- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
i
inşallah tüm bekleyenlere olsun inşallah :)) iyiyim bat geldi çattı kırmızılar bu ay ne kadar gecikecek bakalım geçen ay 5 gündü bu aya bakalım. siz nasılsınız çalışmalar ne durumda ?
bu adetin ilk günü çetiğimiz ağrı gibi olur pekiCanim yumurta catlarken kasik agrisi olur
valla benm de kafam karıştı canm ama tam pozitif değil sanki daha zaman var ..
yok tatlım bu ay zaten çalışma yok yani adet olana kadar.. ondan sonra da korunmıcam sanırım ilk aydan olmaz heralde zaten.. biz eşimle çok özleşmişiz dayanamadık birlikte olduk korunmadan o yüzden merakımdan yaptım testi :)Ben testın pozıtıf oldugu kanaatındeyım cnm.ama sen bu ay testı cok kafana takma derım rahat bırak beynini.strese girme.akışına bırak bu ay sıkı calısma yaparsın belki kötü bişi olur üzülürsün cnm
iyi olur canim ben gittigidiyordan aldim 30 lu 5 te gebelik testi var yaninda 30 tl ye aldimKAYGILIbenost: 36542579 .!.:bende ondan alacağım:)
inşallah gecikme bebişten olur tatlım
ben koca ile geçen hafta gerildim o yüzden çalışma olmadı pek bir kez
onun için umudum yok özel günleri kaçırdık
bu erkekler biraz ağızlarından ne çıkıyor bilerek konuşsalar birşey olmaz da neyse....inşallah :) bu gerilmeler bu ay bizdede aşırı oldu neden billmiyorum bu ayın havasından mı suyundan mıdır sıcaklar mı bizi böyle yaptıama oğluş kardeş bekliyor bekletmeyin
iyi olur canim ben gittigidiyordan aldim 30 lu 5 te gebelik testi var yaninda 30 tl ye aldim
bu erkekler biraz ağızlarından ne çıkıyor bilerek konuşsalar birşey olmaz da neyse....
yavrum daha çokkk bekler babası böyle olursa
tam değil canım o cizginin kalınlaşması lazım ama yumurtlamam normale dönmüş onu bilmiş oldumAmanin pozitif mi ne
Bende her ay hafif kasik agrisi oluyor yumurtlama zamaninda klomen kullandigim ayda daha cok agridi adet agrisi gibiydibu adetin ilk günü çetiğimiz ağrı gibi oluagr
hayırlısı olsun canm üzülmeGünaydın Kızlar yaptım koca negatif yine karşımda hayırlısı
hmm tamam canım sağol valla içim rahatladıBizde 10 gün sonra yapmıştık bisi olmaz
beni de korunuyorum biliyo herkes gerci pekde korunmadığım söylenemez yani ara sıra kaçamak şeklinde denemelerimiz oluyo desek daha iyi olur ya daha cok maddi galiba tek maaş - kirabende öyle diyordum da olmadı ben korunuyorum diye biliyor insanlar ama ben korunmayı bıraktım onlarda çocuk istemeye başladılar sanki hadi inşallah deyip duruyorlar :) bende kullanmayı düşünüyorum bu ay yumurtlamam da düzensiz olduğundanhazır hissetmiyorum derken neler endişelendiriyor seni?
aaa kıskanıyorum ama bu ne cok tatil biz anca 1 haftacık yapabildik :)) çabuk geri gel :)) özledikYarın yola çıkıyorum canım 19 unda sahalara dönüyorum listedeki bütün değişiklikleri not aldım
Bende her ay hafif kasik agrisi oluyor yumurtlama zamaninda klomen kullandigim ayda daha cok agridi adet agrisi gibiydi
beni de korunuyorum biliyo herkes gerci pekde korunmadığım söylenemez yani ara sıra kaçamak şeklinde denemelerimiz oluyo desek daha iyi olur ya daha cok maddi galiba tek maaş - kiraama olsa yine de ihtiyaçlarını karsılarız ama nasip bu zamana kadar bir yılı dolduralım sonra diyoduk ama o da doldu bahane kalmadı
geçmiş olsun cnm allah bildiği gib yapsın karaktersiz demek bile az bunlara üzme kendini de suclama içine de kapanmaKızlar ben çok kötuyum sabah uzucu bır olayyasadım kendıme gelemıyorum her gun ıse gelırken 10 dakıka yol yuruyorum bugun ben o her zaman yurudugum yoolda tacıze ugradım utanıyorum kendımı kotu hıssedıyorum aglıyorum cok kötu
canım benn adetin altıncı günü basladım yapmaya sen bilirsin ama 10u gecme derimkızlar ovulasyona ne zaman başlamak lazım.. bizim ağustos ayı çöpe gitti zaten eşimden ayrı şehirdeydim.. batım 25 temmuz
Kızlar ben çok kötuyum sabah uzucu bır olayyasadım kendıme gelemıyorum her gun ıse gelırken 10 dakıka yol yuruyorum bugun ben o her zaman yurudugum yoolda tacıze ugradım utanıyorum kendımı kotu hıssedıyorum aglıyorum cok kötu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?