- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Göremiyorum ki şirkette açmıyor.
Kızlar bu saatte bulantı ve istifar etme hamilelik belirtisi olur mu acaba sabahtan beri kalkacak halim yoktu az önce midem çok bulandı ve çıkarttım şimdi rahatladım biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sem test yapmadin mi canim adetin gecti mi yaklasti mi? Kusma belirtileri genelde ilk aydam sonra gozukiyormus adet gecikince ama yine de kisiden kisiye degisebilir belki de haberlere uzulduysen uzuntudendirKızlar bu saatte bulantı ve istifar etme hamilelik belirtisi olur mu acaba sabahtan beri kalkacak halim yoktu az önce midem çok bulandı ve çıkarttım şimdi rahatladım biraz
üşütmüş olabilir misin? yengem her saatte kusabiliyordu valla saate bakmıyor hamilelik
Saka mi gercek mi :) bana da insan hamileyken daha saglikli besleniyor ya kilo verir gibi geliyor baslarda
Bilmiyorum ki canım olabilir tabi umutlanmak istemiyorum test yaptım negatif çıktı zaten
Vay be cok ilginc :) 1 cocugun mu varkız valla kılo verıyorum hamıs kalayım dıye bakıyom
Sem test yapmadin mi canim adetin gecti mi yaklasti mi? Kusma belirtileri genelde ilk aydam sonra gozukiyormus adet gecikince ama yine de kisiden kisiye degisebilir belki de haberlere uzulduysen uzuntudendir
akşama yemeğim yok pöfffff
bizde de kız bol ama yine de kız isteriz
ikiz vurma ihtimali var benimanneannemde ikiz geni var dayım ikiz daha hiç bi toruna vurmadı bakalım kime vuracak
dolapta neyın var hemen tarıfverelım:)
Benimde eşimin ailesinde çok var canım korkuyorum valla beni bulacak diye.
karnıbahar var ama eşim yemiyor onu ben çok seviyorum
bugün benden erken gidecek eve yapsa bari bişeyçorbam var dünden yanına mantar sote yapsa güzel yapar et yemeklerini
Erkekten gelmezmiş genelde ikiz kızdan gelirmiş rahat ol o yüzden
soleozaman ayy canım cok cektı de belkı bı guzellık yapar
çoğumuz çiçeği burnunda yani maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?