- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hmmteşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor? olmadım ama erken gebelik testinde negatifi gördüm
yıllar once acıkogretım sınavına gec kalmıstım yolda ilk gelen minibusu durdurdum bindim.megerse iş yeri servisiymiş.gec kaldıgımı soyledim biz işcileri bırakınca merkeze uğrarız inersin demişti söför.neyse işciler indi şöförün tanıdıgı bır genc daha vardı o inmedi.ben ön koltukta soforun arkasında oturuyordum geldi yanıma oturdu oda.sohbet etmeye calıstı benimle.ben tersledim ve söföre inmek istediğimi soyledim.okula epey uzaktık.adama kalk gecıcem dedım kalkmadı.bir hışımla yanından kalktım gecmeye calısırken arkadan popoma dokunmustu.ben bir çıglık attım bagırdım adama.söför neolıyor dedı.söyledim böyle yaptı die.adam diyorki yalan soyluyor ole bişi yapmadım dedı.ben kapının onune geldim minibuste dedim şikayet edicem seni polise.ben öyle diyince söför arabanın kapısını açmadı durmadıda gitmeye devam etti beni korku daha cok sardı.başıma daha kotu birşey gelicek endişesiyle şöföre dedim tamam valla gitmicem polise indir beni diyor ve aglıyordum.durdu kapıyı actı ve ve ben nasıl kaçtım nasıl aglıyordum anlatamam okulu bulamıyorsum kafam okadar kötüydükü anlatamam.koca dönemim ziyan olacaktı o adi yüzünden.sınava girdim ama ne yaptım bilmiyorum okudugumu bile anlamıyordum.sınavdan cıkıp wc ye gittim ve köpekler gibi ağlamıstım.wc dekilerde beni sınav kotu gectı oyuzden aglıyorum sanmıstı.allah hepsinin belasını versin aç pislikler.bu zamanda hala aç sapık insan var.normal degıller psıkolojılerı bozuk onların.birkaçgüne atlatırsın inş cnm.basit bir korku degıl bu
yıllar once acıkogretım sınavına gec kalmıstım yolda ilk gelen minibusu durdurdum bindim.megerse iş yeri servisiymiş.gec kaldıgımı soyledim biz işcileri bırakınca merkeze uğrarız inersin demişti söför.neyse işciler indi şöförün tanıdıgı bır genc daha vardı o inmedi.ben ön koltukta soforun arkasında oturuyordum geldi yanıma oturdu oda.sohbet etmeye calıstı benimle.ben tersledim ve söföre inmek istediğimi soyledim.okula epey uzaktık.adama kalk gecıcem dedım kalkmadı.bir hışımla yanından kalktım gecmeye calısırken arkadan popoma dokunmustu.ben bir çıglık attım bagırdım adama.söför neolıyor dedı.söyledim böyle yaptı die.adam diyorki yalan soyluyor ole bişi yapmadım dedı.ben kapının onune geldim minibuste dedim şikayet edicem seni polise.ben öyle diyince söför arabanın kapısını açmadı durmadıda gitmeye devam etti beni korku daha cok sardı.başıma daha kotu birşey gelicek endişesiyle şöföre dedim tamam valla gitmicem polise indir beni diyor ve aglıyordum.durdu kapıyı actı ve ve ben nasıl kaçtım nasıl aglıyordum anlatamam okulu bulamıyorsum kafam okadar kötüydükü anlatamam.koca dönemim ziyan olacaktı o adi yüzünden.sınava girdim ama ne yaptım bilmiyorum okudugumu bile anlamıyordum.sınavdan cıkıp wc ye gittim ve köpekler gibi ağlamıstım.wc dekilerde beni sınav kotu gectı oyuzden aglıyorum sanmıstı.allah hepsinin belasını versin aç pislikler.bu zamanda hala aç sapık insan var.normal degıller psıkolojılerı bozuk onların.birkaçgüne atlatırsın inş cnm.basit bir korku degıl bu
Hmm
Hayırlısı olsun canim... Bebisler pek bi nazlı çıktı...hadi insaAllah eylül uğurlu geliiiir... Benim eğer geçen ay gibi olacaksa 27si bat.... Goguslerimin içi sızlıyor...belin ağrıyor...bide kasigima sivrisinek isirigi gibi batma giriyor... Belirti aramıyorum görmek istemiyorum ama bunlar oluyor...gün içinde dikkatimi dağıtıyor inan canim:)
planında yıllık izin var mıydı yoksa bugünden sonra mı istiyorsun ?
Vardı canım bıraz dınlenmek ısıyordum sımdı soyledıler 2 gun gelme dınlen dedıler
İnsaAllah bkalim canim :)oo hemde erkenden bat a az kalmış inşallah o sinek ısırığı bebiş ısırığıdır :))) bekliyoruz heyecanla :)
Cok çok iyi olmuş inan... Dinlen yay uyu keyfine bak...Vardı canım bıraz dınlenmek ısıyordum sımdı soyledıler 2 gun gelme dınlen dedıler
İnsaAllah bkalim canim :)
Haber edeceğim nasipse :)
Sizlerle vakit daha hızlı geçiyor vallahi...
C
Cok çok iyi olmuş inan... Dinlen yay uyu keyfine bak...
Evet eşim çok dedi böyle bur dünyaya çocuk getirmek hiç akıl kari değil diye... Korkuyor hala... İşimiz zor orası açık...
Allah en kisa zamanda nasip eder bebisini insallah ya canjm sen hamike kaldigin ayda yumurtlamadan sonra akintin nasil oldu bide kasik agrilarin varmiyditam değil canım o cizginin kalınlaşması lazım ama yumurtlamam normale dönmüş onu bilmiş oldum
Benim kırmızılar gelmeye başladı kızlar.öğlende olurum demiştim maşallah hiç yanıltmıyor beni.vucut ısım düşmüştü zaten bu sabah boşyere test yapıp ziyan etmemişim :) arkadasımı aradım şimdi zeynep kamilde rahim filmi için gün alacaklar bana.sanırım 8 gün sonra cekılecek filmim.heyecan ve korku var acıkcasıama en azından içim rahatlayacak
kimse yok mu bugün buralarda
Canım çok geçmiş olsun üniversitedeyken birkaç kız arkadasımla yolda yürüyoruz yanımıza bir araba yanastı ve tahmin edersiniz başladı gelin bırakalım falan diye gitmiyorlar ardaslarım çok korkmuş kimsede çıt yok.yolda çok işlek bir yol ben açtım ağzımı yumdum gözümü Allah ne verdiyse sandım. Arkadaslar tutmaya adamlara saldıracam beni sıkıca tutmuşlar bırakmıyolar.adamların nasıl kactıklarını görmeliydiniz.yani diyeceğim o ki utanma gereken sen değilsin onlar ve olayı gördükleri halde müdahale etmeyenler canımEvet dınlenecegım kendımı toparlarım ınsallah evet ısımız cok zor Allah'ım korusun kollsn
Ben varım. Hala regl olmadım, ateş basmam var aşırı.
Ben varım. Hala regl olmadım, ateş basmam var aşırı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?