2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım doktor imkansız dedi yokmuş yani

canım senıde sordum kesın gebelık yok demek olmaz adet gunu gecmemıs dedı ayrıca gebe olupta degerı yenıde yukselıyo olabılır dedı adet gununden sonra yaptırsın deger haladusukse ozaman yok denır ama yukselebılırde dedı o doktor bunu nıye soylemmeıs dedı kızdı

kasık ağrısınıda sordum gebelıkte adette olabılır o bır belırtı degıl dedı he bıde benım ıcın cok umutluydu bu ay kesınlıkle beklıyorum dedı yumurta catlamıs rahım hazırlanmıs rahım duvarın cok guzel gorunuyo dedı bıde yumurta sızın dedıgınız gıbı 8 gunde rahme ulasıyomus ve ordarahme tutunmaya calsıyomus ne zaman rahme tutunuyomus ozaman deger yukselıyomus o gune kadar hıcbıse bellı olmaz dedı

Geç döllenme nasıl oluyor acaba canım bilgin var mı nette pek açıklama bulamadım ne oluyor da geç dölleniyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geç döllenme nasıl oluyor acaba canım bilgin var mı nette pek açıklama bulamadım ne oluyor da geç dölleniyor

var canım anlatayım oğlumda oyleoldu normalde yumurtalarımız adetımızın takıben12-18 gunu arasında catlıyor gecdollenmede ıse bu yumurta 18 gunu degılde 20-21 yada daha ılerıkı gunlerınde catlıyor yanı sıpermle yumurta gec bulusmuyor sadece yumurta gec catlıyor

günaydın kızlarrrrr

hayırlı cumalar herkese Cuma vaktinde lütfen Somadaki kardeşlerimize dua edelim Cuma vakti edilen dua çok makbuldur.

Pozitif ciinca esine hemen soyleme supriz yap kesinlikle :13: burda oyle bi topicte var okurken agladim resmen ordaki suprizleri ve mutluluklari goruunce cok duygulandim cok guzeeeeeeelll:)

Gidecegimi bilyo ama minik ayakkabilardan haberi yok heheh bide daha cikmaz diyip duruyor :)

sordum canım adet gununden once yapılan her test yanıltır dedı adet gununu beklemen gerekıyomus

hımmm bugün 7 gün gecikti evde bi idrar testim var yapayım onu akşam... iş yerindeki arkadaşlar hamile olduklarını hissetmişler bende öyle bi his yok

hımmm bugün 7 gün gecikti evde bi idrar testim var yapayım onu akşam... iş yerindeki arkadaşlar hamile olduklarını hissetmişler bende öyle bi his yok

yap bakalım amaohıslere ınanma banada cok hıssettılerde fos cıktı ama ınsallah vardır canımsenın gunun gecmıs sen kanda yaptırabılırsın

canımguanydın sordum doktora dedıkı adet gununden once yapılan her kan tahlılı yanıltıcıdır en kesın adet gunu ve onu takıp eden gunlerdır dedı onun ıcın sabret adet gununu bekle dedı

Aowww gitmiyimmi ben o zaman

Değerim düşüyor çok üzgünüm

ay canım benimle ilgilendiğin için çok teşekkürler çok mutlu oldum kısmet artık doktor bir sürü antibiotik iğne falan verdi annem izin vermedi adetin olsun ondan sonra dedi yani ayın 19unu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…