2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tüh askere gideydi biz nişanlıyken yaptık askerliği

sen nerdesın tek basına kaldım ole tek kalma bız varız

eşim öğretmen tokat zileye atandı bende mecbur işimi bırakıp onunla geldim..burda hiç tanıdıgım akrabam yok pek komsuluk olan bı yerde değil tek başıma korkarım ben bişiy olursa bızde böle düşündük eşimle hamileliğimi sivasta annemlerin yanında gecırıcem oda bu arada askere gıtck bebeğim olursa inş bırlıkte beklıcez babayı

ayyy canım benımınsallah olur allah gonlunuze goreversın benım bey hep asker bızım askerlık bıtmıyor

benim de evlendikten sonra kutugum tokata gecti kiz .:) bu arada babayi beklicez cumlesi cok yakisti ağzına

benim de evlendikten sonra kutugum tokata gecti kiz .:) bu arada babayi beklicez cumlesi cok yakisti ağzına

yufiiiii yakıstı demi :) benim eşimde sivaslı tüm ailemiz orda malesef eşimin ailesi olsa neyseydı ama buda kısmettır gideriz inş tekrar memleketımıze...

,
kızlar aranıza yeni katıldm 5 haziran yeni bat 5. denememiz oluck inşallah güzel sonuçlar alırız hepbirlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…