- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
ayyy benımolsun ısterdım ıkızımm ucuzde olabılır
hadi hayırlısı arkadasım inş hamişsindirbenimde öyle olmustu 8 yıl sonra ilk kez idrarımda minik nesneler görmüştüm
hehehehhe bakalım gelecek mi
evet bende istemıyodum başta ama sonradan istedım suanda ıcım kıpır kıpır ıns vardır bebegım :)
akşama yemeğim yok pöfffff
ay inş hamileyımdır ama cokta umutlanmak istemıyorum
aksam doktora gıtcem bakalım ne dıcek bu arada sormamı ıstedıgınız bıse varmı sorayım
ben mücver ve patates kızartması yapcam havalar iyice ısınmadan kızartma sıcakta cekılmıyo
Erkekten gelmezmiş genelde ikiz kızdan gelirmiş rahat ol o yüzden
ben mücver ve patates kızartması yapcam havalar iyice ısınmadan kızartma sıcakta cekılmıyo
aksam doktora gıtcem bakalım ne dıcek bu arada sormamı ıstedıgınız bıse varmı sorayım
olamazz benım ikiz teyzelerim var
kan testi için söylenen doğru mu onu soar mısın canım adet gecikmeden de belli olur muymuş
canım kasık agrısını sorsan keskem :26:
soraraımtabıkıde canımm ne demek bende merak edıyorum zaten ne zaman ekılıyo rahme onuda sorcam
Ben eşim istediği için daha da isteğe geldim ben 1 yıl geçsin yaparız diyordum hep aksine eşim 2 3 yıl sonra yaparız diyordu şimdi o benden hevesli çıktı
sağol canım akşam yazarsın inşallah olmadı sabah
benim de doktora gitmem lazım bence bu düzensizlikle hamile kalamam herhalde kendi kendime
mücverrrrrcanım çekti
bende de eşim hemen istedı ben 1 yıl diyodum cunku eşimin askerlik durumu var ben annemlerin yanında geçircem hamılelıgımı inş olursa cunku suan bulundugum yerde kımsem yok tek başına hamılelıkten korkuyorum
canımınsallah oylesındır bıcırıkların olur senınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?