Ole olduğunu bilyorumda bugün ne kadar çok au ictiysem genede ole oldu..enfeksiyon yeni atlattim.onun gibi değil bu akinti yaw merak ettim bende :)
Sabah yatakta canım pek fazla kımıldamadan saat 6-8 arası ölcüyodum hareket edince vücut ısısı yükselmeye başlıyo ve yanıltıcı bir ölçüm olabiliyo
teşekkürler tatlım :) olmazsa deneyeceğim
Tamam Sağol canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bugün ateş ölçme ile çatlamayı kestirenlerin ve hamile kalanların başlığına baktım hem burda hem başka bi sitede ve çok net sonuçlar var yahu ben denicem bu ay olmazsa eşime dijital termometre aldırdım 4 gün önce gün içide ölçüyorum 37.1 ile 37.2 arası ama sabah uyanınca yataktan çıkmadan ve adetin 1. gününden başlanmalıymış çatlama günü ateş düşüp sonraki gün birden yükseliyor ve sonraki adete kadar hep yüksek devam ederse gebeymişsin bilgilerinize ben yapıcam yarın sabah gerçi öncesini bilmiyorum ne derece doğru olacak ama olsun
Way be ilk defa duydum bunu ben bu aralar ateslesdim ama tabi dewamli ölçmek lazim alla alla olmadi bende yapayim erinmezsem
Way be ilk defa duydum bunu ben bu aralar ateslesdim ama tabi dewamli ölçmek lazim alla alla olmadi bende yapayim erinmezsem
İnş gerek kalmaz ama yap canım bu doktorların da söylediği bişeymiş atmasyon değil kardeleeeen de yapmış tutturmuş bak :) Sabah 7 gibi uyanıp yaparım artık adetten sonra (tabi hamiş değilsem )
kızlar oturduğunuzda (bacaklarınızı kendinize çektiğinizde) yada yüzüstü uzandığınızda (yani vücut gerginken) kasıklarınızda ağrı oluyor mu?
Birde öyle farkedilecek bi ısı artışı değil örneğin yumurtlama günü 36. 2 sonraki günler 36.7 36.8 36.7 gibi devam ettiğini düşün herkeste bu ölçüler farklıdır ama yakşalık o.3 yada 4 lük bir artış oluyor bunu da anlaşılmaz
kızlar oturduğunuzda (bacaklarınızı kendinize çektiğinizde) yada yüzüstü uzandığınızda (yani vücut gerginken) kasıklarınızda ağrı oluyor mu?
Kızlar bana dua edin 15-20 dk sonra tekrar kan vericem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu ay cok umutluyum kizlar.ins.nasip olur hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?