ay canım benimle ilgilendiğin için çok teşekkürler çok mutlu oldumkısmet artık doktor bir sürü antibiotik iğne falan verdi annem izin vermedi adetin olsun ondan sonra dedi yani ayın 19unu bekliyorum
Değerim düşüyorçok üzgünüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Değerim düşüyorçok üzgünüm
yok gıtme canım gunuu bekle bende ole yapcam
,yap bakalım amaohıslere ınanma banada cok hıssettılerde fos cıktı ama ınsallah vardır canımsenın gunun gecmıs sen kanda yaptırabılırsın
nasıl yanı kanda baktırdınmı
canım sıkma canını sağlıklı ise bebiş tutunur ama değilse sonradan üzülmektense
canım sıkma canını sağlıklı ise bebiş tutunur ama değilse sonradan üzülmektense
aynen canımoyle yapıyoruz beklıyorum allahtan umıt kesılmeztabıkıde sorarım
Kanda 26 ydı canım dün değil ondan önceki akşam. Bu sabah tekrarladık 21 lere düşmüş..
Hala bebeğin olabilir yupiii yupiii
zaten dün felaket moralimi bozdu doktor sen ilk bebeğinde kürtaj oldunmu dedi normal doğum ama içimi temizlediler dedim o zaman senin 1-1,5 yıl çocuğunun olmaması normal buna kendini hazırla dedi ağlamaktan mahvoldum ya
annemde çok kızdı nerden biliyomuş o diye sabahtan beri bütün doktorlarımı aradım
Doğru diyorsun canım ama çok ümitlenmiştimçok üzgünüm
canım uzulme kardesmın 2 ay sonra oldu sakın ya ne konustuklarını bılmıyo bunlar
kız doktor imkansız dedi diyom ya o yüzden umut sıfır bende
Senn bakma o doktora hastaya ole denir mi pat diye ümidini kaybetme
kıyamam sana demekkı tutunamıyor uzulme ama sonucta hamılekalabılıyosun bak bırde duzgun olmayan yumurta atarmıs kendını dısarı uzulmenolur
Kızlar dedemı kaybettımtabii çalışmalarda durdu gercı yumurtlama gecmıştr adetıme 11 gun kaldı
üzülme canım inş değerin tekrar yükselir ama yükselmezsede eskilerin bi sözü var biraz kaba olcak ama düşüğün kıçı içerde kalırmış yani hemen arkasına hamile kalabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?