2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Şeffaf akıntın gelmiyorsa yumurta olgunlaşmıyor yada çatlamıyor olabilir. Yada akıntıyı sen farketmiyorsundur. Ovulasyon testi kullanıyormusun

Şeffaf akıntın gelmiyorsa yumurta olgunlaşmıyor yada çatlamıyor olabilir. Yada akıntıyı sen farketmiyorsundur. Ovulasyon testi kullanıyormusun
evet yumurtlama zamanını buldum çalıştım ama akıntı hiç yoktu çatlamamişmidir diyosun?

evet yumurtlama zamanını buldum çalıştım ama akıntı hiç yoktu çatlamamişmidir diyosun?

Yumurta oluştuğunda şeffaf akıntı oluyor çatladığında oluyormu bilmiyorum benim yumurtlamadan sonra kasık ağrılarım oluyor çatladı diye düşünüyorum

Hımm anladım. Bakalım bekleyeceğiz birkaç gün daha mecburen. Olmadı kan veririz sonra.

çocuğum olur diye korkup hap aldığım o ayın pişmanlığını yaşıyorum şimdi (( ne kötü oldu bekleyeceğiz benimki gelir ben eminim seninki belki bbeiştir umudum var içimde :)

Yumurta oluştuğunda şeffaf akıntı oluyor çatladığında oluyormu bilmiyorum benim yumurtlamadan sonra kasık ağrılarım oluyor çatladı diye düşünüyorum

Bir arkadaşım çamurumsu akıntı için olgunlaşmadan çatlamadan atılan yumurtalar demişti.

anladım sağol cevabın için canım doktora gitmek şart oldu şu çamurumsu akıntıdan çok korktum doktora görünsem fena olmaz.

çocuğum olur diye korkup hap aldığım o ayın pişmanlığını yaşıyorum şimdi (( ne kötü oldu bekleyeceğiz benimki gelir ben eminim seninki belki bbeiştir umudum var içimde :)
Bende burdayım, bi varım bir kaçıyorum...:):)
Canim her şeyin hayırlısı... O zaman öyle yapmışsın. Şimdiden sonra yapmayacaksin çalışma yapip Rabbime birkacagiiizzz...

Kız bu arada demin sol kasık bölgeme batmalar girdi oturmak zorunda kaldım... Sonra sağ girdi azcik... Geçti...ama arada yokluyor hafif hafif... Hayırlısı Rabbimden... Goguslerimin sizisi ve koltuk altına doğru acisidevam rediyor... Ayrıca senin gibi benim de etrafı kabardı kabarcik sivilce gibi...:)

birde şu incir kürüne ne dersiniz denesemmi diğer forumlarda okudum yumurta çatlaması için???

Bir arkadaşım çamurumsu akıntı için olgunlaşmadan çatlamadan atılan yumurtalar demişti.
Canim ne kadar doğru bilemedim ama geçen au yumurtam çatladı çünkü baya yumurta akı akintim geldi... Sonra da adetinin başında çamur gibi kahve akinti geldi bir buçuk gün sonra adetim sokuldu... Yani bilemedim ne kadar doğru...:S

O haptan ben de içmiştim evliliğimizin ilk yıllarında, bundan birkaç ay öncesine kadar çocuk istemiyodum ben. Yeni yeni istemeye başladım. Korunmadan 2. Denememiz bu. Yaşım ilerledi ya ondan dolayı zor olur benimki diyodum bakalım ne olacak. 35 yaşımdayım ben, 5 yıllık evliyim, sen?

öyle yapıcam tabi bende göğüslerde acıma var ama adet sancımda oluyor arada işte geliyorlar diyorum :) ama kasıklara batma başkabi şey olabilir inşallah öyledir :)

Bizde eşim yüzünden geç kaldık ilk sene doğal yollarla korunduk ben uyardım onu her isteyen hemen çocuk sahibi olamıyor
anladım sağol cevabın için canım doktora gitmek şart oldu şu çamurumsu akıntıdan çok korktum doktora görünsem fena olmaz.

Yardımcı olabildimmi bilmiyorum :)) bir problem varsa zaman kaybetmemek adına bir doktora görünmekte fayda var canım. Bende 7 ay korunmadan denedim olmadı doktora gitmeye karar verdim eşime kalsa yine gerek yoktu ama iyikide gitmişim yumurtalıklarımda tembellik varmış ilaç kullanıyorum. Boşa gitti 7 ay

benimde 2. denemeydi korunmasız bu ay. ben 10 aylık evliyim 25 yaşımdayım ama eşimi 6 seneye yakındır tanıyorum yani içime bu his girdi artık çıkaramıyorum olsun istiyorum ama bu forumun anne adayı olma konusunda en kaygılılarından biri benim :))))

kızlar bende hipotroid çıktı birde 1 yıl önce ameliyat oldum aldırdım tiroid bezlerini oda etkilermi_?sayın hayat doktorları:)

Bu bilgi doğru olmayabilir sağdan soldan duyduklarımız işte. Doktora sormakta fayda var

bende doktora gideceğim gittim haziranda ama o zaman çocuk düşünmüyorum dedim bi problem olmadı ço kşükür ama dediğin gibi hemen olmuyor bi gözükeceğim niyetim var diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…