selam kızlarrr... bugün topic hızlı ilerlemiş okuyamadım hepsini 30 sayfa ne çabuk olmuş :)
akşama yemeğim yok pöfffff
Çenemiz düştü
Heee vallahi hele ben çok konuştum
canım takvime göre 5inde yumurtlamam gerekirdi değerim 3.42 çıktı
Aynı dertten muzdaribim ne yapsamki diye düşünüp duruyorum.
Bende de garip şeyler oluyor. ama her seferinde aman bu daha ilk denemepsikolojiktir diye geçiştiriyorum.
Canım besinde yumurtlama olduysa böyle çıkması normal daha on gün olmuş. ..bekle biraz daha canım :)))
Al benden de o kadar
,
kızlar aranıza yeni katıldm 5 haziran yeni bat 5. denememiz oluck inşallah güzel sonuçlar alırız hepbirlikte
Tatlim Esim öğretmen büyük ihtimal Lisa donem yapacak bebisimiz doğmadan gelecek inş allahin izniyle
benim yumurtlamamın ne zamn olduğu belli değil ne zaman adet olacağım belli değil kör topal gidiyorum valla
Aynen, bi sn bile baksam ağlamaya başlıyorum çok acıRaabim mekanlarını cennet eylesin
benim yumurtlamamın ne zamn olduğu belli değil ne zaman adet olacağım belli değil kör topal gidiyorum valla
Canım benimde öyleydi 2-3 gün şaşardı hep d.k kullandığımdan beri 28 günde bir oluyorum. Hiç şaşmıyor. Sen hiç kullanmışmıydın d.k hapı? Bırakınca benimde düzenim bozulur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?