- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Be
ben yapacakmıyım şimdi? Dünkü ovu testi negatifti kızlar gebelik testine hala gerek yok sanırım.yarın öbürgün olurum ben.belim agrıyor hafiften
Özledik seniiiiiYarın yola çıkıyorum canım 19 unda sahalara dönüyorum listedeki bütün değişiklikleri not aldım
kız benim içim zaten rahat olmadıgını biliyorum.salı gününe kadar olmazsam yaparım.aksi halde yapmıcam cnm.senden müjdeli haber bekliyoruz yat uyu bi güzel dinlenLanson bende de yok galiba ama içim rahat olsun diye yapıyorum sende yap
sanki t bolgesinin uc kısmındaki kırmızılık cden daha koyu gibi.t bolgesi tamamen renk almasımı gerekiyor acaba yoksa herhangi bir yerindeki renk koyulugu yeterli oluyormukızlar bu da ovu testim
Ben testın pozıtıf oldugu kanaatındeyım cnm.ama sen bu ay testı cok kafana takma derım rahat bırak beynini.strese girme.akışına bırak bu ay sıkı calısma yaparsın belki kötü bişi olur üzülürsün cnmkızlar bu da ovu testim
Amanin pozitif mi nekızlar bu da ovu testim
Sende yap canim nolacagi belli olmaz belkim rabbim bebisini gondermistir supriz olarakBen testın pozıtıf oldugu kanaatindeyım cnm.ama sen bu ay testı cok kafana takma derım rahat bırak beynini.strese girme.akışına bırak bu ay sıkı calısma yaparsın belki kötü bişi olur üzülürsün cnm
Varsa evde yap sen deBe
ben yapacakmıyım şimdi? Dünkü ovu testi negatifti kızlar gebelik testine hala gerek yok sanırım.yarın öbürgün olurum ben.belim agrıyor hafiften
Bizde 10 gün sonra yapmıştık bisi olmazkızlar biz daha fazla bu özleme dayanamadık ve çalışma yaptık eşimlendaha 7 gün oldu kürtaj olalı ama engel olamadık napalım inşallah bişey olmaz.. olmaz di mi kızlar yani sağlığım açısından bebek demiyorum ..:) bi de ben ondan sonra ovu test yaptım merak ettim yumuşlar ne alemde diye onu da yükliyim şimdi
Canım günaydın bat geçmediyse umutsuz olma hayırlısı inş hakkındaGünaydın Kızlar yaptım koca negatif yine karşımda hayırlısı
sağlık olsun cnm.benim vucut ısım 36.1 e düştü regli geliyorum dedi.bugun olurum öğleni bulmaz kesin.hayırlısı olsun hakkımızda kızlar üzülmek yok bunada şükür!!!Günaydın Kızlar yaptım koca negatif yine karşımda hayırlısı
Hayırlısı olsun canim insaAllah... Az kaldı, düzensiz adet her zaman iyiye işaret... Bebissleeer fazla nazli çıktınız annelerinizi bekletiyorsunuz... Hadi bu ay gelin artık e mi ...Günaydın Kızlar yaptım koca negatif yine karşımda hayırlısı
Şükür elbette sağlık herseyin başı... :)sağlık olsun cnm.benim vucut ısım 36.1 e düştü regli geliyorum dedi.bugun olurum öğleni bulmaz kesin.hayırlısı olsun hakkımızda kızlar üzülmek yok bunada şükür!!!
Elbette şaşar... Bu bilimsel açıklaması :)Peki bu hic şaşar mi ? Yani herkeste her bunyede 14 mudur yoksa degisken midir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?