Erkekten gelmezmiş genelde ikiz kızdan gelirmiş rahat ol o yüzden
olmadı gideyım ya o kadar kararsızımki ben
istersen saliya kadar bekle canim adetin de gecer hem ama beklemek de zorolmadı gideyım ya o kadar kararsızımki ben
Aa bunu da biliyorum belki sadece iphonelara özeldir bu program bilmiyorum ki öyleyse iphone ya da ipad kullananlar indirsin derim gerçekten güzel.
Bende Cycles - Regl ve Yumurtlama Dönemi Takipçisi diye geçiyor.
öerhaba hanımlar liste yapmışşınız ama benim eşimin izni belli değil ya temmuz diye umuyoruzsu 2 yıl bir gecese hayırlısıyla bu ay sonunda doktora gideyim diyorum hamilelik düşünüyorum doktor 2 ay onceden gel demişti folik aside başlamak istiyorum siz hangi tahlilleri yaptırdınız?
kızlar bı sorayım sıze ben bu aksam doktora gıdecem ayın 8 yumurtladım ve o aksam beraber olduk oger dolendoyese 6-8 gunde yerlesıyomus sızce gorunurmu yerlestıyse kese acaba bı an aklıma geldıde
Allah Allahhh gercekten miHastaneye gittim ve bana mesai saati içinde baktiklarini dilediler bura nasil bi yer anlayamadim ben ya
Hastaneye gittim ve bana mesai saati içinde baktiklarini dilediler bura nasil bi yer anlayamadim ben ya
canıımmm, çok incesin.. ben yeni gördüm yazını, güncelliğini kaybetti belki ama inan çooooookkk mutlu oldum çok tşkler
bizde de kız bol ama yine de kız isteriz
ikiz vurma ihtimali var benimanneannemde ikiz geni var dayım ikiz daha hiç bi toruna vurmadı bakalım kime vuracak
Benim moralim çok bozuk yaaa(( tv ye bakmak istemiyorum somaya dua edelim kuran okuyalim noooluuuuuuuuuuuur ((((((
öerhaba hanımlar liste yapmışşınız ama benim eşimin izni belli değil ya temmuz diye umuyoruzsu 2 yıl bir gecese hayırlısıyla bu ay sonunda doktora gideyim diyorum hamilelik düşünüyorum doktor 2 ay onceden gel demişti folik aside başlamak istiyorum siz hangi tahlilleri yaptırdınız?
bende de bu çıktı ama menstural döngü diye bir program var onu indirdim Türkçe
Aaa cahel kalmışım bilmiyorum kızdan geldiğini.
Bu arada petty askerdeyken bebek büyütmek zor olmaz mı canım ilk zamanlarını kaçıracak eşin. Keşke daha önce yapsaydı askerliğini ya da askerden sonra mı düşünseydiniz acaba tabi yine siz bilirsiniz ben sana zor olmasın diye diyorum ama belkide bebişinle oyalanırken vakit çabuk geçer.
bekle ben sorayım aksam doktora yarın gıdersın olmassa canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?