2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hamile kalmak nasil bi duygu hic yasayamayacak gibiyim..seninde uc vun kalmis hadi insallah hayirli haberler alalim senden de

ay kız şifa olacağını bilsek at pohu bile kaynatıp içecek psikolojiye geldik vesselam..çaresizlik ne kötü allahım sen bize yardım et
Ay kiyamam inan ki... Öyle düşünmeyin... Rabbim alemin biliyor zamanini yakında çok yakinda insaAllah güzelim ya

Canım bu ay olacak İnşallah üç yumurtada şans daha yüksek :) Doktorunun aşılamaya karar vermeside güzel zaman kaybetmiyceksin İnşallah bu ay yada önümüzdeki ay olur bu iş

Dedektif gibi yazmışsın belirtileri maşallah bedenini çok güzel takip ediyorsun ben belirti aramaktan çok stres yapıyordum. Üstüne düşmeyi bıraktım şimdi daha rahatım. İnş bebeğin seninledir.

tatlım benm akıntım cok oluyordu ve sarımsı bi renki beyaz olunca nolur bilmiyorum ..istah psikolojik olabilir .. vücut ısın artmış güzel bişey insallah daha da yükselir.. gebeyken hiç vajinaya bakmadım ama ilaç kullanıyorum dedin sanırım mantar için onlar da bu değişime neden olmuş olabilir kollar bacaklar değil de adet olacakmış gibi bacakların ağrıyor mu bence onu dikkate al diğeri yorgunluk da olabilir

haklısın canımda ne bileyim birden beklemeyince şok oldum resmen. istiyor biliyorum sevdiğinden korktuğundan yapıyor onuda biliyorum ama genede üzülüyorum bebek konusunda çok hassasım işte

kasıklarımda agrı var adet öncesı gibi.canım benım umudum yok zzaten bu ay bu belırtıler sadece bu ay gordugum farklılıklar..

kasıklarımda agrı var adet öncesı gibi.canım benım umudum yok zzaten bu ay bu belırtıler sadece bu ay gordugum farklılıklar..
bişi diyim mi bence bu ay sen ve elisa hamiş olcak gibisiniz bebeğim bakma sen bana ben özellikle senin bu ay yüzün gülsün istiyorum yazdıklarından o kadar etkilendim ki yanımda olsan sarılıp ağlardım heralde kıyamam sana çok güçlü bi kadınsın sen bebişin seni bekletmicek inşallah daha fazla:)

ah canım ahh allah kımseyı zor seylerle ımtıhan etmesın..sabrın sonu selamettır derler.herkes kısmetıyle gelırmıs dunyaya bızımde vardır ıllakı kısmetımızde evlat..yüzümüz gülecek hepimizin inş.herseye ragmen allah ıcımızden umudu eksık etmesın ıns..senınde hemencık olacak bı bebısın daha canım bukez guclu olacak sıkı sıkı tutunacak sana

Kızlar bnm sol kasiğim ağrıyor atesim yüksek cikmişti dr da bgn yrn catlar dediydi catliyo olabilir mi ki annemdeyz su an aksam 9-10 gibi evde olurz kacirmayz dimi bide 3 ü ayni anda mi catlar ki

inşallan datlım inşallah hiç zaman geçmiyo batım ne bilmiyorumm battan sonra ne yapacağım bilmiyorum kendimi öyle denizin ortasında kalmış gib hissediyorum ne yapsam ne yöne gitsem..

Kızlar bnm sol kasiğim ağrıyor atesim yüksek cikmişti dr da bgn yrn catlar dediydi catliyo olabilir mi ki annemdeyz su an aksam 9-10 gibi evde olurz kacirmayz dimi bide 3 ü ayni anda mi catlar ki
canım dün çalşma oldu mu olduysa endişe etme akşa er geç bi daha yaparsınız inşallah tutar kasık ağrısı çatlamaktan olabilir hadi bakalım.

Canım bu ay olacak İnşallah üç yumurtada şans daha yüksek :) Doktorunun aşılamaya karar vermeside güzel zaman kaybetmiyceksin İnşallah bu ay yada önümüzdeki ay olur bu iş
İnşallah cnm yaa 3 yum ile sans daha cok ama Sperm sayımız düştü bu ay da 3 yum ayni anda catlar mi ki yada farklı zamanlarda sirayla catlar mi ki

inşallan datlım inşallah hiç zaman geçmiyo batım ne bilmiyorumm battan sonra ne yapacağım bilmiyorum kendimi öyle denizin ortasında kalmış gib hissediyorum ne yapsam ne yöne gitsem..
birkaç ayda rahım duzene gırer ılk reglını bekle once bı gelsın sonrası kolay zaten sen bu işi bılıyorsun artık nasıl hamıle kalınacagını öğrendin sen bu işi.bizden daha profesyonelsin cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…