2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ev alma ihtimalimiz 3 yıl sonra falan onu oturup bekleyemem :))zaten o yüzden bi taraftan calışmalara başladık ... atanırım diye umuyordum ama iibf li olduğum için pekde mümkün gözükmüyor olur inşallah allah herkese nasip etsin anne baba olmayı hayırlısı ne zaman sa o zaman gelsin bebişimiz :)

Neye ugradıgımı sasırdım sok oldum kendıme gelemedım elm ayagım bosaldı aslında arabalar cok gecıyoor ve kırmızı ısık yanmstı arabalar durmustu herkes gordu o anı çok köötuydu çok

Gecmis olsun canim ya aglama suclama kendini yurudugun yer tenha bir yermi

eşine söyledinmi ne derece bi taciz di bilemiycem ama hergün yüz yüze baktığın kişi mi allahın cezası pislik

Hayır canım yolda yuruyordum arkamdan gelmıs kalcamı tuttu sıktı hemen kactı sok oldum neye ugradıgımı sasırdım aglamaya basladım hemen esımı aradım ama olayın sokuyla suan esımle ne konustugumu bıle hatırlamıyorum

allah belalarını versin cnm senin bi sucun yok üzme kendini utanacak biri varsa o sen değilsin

Neye ugradıgımı sasırdım sok oldum kendıme gelemedım elm ayagım bosaldı aslında arabalar cok gecıyoor ve kırmızı ısık yanmstı arabalar durmustu herkes gordu o anı çok köötuydu çok

laf mı attı neyse sormak istemiyorum daha kötü olma şimdi bela okuyacağım hoş olmayacak allah sana yaşattığını ona kat kat fazlasıyla yaşatsın sakin ol su iç müzik dinle kafanı dağıt biraz

inanmıyorum yaa pislik sapkın allahın cezası elleri kırılasıca yazık ya üzüldüm inan çok kötü yaptığı rabbim kimseyi böyle ve beteri olaylarla karşılaştırmasın inşallah sende sakinleşmeye çalış canım çok kötü olmuş

Hayır canım laf atma degıl elle tacız amın canım karakola gıttık sıkayetcı olduk arastırcakalar ınsallah bulurlar

Allah kımseye yasatmasın canım zor bır durum kendımı cok kotu tuhaf hıssedıyorum

Hayır canım laf atma degıl elle tacız amın canım karakola gıttık sıkayetcı olduk arastırcakalar ınsallah bulurlar

inşallah bulmazlar ama bi daha da inşallah oralara gitmesin senden uzak olsun cezası verilmeli öylelerinin ama eşin onu görse tepkisi kötü olabilir o yüzden zarar getirmesinden insan korkuyor hayırlısı yine de iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…