2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar bu saatte bulantı ve istifar etme hamilelik belirtisi olur mu acaba sabahtan beri kalkacak halim yoktu az önce midem çok bulandı ve çıkarttım şimdi rahatladım biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üşütmüş olabilir misin? yengem her saatte kusabiliyordu valla saate bakmıyor hamilelik

Sem test yapmadin mi canim adetin gecti mi yaklasti mi? Kusma belirtileri genelde ilk aydam sonra gozukiyormus adet gecikince ama yine de kisiden kisiye degisebilir belki de haberlere uzulduysen uzuntudendir

üşütmüş olabilir misin? yengem her saatte kusabiliyordu valla saate bakmıyor hamilelik

Bilmiyorum ki canım olabilir tabi umutlanmak istemiyorum test yaptım negatif çıktı zaten

Bilmiyorum ki canım olabilir tabi umutlanmak istemiyorum test yaptım negatif çıktı zaten

idrar testine güvenmemek lazım zaten yine bulanırsa doktora git kan testi yapsınlar

ısler yogunlastı uzak kaldım bı an sızde burda yası en buyuk benmıyım 84 luyum

Sem test yapmadin mi canim adetin gecti mi yaklasti mi? Kusma belirtileri genelde ilk aydam sonra gozukiyormus adet gecikince ama yine de kisiden kisiye degisebilir belki de haberlere uzulduysen uzuntudendir

Geçmedi canım 4 5 gün var idrar testi yaptım negatif cıktı üşütmüş olabilirim evet bu kadar erken bulantı olmaz diyorlar çok da umudum kalmadı testten sonra

google playde kadın gunlugu dıye bıse var onu ındırdım odaguzele benzıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…