Benim bat 24 ü ama şimdiden sırt ağrılarım başladı( Bugün çarşıya çıkarsam şu ateş ölçerlerden bende alayım
çalışmak istemiyorum iş yerinden mi meslekten mi hepsinden mi tembellikten mi bilmiyorum ama çalışmak istemiyorum aktif bir insanım kendi paramı kazanmayı istiyorum ve çalışma hayatım olsun aktif olayım da istiyorum ama bu işi iş yerini işte bilemediğim sebeple istemiyorum hep evimde olayım isityorum
yavrucum adet ve gebelık belırtılerı hep aynıymıs.bendede bu ay epey belırtı vardı lakın olumsuz.belırtı falan arama hıc kendınde valla..bırcok kısı belırtısız hamıle kalmıs.bız fazla dınlıyruz galıba kendımızı.Sırt ağrısı adet belirtin oluyormuydu daha önce?
kızlar evıme yakın bir kostümcü var.mağazası evıme daha yakın atolye az daha uzakta.ben usta terzıyım aslında kızlar.terzılık dısında daha bırcok ıslerde yaptım satıs pazarlamadan tutunda eczanede calısmak kadar.bana uygun iş varmı dıye sormak ıstedım.magaza sahıbı kaynımın arkadası o önermıstı bana zaten.hem bildiğim bir sektör hemde evime cok yakın olması aklıma girdi.tel no aldı benden kızkardesıyle orak calısıyorlarmıs.sanırım kardesı atolye bolumunde calısıyor daha cok.onunla goruseyım ararız denerız bıgun dedıler olur dedım bende.bindallı kaftan folklor kıyafetınden tutunda okul için cocuklara kostume kadar cok cesıtlerı var..eğer olursa bır muddet calısırım dıyorum.zaten okulum da daha bıtmedıbu ara okulumada devam ederım hem.boşta kalmamıs olur calısırım.evıme kolay gıder gelırım trafık falan sıkıntım olmaz hergun.
Sırt ağrısı adet belirtin oluyormuydu daha önce?
Bugün benimde içim daralıyor hava kapalı omu etkiliyor bizi acaba??
Arkadaş grubumla ilgilide sıkıntılarım var biriyle kavga ettim şimdi gruplaşma başladı herkeste sosyal medyada bir araya gelip foto çektirmeler falan. Çok sıkıldım bu çocuksu işlerden
yavrucum adet ve gebelık belırtılerı hep aynıymıs.bendede bu ay epey belırtı vardı lakın olumsuz.belırtı falan arama hıc kendınde valla..bırcok kısı belırtısız hamıle kalmıs.bız fazla dınlıyruz galıba kendımızı.
akıntı durumun nasıl ? bide adetlerin düzenli mi?
yavrucum adet ve gebelık belırtılerı hep aynıymıs.bendede bu ay epey belırtı vardı lakın olumsuz.belırtı falan arama hıc kendınde valla..bırcok kısı belırtısız hamıle kalmıs.bız fazla dınlıyruz galıba kendımızı.
evet canım oluyor birkaç güne kasık ağrılarımda başlar sonra gelsin kırmızılar
benimde ayaklarım yanıyo bi de göğüs ucu çevremde yağ bezesiz gibi kabarcıklar var
evet çok sıkıcı çocukça nispetler bende işi yerimi değişmek istiyorm ama bebiş gelirse diye cesaret edemiyorumhava kapalı diye değil bugün artık dayanma gücüm kalmadı sevmediğim şeyi yapamıyorum buda benim hayatttaki en şımarık huyum
Adetlerim düzenli, 26 günde bir olurum ben. 1-2 defa 35 günde oldum bugüne kadar. Akıntım az bi şey var.
pardon canımcım :) yanlıs anlamısım benben arkadaşın sırtı ağrıyormuş normaldede olur mu diye sordum bende adet belirtisi olan her zamanki gibi göğüs acısı var onunda bugün yarın çıkar acısı bekliyorum :):) bu aydan umudum yoktu biliyorsun
Senin adetlerin düzenli mi peki?
hmmm demek senin belirtin neyse dur bakalım daha çok erken belli olmaz tatatataaam diye sürpriz olabilir :)
Bende en son çalıştığım yerde yaşadım bunları İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun. Netten falan bak bişeyler çaktırmadan gider görüşürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?