2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günaydın canım inşallah olacak umarım sizinde fizikler işe yararda sıkıntılar uçup gider

kızlar oncekı sayfaları okuma fırsatım olmadı bun test yapacaklar yaptımı son durumlar neler

sanırım 8 de bir friendly çıktı cuma hamiş o kadar çok şükür bi hamişimiz varrr :)))
aaaa cok sevındım sagıkla kucagına alır inş dğeride üzülmesin kafalarına takmasınlar zamanı vardır daha bak ben kürtaj olalı 3 ay oldu ama hala hamıle kalamadım nasıp artık vardır allahın bır bıldıgı

BENDE ilk önce üzülüyorum sonra bak allah işte bu yüzden nasip etmemiş diyorum vardır bi şey illaki sende bundan sonra umutlu ol çünkü henüz atlatmış rahim 3 ay olmuş inşallah tez zamanda hayırlısı sağlığıyla gelir bebiş

selamlar kızlarr forum değişmiş daha doğrusu site değişmiş yenilenmiş sayfayı anca buldum. 8. deneme ayındayım bat 9 eylül pek umutlu olmasamda Allah büyük vardır bir bildiği

selamlar kızlarr forum değişmiş daha doğrusu site değişmiş yenilenmiş sayfayı anca buldum. 8. deneme ayındayım bat 9 eylül pek umutlu olmasamda Allah büyük vardır bir bildiği

selam değişti malesef tabi öyle vardır rabbimin bir bildiği doktora gittin mi hiç ?

Benim BAT bugün, hala yok kanamam. Test dün yapmıştım, negatifti ama uyduruk testlerdendi. Early bulamadım çünkü. Bakalım artık yarın bulabilirsem Early ile yapıcam tekrar.

selam değişti malesef tabi öyle vardır rabbimin bir bildiği doktora gittin mi hiç ?
gittim ama rahim ağzında yara vardı ondan gittim onun dışında daha gitmedim 2-3 ay daha böyle çalışacağız olmadı sonra eşimle beraber gitme kararı aldık bakalım ancak razı edebildim eşimi

Benim BAT bugün, hala yok kanamam. Test dün yapmıştım, negatifti ama uyduruk testlerdendi. Early bulamadım çünkü. Bakalım artık yarın bulabilirsem Early ile yapıcam tekrar.

benimde öyle early negatif çıktı demek yok diyorum inşallah senin çıkar

gittim ama rahim ağzında yara vardı ondan gittim onun dışında daha gitmedim 2-3 ay daha böyle çalışacağız olmadı sonra eşimle beraber gitme kararı aldık bakalım ancak razı edebildim eşimi

oda hazır olunca gidersiniz yarayı halletmen iyi olmuş inşallah tez zamanda güzel şeyler için gidersiniz :)

Regl oldun mu peki canım? Bazılarında reglinin 8-10 gün sonrasında çıkıyomuş ancak.

henüz olmadım göğüslerim çok acıyo normalde adet öncesi böyle olur bende bugün yarın gelirse gelir diyorum yumurtlama günümün geç olduğunu düşündüğümden umudum vardı ama erken gebelik testi yaptığım için çıkardı diye düşünüyorum

Yok yok, bence umudunu kesme bak, forumda bi anket vardı, hamilelerin çoğu adetinin üzerinden 8 ve daha fazla gün geçtikten sonra öğrenmiş. Geç döllenme de olabilir, o da çıkmaz idrar testinde şu an.

gunaydin canim bende haziranda gittim bende serephon + catlatma ignesi vuruldum ama tutmadi sonrada biraktik 1 yil doluncaya kadar bisey yapmayacagiz dogal deneyecegix sonrada olmazsa tekrar gidecegiz insallah senin bu ay tutar canim :))
Inşallah ama bende bırakmayı düşünüyorum, içim dışım ilaç oldu. Şimdi birde iğneden sonra doktor progestana başlatıyor, bebek olmayıncada boşa içiyorum o kadar ilacı. Kilo yapmaz dedi ama o kadar dikkat etmeme rağmen aldım ben kilo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…