gün aşırı diyorlar ama yumurta çatladıktan kaç saat sonra olmalı. burada biri 12 saat içinde demişti. bir gün öncesi ve sonrası olduysa tutar mı kızlar :44::44::44::44:
Kızlar sizin adet döngünüz hep aynı mı? benim %100 aynı değil 26-27-28-29 gibi 4içinde değişebiliyor mesela geçen ay oldum olacağım diye 28 gün oldum bi önceki ay 25 gündü.
Kızlar sizin adet döngünüz hep aynı mı? benim %100 aynı değil 26-27-28-29 gibi 4içinde değişebiliyor mesela geçen ay oldum olacağım diye 28 gün oldum bi önceki ay 25 gündü.
Ben burdayım:) başım çok ağrıyor ya ağrı kesici alsam mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabiki canım Rabbim isterse neden olmasın yumurtlamanin 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası çoooook önemli :) ama dr lar yumurtlama günü aya göre değişebilir diye 5 gün öncesi ve 5 gün sonrasına dikkat edin diyolar :)))
Benımde 28 gunle 32 gun arasında değişiyor canım
ya işte benim de 4 gün içinde değişiyor ovulasyon tarihini tam kestiremiyorum ben. amaaaaannnnn kısmet artık
Tutar diye biliyorum ama nasip tabiki benim 3 mayısta yumurtlama oldu üçü ve dördünde ilişki oldu bakalım bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay inşallah 8. günden sonra gün aşırı oldu ama işte o günler çatlama tarihinde miydionu bilemiyorum. yarın 17.gün anneme gitcem ama artık kısmet Rabbim ol derse olur. Hayırlısıyla kısmet etsin.
İdrar renginin açık ya da koyu olması su icmenle alakali canım...az icildiginde rengi koyu sarı oluyor yalnız sarı tonları değil de turuncu falansa enfeksiyon habercisi olabilir. .akıntı çoğalmasına gelince üşütme de olabilir gebelik de...benim ilk gebeligimde belirtilerimden biri akıntı çoğalmasıydı canımBenim akintimda cogaldi idrarim koyulasti böle belirti yasayan oldu mu bayanlar :)
Kızlar bugün ateş ölçme ile çatlamayı kestirenlerin ve hamile kalanların başlığına baktım hem burda hem başka bi sitede ve çok net sonuçlar var yahu ben denicem bu ay olmazsa eşime dijital termometre aldırdım 4 gün önce gün içide ölçüyorum 37.1 ile 37.2 arası ama sabah uyanınca yataktan çıkmadan ve adetin 1. gününden başlanmalıymış çatlama günü ateş düşüp sonraki gün birden yükseliyor ve sonraki adete kadar hep yüksek devam ederse gebeymişsin bilgilerinize ben yapıcam yarın sabah gerçi öncesini bilmiyorum ne derece doğru olacak ama olsun
gün aşırı diyorlar ama yumurta çatladıktan kaç saat sonra olmalı. burada biri 12 saat içinde demişti. bir gün öncesi ve sonrası olduysa tutar mı kızlar :44::44::44::44:
Ben ilk gebeligimi test yapmadan önce ateş ölçme yöntemiyle anlamistim kışa denk gelmişti benim gebe kalmam..vücut ısım 36.3 un üstüne cikmiyodu yumurtlama geçti adetim yaklaştı bi baktım atesim o kış sogugunda bile 37 civarında. .şaşırdım adetim geçti gittikçe yükseliyo ateş basiyoduKızlar bugün ateş ölçme ile çatlamayı kestirenlerin ve hamile kalanların başlığına baktım hem burda hem başka bi sitede ve çok net sonuçlar var yahu ben denicem bu ay olmazsa eşime dijital termometre aldırdım 4 gün önce gün içide ölçüyorum 37.1 ile 37.2 arası ama sabah uyanınca yataktan çıkmadan ve adetin 1. gününden başlanmalıymış çatlama günü ateş düşüp sonraki gün birden yükseliyor ve sonraki adete kadar hep yüksek devam ederse gebeymişsin bilgilerinize ben yapıcam yarın sabah gerçi öncesini bilmiyorum ne derece doğru olacak ama olsun
Ben ilk gebeligimi test yapmadan önce ateş ölçme yöntemiyle anlamistim kışa denk gelmişti benim gebe kalmam..vücut ısım 36.3 un üstüne cikmiyodu yumurtlama geçti adetim yaklaştı bi baktım atesim o kış sogugunda bile 37 civarında. .şaşırdım adetim geçti gittikçe yükseliyo ateş basiyodu
İdrar renginin açık ya da koyu olması su icmenle alakali canım...az icildiginde rengi koyu sarı oluyor yalnız sarı tonları değil de turuncu falansa enfeksiyon habercisi olabilir. .akıntı çoğalmasına gelince üşütme de olabilir gebelik de...benim ilk gebeligimde belirtilerimden biri akıntı çoğalmasıydı canım
Peki sabah yatakta mı ölçüyordun yoksa gün içinde mi
Alma yada duramicak gibiysen parol al hamilelerde kullaniyoya canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?