Kizlar Günaydın kac gundur takip edemiyorum ankaraya gelince kosturmaca basladi esim fizik tedavi ye basladi her gun onu getiriyorum şuan da onu bekliyorum. . Bugun 18 i bekliyorum ben de neler yaptiniz dite bi gireyim dedim pek guzel haber yok belli ki ama olsun gun cok vakit cok allah saglik versin hepimize elbet olacak bizim de :)
kızlar oncekı sayfaları okuma fırsatım olmadı bun test yapacaklar yaptımı son durumlar neler
aaaa cok sevındım sagıkla kucagına alır inş dğeride üzülmesin kafalarına takmasınlar zamanı vardır daha bak ben kürtaj olalı 3 ay oldu ama hala hamıle kalamadım nasıp artık vardır allahın bır bıldıgısanırım 8 de bir friendly çıktı cuma hamiş o kadar çok şükür bi hamişimiz varrr :)))
aaaa cok sevındım sagıkla kucagına alır inş dğeride üzülmesin kafalarına takmasınlar zamanı vardır daha bak ben kürtaj olalı 3 ay oldu ama hala hamıle kalamadım nasıp artık vardır allahın bır bıldıgı
selamlar kızlarr forum değişmiş daha doğrusu site değişmiş yenilenmiş sayfayı anca buldum. 8. deneme ayındayım bat 9 eylülpek umutlu olmasamda Allah büyük vardır bir bildiği
gittim ama rahim ağzında yara vardı ondan gittim onun dışında daha gitmedim 2-3 ay daha böyle çalışacağız olmadı sonra eşimle beraber gitme kararı aldık bakalım ancak razı edebildim eşimiselam değişti maleseftabi öyle vardır rabbimin bir bildiği doktora gittin mi hiç ?
Benim BAT bugün, hala yok kanamam. Test dün yapmıştım, negatifti ama uyduruk testlerdendi. Early bulamadım çünkü. Bakalım artık yarın bulabilirsem Early ile yapıcam tekrar.
gittim ama rahim ağzında yara vardı ondan gittim onun dışında daha gitmedim 2-3 ay daha böyle çalışacağız olmadı sonra eşimle beraber gitme kararı aldık bakalım ancak razı edebildim eşimi
inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinoda hazır olunca gidersiniz yarayı halletmen iyi olmuş inşallah tez zamanda güzel şeyler için gidersiniz :)
toplu pazartesi sendromumu nedirnerdee bu kızlarrr((
benimde öyle early negatif çıktı demek yok diyorum inşallah senin çıkar
toplu pazartesi sendromumu nedirayrıca aklım friendly de naaptı ne etti hayırlısıyla müjdemizi versin bizimde motivasyonumuz yükselsin :)
Regl oldun mu peki canım? Bazılarında reglinin 8-10 gün sonrasında çıkıyomuş ancak.
henüz olmadım göğüslerim çok acıyo normalde adet öncesi böyle olur bende bugün yarın gelirse gelir diyorum yumurtlama günümün geç olduğunu düşündüğümden umudum vardı ama erken gebelik testi yaptığım için çıkardı diye düşünüyorum
oleeeeyy Allahım sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin çok çok çok sevindim darısı biz bekleyenlerin başına inşallah :)friendly hamişşş :)))
Inşallah ama bende bırakmayı düşünüyorum, içim dışım ilaç oldu. Şimdi birde iğneden sonra doktor progestana başlatıyor, bebek olmayıncada boşa içiyorum o kadar ilacı. Kilo yapmaz dedi ama o kadar dikkat etmeme rağmen aldım ben kilo.gunaydin canim bende haziranda gittim bende serephon + catlatma ignesi vuruldum ama tutmadi sonrada biraktik 1 yil doluncaya kadar bisey yapmayacagiz dogal deneyecegix sonrada olmazsa tekrar gidecegiz insallah senin bu ay tutar canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?