inşallah bulmazlar ama bi daha da inşallah oralara gitmesin senden uzak olsun cezası verilmeli öylelerinin ama eşin onu görse tepkisi kötü olabilir o yüzden zarar getirmesinden insan korkuyor hayırlısı yine de iyi yapmışsın
Geçmiş olsun canım üzülme ve utanma onların pisliği sen niye utanıyorsun.Kızlar ben çok kötuyum sabah uzucu bır olayyasadım kendıme gelemıyorum her gun ıse gelırken 10 dakıka yol yuruyorum bugun ben o her zaman yurudugum yoolda tacıze ugradım utanıyorum kendımı kotu hıssedıyorum aglıyorum cok kötu
hmm desene olayı anlamadan zıpladım :) bende başlayacağım o testlerden senin başının etini yerim artık :)
Geçmiş olsun canım üzülme ve utanma onların pisliği sen niye utanıyorsun.
Görse de senin yapabileceğin bir şey yok ki hepimizin başına geliyor ben bir kere lisede bir kere üniversitede tacize uğradım toplu taşıma araçlarında. Çok ağladım çok sinirim bozuldu birkaç gün lisede okula polisle gittim aynı güzergahta bindiği için . Insan üzerinden atamiyor kolay kolay ama düşünmemeye çalış.Teşekkür ederim canım bılmıyorum ama utanıyorum herkes benım o halımı gordu
Görse de senin yapabileceğin bir şey yok ki hepimizin başına geliyor ben bir kere lisede bir kere üniversitede tacize uğradım toplu taşıma araçlarında. Çok ağladım çok sinirim bozuldu birkaç gün lisede okula polisle gittim aynı güzergahta bindiği için . Insan üzerinden atamiyor kolay kolay ama düşünmemeye çalış.
Öyle hayırlısı herkesten uzak olsun Allah kımseye yasatmasın aklıma geldıkce mıdem bulanıyor
ah anaamm işe yarasın da var sen benm basım etini ye seve seve cevaplarım ben sorularını
amin canım senin tepkin normal bi de o an şoktan bi şey yapamıyorsun daha da kötü oluyor insan ama bi kaç saate geçecek rahatlayacaksın unutmaya çalış düşünme
Ah canimmm geçmiş olsun, pislik insanlarla yaşamak kolay olmuyor.... Kafandan atamazsin bir kaç gün ... Kiyamam ya...
Sanırım benımde bırkac gun surer bu halım cok etkılendım sok oldum neye ugradıgımı sasırdım Allah kımseye yasatmasın
Nasılsın kaygılıciim... Yeni bir gün daha adet olmamissin...hayırlısı olsun canim...kırmızılar başlasın siparişi vericem bat bitene kadar getirirler bende adetten 9 gün sonra başlarım çünkü 35 günde bir oluyorum ben
tamam canım :)kırmızılar başlasın siparişi vericem bat bitene kadar getirirler bende adetten 9 gün sonra başlarım çünkü 35 günde bir oluyorum ben
Ah canimmm geçmiş olsun, pislik insanlarla yaşamak kolay olmuyor.... Kafandan atamazsin bir kaç gün ... Kiyamam ya...Rabbim bir daha yasatmasin....
İnşallah geçer inşaalh uyumaya veherseyı unutmaya o kadar ıhtıyacım varkı
Nasılsın kaygılıciim... Yeni bir gün daha adet olmamissin...hayırlısı olsun canim...
Tatlim...tek başına çıkmaya korkacak hale geldik... Hele bazı bilindik yerler...zaten ıstanbulda yaşamak çok berbat...Teşekkür ederim canım evetcok zor yasamak gundengune daha kotu oluyor amın canım Allah kımseye yasatmasın
çok haklısın istersen izin al evde dinlen ama daha çok düşünürsün işte biraz kafan dağılır belki mecburiyetten
Öyle
Tatlim...tek başına çıkmaya korkacak hale geldik... Hele bazı bilindik yerler...zaten ıstanbulda yaşamak çok berbat...
yıllar once acıkogretım sınavına gec kalmıstım yolda ilk gelen minibusu durdurdum bindim.megerse iş yeri servisiymiş.gec kaldıgımı soyledim biz işcileri bırakınca merkeze uğrarız inersin demişti söför.neyse işciler indi şöförün tanıdıgı bır genc daha vardı o inmedi.ben ön koltukta soforun arkasında oturuyordum geldi yanıma oturdu oda.sohbet etmeye calıstı benimle.ben tersledim ve söföre inmek istediğimi soyledim.okula epey uzaktık.adama kalk gecıcem dedım kalkmadı.bir hışımla yanından kalktım gecmeye calısırken arkadan popoma dokunmustu.ben bir çıglık attım bagırdım adama.söför neolıyor dedı.söyledim böyle yaptı die.adam diyorki yalan soyluyor ole bişi yapmadım dedı.ben kapının onune geldim minibuste dedim şikayet edicem seni polise.ben öyle diyince söför arabanın kapısını açmadı durmadıda gitmeye devam etti beni korku daha cok sardı.başıma daha kotu birşey gelicek endişesiyle şöföre dedim tamam valla gitmicem polise indir beni diyor ve aglıyordum.durdu kapıyı actı ve ve ben nasıl kaçtım nasıl aglıyordum anlatamam okulu bulamıyorsum kafam okadar kötüydükü anlatamam.koca dönemim ziyan olacaktı o adi yüzünden.sınava girdim ama ne yaptım bilmiyorum okudugumu bile anlamıyordum.sınavdan cıkıp wc ye gittim ve köpekler gibi ağlamıstım.wc dekilerde beni sınav kotu gectı oyuzden aglıyorum sanmıstı.allah hepsinin belasını versin aç pislikler.bu zamanda hala aç sapık insan var.normal degıller psıkolojılerı bozuk onların.birkaçgüne atlatırsın inş cnm.basit bir korku degıl buHayır canım laf atma degıl elle tacız amın canım karakola gıttık sıkayetcı olduk arastırcakalar ınsallah bulurlar
Elımdeıkı ısı bıtırmeye calısıyorum canım yıllık ızın ıstedıgımı söyledım bugun yarın haber verırler elımdekı ısıbıtrım onumuzdekı hafta ızne ayrılırım belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?