takıyorum kı dün rüyamda test yapmısım pozıtıf cıkmıstı.rüya işte..oooo baya belirtin varnış seni umutlandırmayalım cnm inşallah bebişin gelmiştir annesine
az kaldı evetkaldı surda bugunu saymazsak 1 gün :)pazartesı akmı karamı gorucez hepbrlıkte.bende ovu testlerıyle bırlıkte gelen 2 tane erken gebelık testim var onlardan bırıyle yaparım belkı.yada normal bı test yaparım karar vermedımCanım 6 7 ve 10 belırtıler bendede var dunde sefafaf akıntım geldı az kaldı cnım bakalım hayırlısı
yumurta catladıktan sonrakı 3-4 gun sonra yıne sarımsı bır akıntı olursa bu döllenmenin oldugunu belirten bır durummus dıye okumustum cnm.senı umutlandırmak ıstemem belkıde öyle bırseydırKızlar merhaba bu ay şöyle birşey yaşadım regly sonrası 13.gün yumurta akı kıvamında akıntım geldi. Ama 18. günü tekrar akıntım geldi ?? Yumurtalar çatladığında böyle akıntı geliyormu? Ben bir anlam veremedim.
Sanırım bu bende oldu... Ümitlenmeyeyim fazla... Ama 2 gün filan süren bir sarimsi akintim geldi...:/yumurta catladıktan sonrakı 3-4 gun sonra yıne sarımsı bır akıntı olursa bu döllenmenin oldugunu belirten bır durummus dıye okumustum cnm.senı umutlandırmak ıstemem belkıde öyle bırseydır
inş hayırlısıyla gelır bebişin cnmSanırım bu bende oldu... Ümitlenmeyeyim fazla... Ama 2 gün filan süren bir sarimsi akintim geldi...:/
yumurta catladıktan sonrakı 3-4 gun sonra yıne sarımsı bır akıntı olursa bu döllenmenin oldugunu belirten bır durummus dıye okumustum cnm.senı umutlandırmak ıstemem belkıde öyle bırseydır
beyyy koşşş yumurtam çatladıııı gıt gıt gıdakkkkkkUmutlanmak hiç istemiyorum benimde aklıma geliyor olumsuz düşünmek için zorluyorum kendimi :) Sonrası çok yıkıcı oluyor. Akıntım sarımsı değildi şeffaf akıntıydı. Ama durumu değerlendirdim eşimi işten çağıdım geldi çalışma yaptıknapiyim yumurta çatlamışsa kaçırmak istemedim
Canim çok stres mi ediyorsun ki, o etki eder biliyorsun... Rahatla bebisin çok yaayakinda senle :)inşallah cnm doktor acele etme herşey yolunda kalırsın diyo ama 3 aydır olmadı bu ay olur umarım olmazsa önümüzdeki ay çok sıkı çalışacam soğan kürü incir dua inşallah rabbin cabalrımı cabalarımızı karşıksız bırakmaz ben inanıyorum o gün yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?