2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Okyanus hoş geldin canım :)

Hoşbuldummbende 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım eşimin tayını çıkınca bıraktım 3-4 ayda bır 15 gunlugune izne geliyor boşuna kullanmayım dedım eşim korunuyor bır yıla yakındır bu ıznınde artık baslayalım bebek calışmalarına dedık eger yaza hamıle kalırsam kısmet olursa nısan gıbı fln olur dogumum mayıstada eşimin tayını çıkacak batıya birlikte buyuturuz bebeğimizi dedık bakalım kısmet ben bır kadın doguma gıdıp kontrollerımı yaptırayım eşim ızne geldıkce 3 ayda bır son gaz calışıcaz 15 gun

10 dakika sonra evime huzur yuvama gidiyorum. Herkese iyi akşamlar.

Ay ne guzel Allah mutluluğunuzu daim etsin Gece girmiyormusunuz kk ya bende gece yalnızım dıye buraya sarıyorum gunduz mesaidede girerim ama ara ara

Son düzenleme:
Canım benimde öyleydi 2-3 gün şaşardı hep d.k kullandığımdan beri 28 günde bir oluyorum. Hiç şaşmıyor. Sen hiç kullanmışmıydın d.k hapı? Bırakınca benimde düzenim bozulur mu acaba?

hiç kullanmadım canım benim hep 30 günde bir olurdu martta hiç olmadm dr. progestan verdi ondan sonra da 3 gun adetliyim 5 gün temizim sonra yine 3 gün adetliyim. en son 17 gun arayla oldu 9unda bitti en sonuncu işte ama yumurtlamayı hesaplayamıyorum hiç.

Canım benimde öyleydi 2-3 gün şaşardı hep d.k kullandığımdan beri 28 günde bir oluyorum. Hiç şaşmıyor. Sen hiç kullanmışmıydın d.k hapı? Bırakınca benimde düzenim bozulur mu acaba?

Ben hap kullandım canım tam bir yıl, martta ovulasyon dönemimde yarım bıraktı ama bırakmamın üstünden 3 gün geçince çekilme kanaması yaşadım tavsiyem yarım bırakma :) ayrıca bende bir düzensizlik olmadı zamanı gelince tekrar adet oldum

Canım sabret bence yarın yapsan bu defa ertesi güne sarkacak o haftasonuna denk geliyor (özel hastaneyse aynı gün alırsın tabi)

Oda var tabi olmadi memlekette yaptircam..belki yarin sabah veririsem aksama cikar

Öyleyse süper canım. Benim ve hümüşün eşi de aynı dönemde kısa dönem yaptı. Neyseki biz 2 sene oldu atlatalı. Seni de şimdiden allah kavuştursun ne zaman gitmeyi düşünüyor?

Ağustosta gitcek inş canim ocakta gelecek

gün aşırı diyorlar ama yumurta çatladıktan kaç saat sonra olmalı. burada biri 12 saat içinde demişti. bir gün öncesi ve sonrası olduysa tutar mı kızlar :44::44::44::44:

Tutar diye biliyorum ama nasip tabiki benim 3 mayısta yumurtlama oldu üçü ve dördünde ilişki oldu bakalım bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sizin adet döngünüz hep aynı mı? benim %100 aynı değil 26-27-28-29 gibi 4içinde değişebiliyor mesela geçen ay oldum olacağım diye 28 gün oldum bi önceki ay 25 gündü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…