2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gün aşırı diyorlar ama yumurta çatladıktan kaç saat sonra olmalı. burada biri 12 saat içinde demişti. bir gün öncesi ve sonrası olduysa tutar mı kızlar :44::44::44::44:

Tabiki canım Rabbim isterse neden olmasın yumurtlamanin 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası çoooook önemli :) ama dr lar yumurtlama günü aya göre değişebilir diye 5 gün öncesi ve 5 gün sonrasına dikkat edin diyolar :)))

Kızlar sizin adet döngünüz hep aynı mı? benim %100 aynı değil 26-27-28-29 gibi 4içinde değişebiliyor mesela geçen ay oldum olacağım diye 28 gün oldum bi önceki ay 25 gündü.

Benim döngüm 28 canım ve ben bebiş düşünmeden önce hep günü gününe olurdum bebiş düşününce stresten falan herhalde erken adet olmaya başladım. ..3 ay önce düşük yaşadım adet duzenim bozuldu geç adet olmaya başladım ama gittikçe düzeliyor çok şükür :)

Kızlar sizin adet döngünüz hep aynı mı? benim %100 aynı değil 26-27-28-29 gibi 4içinde değişebiliyor mesela geçen ay oldum olacağım diye 28 gün oldum bi önceki ay 25 gündü.

Benımde 28 gunle 32 gun arasında değişiyor canım

ay inşallah 8. günden sonra gün aşırı oldu ama işte o günler çatlama tarihinde miydionu bilemiyorum. yarın 17.gün anneme gitcem ama artık kısmet Rabbim ol derse olur. Hayırlısıyla kısmet etsin.

ya işte benim de 4 gün içinde değişiyor ovulasyon tarihini tam kestiremiyorum ben. amaaaaannnnn kısmet artık

Olacak oldumu gec döllenmede oluyor canım kafaya takma kafaya takınca olmuyormus. Herkes oyle dıyor bakalım bende temmuz gıbı kısmetse başlayacagım calışmalara kesın bende stres olurum 15 gun kalıp donecek eşim birdaha kasımda gelecek siz bur ay olmadımı dıger ay yıne denersınız ben 3 aydan üç aya

Tutar diye biliyorum ama nasip tabiki benim 3 mayısta yumurtlama oldu üçü ve dördünde ilişki oldu bakalım bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzayan akıntıya göre benimde 3 ünde yumurtlamam oldu ve bende 3-4 ilişki oldu senle aynı durumdayım

28 29 gün benim canım ama strese bağlı değişebilir zaman zaman

Benim akintimda cogaldi idrarim koyulasti böle belirti yasayan oldu mu bayanlar :)

ay inşallah 8. günden sonra gün aşırı oldu ama işte o günler çatlama tarihinde miydionu bilemiyorum. yarın 17.gün anneme gitcem ama artık kısmet Rabbim ol derse olur. Hayırlısıyla kısmet etsin.

Baya değerlendirmissin gerisi takdiri ilahi..hayırlısı olsun :))) bugün de çalışma yap da öyle git canım Afedersin spermler ortalama 3gun yasayabiliyolar ya 17-18-19.gunler boşa gitmesiinnn :)))

Son düzenleme:
Kızlar bugün ateş ölçme ile çatlamayı kestirenlerin ve hamile kalanların başlığına baktım hem burda hem başka bi sitede ve çok net sonuçlar var yahu ben denicem bu ay olmazsa eşime dijital termometre aldırdım 4 gün önce gün içide ölçüyorum 37.1 ile 37.2 arası ama sabah uyanınca yataktan çıkmadan ve adetin 1. gününden başlanmalıymış çatlama günü ateş düşüp sonraki gün birden yükseliyor ve sonraki adete kadar hep yüksek devam ederse gebeymişsin bilgilerinize ben yapıcam yarın sabah gerçi öncesini bilmiyorum ne derece doğru olacak ama olsun

Benim akintimda cogaldi idrarim koyulasti böle belirti yasayan oldu mu bayanlar :)
İdrar renginin açık ya da koyu olması su icmenle alakali canım...az icildiginde rengi koyu sarı oluyor yalnız sarı tonları değil de turuncu falansa enfeksiyon habercisi olabilir. .akıntı çoğalmasına gelince üşütme de olabilir gebelik de...benim ilk gebeligimde belirtilerimden biri akıntı çoğalmasıydı canım

Sen dene işe yararsa bızde denerız canımbende birkaç arkadaştan duydum ilişkiden sonra bacakları yukarı dıkıp eşlere tutturuyırusuz bacakları etkilıymıs deneyecegım esim gelince

gün aşırı diyorlar ama yumurta çatladıktan kaç saat sonra olmalı. burada biri 12 saat içinde demişti. bir gün öncesi ve sonrası olduysa tutar mı kızlar :44::44::44::44:

Canım tutabilir sperm vücutta 2-5 gün arası kalabiliyormuş. Doktorum gün aşırı olsun demişti spermin kaliteli olması açısından da 1 gün ara vermek iyiymiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ilk gebeligimi test yapmadan önce ateş ölçme yöntemiyle anlamistim kışa denk gelmişti benim gebe kalmam..vücut ısım 36.3 un üstüne cikmiyodu yumurtlama geçti adetim yaklaştı bi baktım atesim o kış sogugunda bile 37 civarında. .şaşırdım adetim geçti gittikçe yükseliyo ateş basiyodu

Peki sabah yatakta mı ölçüyordun yoksa gün içinde mi

Ole olduğunu bilyorumda bugün ne kadar çok au ictiysem genede ole oldu..enfeksiyon yeni atlattim.onun gibi değil bu akinti yaw merak ettim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…