- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
GunaydinnnnnGünaydınlar herkese.
Gunaydinnnnnhadi bakalim kimlerden bugun güzel haberler gelecek acaba? Petty gidecek misin kan testine
Pozitif ciinca esine hemen soyleme supriz yap kesinlikle :13: burda oyle bi topicte var okurken agladim resmen ordaki suprizleri ve mutluluklari goruunce cok duygulandim cok guzeeeeeeelll:)İnatla gideyim diyorum hehheeh
Canım besinde yumurtlama olduysa böyle çıkması normal daha on gün olmuş. ..bekle biraz daha canım :)))
Tamam sen sor canim
canım doktor imkansız dedi yokmuş yani
kasık ağrısınıda sordum gebelıkte adette olabılır o bır belırtı degıl dedıhe bıde benım ıcın cok umutluydu bu ay kesınlıkle beklıyorum dedı yumurta catlamıs rahım hazırlanmıs rahım duvarın cok guzel gorunuyo dedı bıde yumurta sızın dedıgınız gıbı 8 gunde rahme ulasıyomus ve ordarahme tutunmaya calsıyomus ne zaman rahme tutunuyomus ozaman deger yukselıyomus o gune kadar hıcbıse bellı olmaz dedı
Geç döllenme nasıl oluyor acaba canım bilgin var mı nette pek açıklama bulamadım ne oluyor da geç dölleniyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sordum canım adet gununden once yapılan her test yanıltır dedı adet gununu beklemen gerekıyomusüzüm kan testini sordun mu
Pozitif ciinca esine hemen soyleme supriz yap kesinlikle :13: burda oyle bi topicte var okurken agladim resmen ordaki suprizleri ve mutluluklari goruunce cok duygulandim cok guzeeeeeeelll:)
sordum canım adet gununden once yapılan her test yanıltır dedı adet gununu beklemen gerekıyomus
hımmm bugün 7 gün gecikti evde bi idrar testim var yapayım onu akşam... iş yerindeki arkadaşlar hamile olduklarını hissetmişler bende öyle bi his yok
canımguanydın sordum doktora dedıkı adet gununden once yapılan her kan tahlılı yanıltıcıdır en kesın adet gunu ve onu takıp eden gunlerdır dedı onun ıcın sabret adet gununu bekle dedı
Değerim düşüyorçok üzgünüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aowww gitmiyimmi ben o zaman
canım senıde sordum kesın gebelık yok demek olmaz adet gunu gecmemıs dedı ayrıca gebe olupta degerı yenıde yukselıyo olabılır dedı adet gununden sonra yaptırsın deger haladusukse ozaman yok denır ama yukselebılırde dedı o doktor bunu nıye soylemmeıs dedı kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?