2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gerçekten baya belirti var canim...:)
Ve reglden farklı olan belirtiler var insaAllah güzel bir sonuç gelir... Biliyorsun erkenden çıkmıyor bazen aldatmasın seni o test canim...

o zaman bol bol çalış bu ara tutturursun inşallah canım benim 3 ayım bakalım tutmuşmu pazartesi test yapacak listesindeyim içimdem bi ses var diyo bi ses yok diyo bilmiyorum ki inşallah vardır
İnsaAllah canim... İNsaAllah... Yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum o akintim geldi cunki yumurta akina benzeyen...:) ve goguslerim tuhaf ama hayırlısı :)
İnsaAllah pazartesi güzel haber gelir canimm:)

oooo baya belirtin varnış seni umutlandırmayalım cnm inşallah bebişin gelmiştir annesine

İnsaAllah canim... İNsaAllah... Yumurtlamam oldu diye tahmin ediyorum o akintim geldi cunki yumurta akina benzeyen...:) ve goguslerim tuhaf ama hayırlısı :)
İnsaAllah pazartesi güzel haber gelir canimm:)
inşallah cnm doktor acele etme herşey yolunda kalırsın diyo ama 3 aydır olmadı bu ay olur umarım olmazsa önümüzdeki ay çok sıkı çalışacam soğan kürü incir dua inşallah rabbin cabalrımı cabalarımızı karşıksız bırakmaz ben inanıyorum o gün yakın

Canım 6 7 ve 10 belırtıler bendede var dunde sefafaf akıntım geldı az kaldı cnım bakalım hayırlısı

Kızlar merhaba bu ay şöyle birşey yaşadım regly sonrası 13.gün yumurta akı kıvamında akıntım geldi. Ama 18. günü tekrar akıntım geldi ?? Yumurtalar çatladığında böyle akıntı geliyormu? Ben bir anlam veremedim.

Gerçekten baya belirti var canim...:)
Ve reglden farklı olan belirtiler var insaAllah güzel bir sonuç gelir... Biliyorsun erkenden çıkmıyor bazen aldatmasın seni o test canim...
farklı belırtıler var ama her ay cok degıskenlıkte gosterebılıyor reglı belırtılerı.test erken yaptım bılıyorum ve sabah ıdrarıda degıldı.öyle idrar tutup falanda yapmadım acıkcası..
oooo baya belirtin varnış seni umutlandırmayalım cnm inşallah bebişin gelmiştir annesine
inş cnm gelmiştir ama içimde pek umut yok.sanırım kafaya takıyorum kı dün rüyamda test yapmısım pozıtıf cıkmıstı.rüya işte..
Canım 6 7 ve 10 belırtıler bendede var dunde sefafaf akıntım geldı az kaldı cnım bakalım hayırlısı
az kaldı evetkaldı surda bugunu saymazsak 1 gün :)pazartesı akmı karamı gorucez hepbrlıkte.bende ovu testlerıyle bırlıkte gelen 2 tane erken gebelık testim var onlardan bırıyle yaparım belkı.yada normal bı test yaparım karar vermedım

yumurta catladıktan sonrakı 3-4 gun sonra yıne sarımsı bır akıntı olursa bu döllenmenin oldugunu belirten bır durummus dıye okumustum cnm.senı umutlandırmak ıstemem belkıde öyle bırseydır

Birde elisa daki gibi bacaktan kasığıma vuran ağrı oldu öyleki kukuşuma kramp girdi ayakta dik duramadım sonra lavaboya gittim şeffaf akıntım gelmiş. Herhalde yumurtalar çatladı diye düşündüm

yumurta catladıktan sonrakı 3-4 gun sonra yıne sarımsı bır akıntı olursa bu döllenmenin oldugunu belirten bır durummus dıye okumustum cnm.senı umutlandırmak ıstemem belkıde öyle bırseydır
Sanırım bu bende oldu... Ümitlenmeyeyim fazla... Ama 2 gün filan süren bir sarimsi akintim geldi...:/

Umutlanmak hiç istemiyorum benimde aklıma geliyor olumsuz düşünmek için zorluyorum kendimi :) Sonrası çok yıkıcı oluyor. Akıntım sarımsı değildi şeffaf akıntıydı. Ama durumu değerlendirdim eşimi işten çağıdım geldi çalışma yaptık napiyim yumurta çatlamışsa kaçırmak istemedim

beyyy koşşş yumurtam çatladıııı gıt gıt gıdakkkkkk alemsin kız hayırlısı olur tutar inşş

Canim çok stres mi ediyorsun ki, o etki eder biliyorsun... Rahatla bebisin çok yaayakinda senle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…