Yok yok, bence umudunu kesme bak, forumda bi anket vardı, hamilelerin çoğu adetinin üzerinden 8 ve daha fazla gün geçtikten sonra öğrenmiş. Geç döllenme de olabilir, o da çıkmaz idrar testinde şu an.
Canim seni ruyamda gordum hamilemissin bo seviniyon :)Günaydın Kızlar yaptım koca negatif yine karşımda hayırlısı
Günaydın kızlar yazdıklarını okudum ama cevap veremedım ılgınıze tesekkur ederım ben zaten adet olacagımı bılıyordum umudum yoktu ama artık vucdumu tanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra tepkılerdgeıstı ve 2 aydırda detım baslamadan once koyu kahvecamur gıbı akıntı gelıyor ondan sonra adet oluyorum daha once boyle olmzdı ve bu ay gecen aya gore o akıntım daha fazla ve daha koyu geldı sızce nedendır ve ben yenı evlı oldugum ıcın hep yazıgecırmeyı kısa hamıle kalmayı dusunuyordum esım ıstedıgı ıcın öne cekmıstık ama sanırım benım ıcımden gecen olacak
günaydın elisa bence ikinizin istediği tarihin ortası olsun :)) kırmızılar bittikten sonra çalışmaya devam mı özel bir şey uygulamayı düşünüyor musun?
Günaydın kızlar yazdıklarını okudum ama cevap veremedım ılgınıze tesekkur ederım ben zaten adet olacagımı bılıyordum umudum yoktu ama artık vucdumu tanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra tepkılerdgeıstı ve 2 aydırda detım baslamadan once koyu kahvecamur gıbı akıntı gelıyor ondan sonra adet oluyorum daha once boyle olmzdı ve bu ay gecen aya gore o akıntım daha fazla ve daha koyu geldı sızce nedendır ve ben yenı evlı oldugum ıcın hep yazıgecırmeyı kısa hamıle kalmayı dusunuyordum esım ıstedıgı ıcın öne cekmıstık ama sanırım benım ıcımden gecen olacak
Evet canım ortası olsun en uygun tarıh bu ay o yuzdenbu ay canım dusuncem gun asırı yapmak canım ona dıkkat edecegım onun dısında baska bırsey yapmayacagım yıne hemen kalkmam banyoyu sabah yaparım sen ne yapmayı dusunuyorsun canım
friendly tebrik ederim arkadaşım sağlıkla kucağında gör yavrunufriendly hamişşş :)))
Canim bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum tavsiye ederim hic stres falanda olmuyorum yumurtanin zaman catladigini ogreniyorsun ovulasyon testiyleben zamdunnda olmazsam doktora gidicem çünkü düzensizlik büyük problem( başka da bilmiyorum doktorla konuşunca ov testlerinden alırım belki . ya ben yazarken smile seçeneklerim yok yine hala yok tepkizi kaldım iyi mi ne yapıcam böyle (( denemelerimiz artıyo :)
friendly tebrik ederim arkadaşım sağlıkla kucağında gör yavrunu
kaygılı nasılsın tatlım oo maşallah böyle güzel haber verdin darısı sana olsun güzelim
elisa demek kırmızılar geldi sağlık olsun arkadaşım, inşallah eşinle istediğiniz ortak zamanda hayırlısı ile gelir kuzunuz
Canim bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum tavsiye ederim hic stres falanda olmuyorum yumurtanin zaman catladigini ogreniyorsun ovulasyon testiyle
ben bi arkadaşım için sipariş ettim bu testen 8 aydır uğraşıyodu olmuyodu ilk ay hamile kaldı belki tesadüftür bilemem ama işe yarıyor ...niye mi kendim kullanmıyorum henüz kendimi tam olarak hazır hissetmiyorum sadece akışına bıraktım hani derlerya olduğu kadar olmadığı kader :))bencede adeti düzenli olmayan benim gibiler için hele hele şart oldu :) sen laboquick mi ne ondan mı kullanıyorsun :)
Evet laboquick kullaniyorumbencede adeti düzenli olmayan benim gibiler için hele hele şart oldu :) sen laboquick mi ne ondan mı kullanıyorsun :)
Canim yumurta catlarken kasik agrisi olurkızlar ben klomenden sonra 16/08/2014 tarihinde çatlatma iğnemi oldum ve ertesi gün ağrım oldu bu normal mi?
Çok hoş sürpriz olmuş canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini. :)Kızlar eşim aradı geliyomuş nası sürprizim patikleri bekarken örmüştüm:)
ben bi arkadaşım için sipariş ettim bu testen 8 aydır uğraşıyodu olmuyodu ilk ay hamile kaldı belki tesadüftür bilemem ama işe yarıyor ...niye mi kendim kullanmıyorum henüz kendimi tam olarak hazır hissetmiyorum sadece akışına bıraktım hani derlerya olduğu kadar olmadığı kader :))
Evet laboquick kullaniyorum
valla benm de kafam karıştı canm ama tam pozitif değil sanki daha zaman var ..kız benim içim zaten rahat olmadıgını biliyorum.salı gününe kadar olmazsam yaparım.aksi halde yapmıcam cnm.senden müjdeli haber bekliyoruz yat uyu bi güzel dinlen
sanki t bolgesinin uc kısmındaki kırmızılık cden daha koyu gibi.t bolgesi tamamen renk almasımı gerekiyor acaba yoksa herhangi bir yerindeki renk koyulugu yeterli oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?