En iyi şu...adet bitince adet olana kadar gün aşırı çalışma yapmak :))
eski düzene girer diye tahmin ediyorum lovelymmm
son 20 dk herkes evine
Hoşgeldin canım başlık uğurlu gelsin :)folik asite başlayabilirsin doktora sormana gerek yok ben folbiol kullanıyorum akşam bi tane içiyorum, Gebelik için de hormon, kan, idrar testi yaptır canım ben bu üçünü yaptırmıştım hatta eşimin testesteronuna baktırdık, ultrasonla rahim yumurtalık baktır gerçi o rutin zaten
Canım benimde bu ayın 31'inde doktorumla ilk randevum. Ben onunla konuştuktan sonra onun tavsiyesiyle başlamak istiyorum folik asite. Benim doktorum doğum kontrol hapını bırakmadan gel dediği için kullanırken gidicem ama artık bu ay son kutum. 3 ay kullanıcam o arada dikkat ederiz eylül ekim gibi planlıyorum kısmetse bende.
Canım hemen hemen hepsi aynı görevi görüyor zaten ben dediğim programa göre de akıntımı takip ediyorum doğru veriyor.
Okyanus hoş geldin canım :)
10 dakika sonra evime huzur yuvama gidiyorum. Herkese iyi akşamlar.
Canım benimde öyleydi 2-3 gün şaşardı hep d.k kullandığımdan beri 28 günde bir oluyorum. Hiç şaşmıyor. Sen hiç kullanmışmıydın d.k hapı? Bırakınca benimde düzenim bozulur mu acaba?
Canım benimde öyleydi 2-3 gün şaşardı hep d.k kullandığımdan beri 28 günde bir oluyorum. Hiç şaşmıyor. Sen hiç kullanmışmıydın d.k hapı? Bırakınca benimde düzenim bozulur mu acaba?
istersen saliya kadar bekle canim adetin de gecer hem ama beklemek de zor
Allah Allahhh gercekten mi
Canım sabret bence yarın yapsan bu defa ertesi güne sarkacak o haftasonuna denk geliyor (özel hastaneyse aynı gün alırsın tabi)
Öyleyse süper canım. Benim ve hümüşün eşi de aynı dönemde kısa dönem yaptı. Neyseki biz 2 sene oldu atlatalı. Seni de şimdiden allah kavuştursun ne zaman gitmeyi düşünüyor?
Herkesler gitmiş burrdan :)
En iyi şu...adet bitince adet olana kadar gün aşırı çalışma yapmak :))
Ben burdayım:) başım çok ağrıyor ya ağrı kesici alsam mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şüphen varsa alma. gül yağı varsa ayak başparmağına masaj yap iyi geliyor.
gün aşırı diyorlar ama yumurta çatladıktan kaç saat sonra olmalı. burada biri 12 saat içinde demişti. bir gün öncesi ve sonrası olduysa tutar mı kızlar :44::44::44::44:
Bence onu 1 gün arayla yapmak lazım canım sperm kalitesi düşersede olması zorlaşır çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?