2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ay canım benimle ilgilendiğin için çok teşekkürler çok mutlu oldum kısmet artık doktor bir sürü antibiotik iğne falan verdi annem izin vermedi adetin olsun ondan sonra dedi yani ayın 19unu bekliyorum

aynen canımoyle yapıyoruz beklıyorum allahtan umıt kesılmeztabıkıde sorarım

aynen canımoyle yapıyoruz beklıyorum allahtan umıt kesılmeztabıkıde sorarım

zaten dün felaket moralimi bozdu doktor sen ilk bebeğinde kürtaj oldunmu dedi normal doğum ama içimi temizlediler dedim o zaman senin 1-1,5 yıl çocuğunun olmaması normal buna kendini hazırla dedi ağlamaktan mahvoldum ya
annemde çok kızdı nerden biliyomuş o diye sabahtan beri bütün doktorlarımı aradım

Kanda 26 ydı canım dün değil ondan önceki akşam. Bu sabah tekrarladık 21 lere düşmüş..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kıyamam sana demekkı tutunamıyor uzulme ama sonucta hamılekalabılıyosun bak bırde duzgun olmayan yumurta atarmıs kendını dısarı uzulmenolur

canım uzulme kardesmın 2 ay sonra oldu sakın ya ne konustuklarını bılmıyo bunlar

Doğru diyorsun canım ama çok ümitlenmiştim çok üzgünüm

üzülme canım inş değerin tekrar yükselir ama yükselmezsede eskilerin bi sözü var biraz kaba olcak ama düşüğün kıçı içerde kalırmış yani hemen arkasına hamile kalabilirsin

canım uzulme kardesmın 2 ay sonra oldu sakın ya ne konustuklarını bılmıyo bunlar

ilk 3 ay kolay olurmuş sonra çok zor diyor ama ben ünv. hastanesinde yaptım ve bana en az 3 ay 6 ay olursada iyi olur dediler şimdide doktorumuı aradım yok öyle bişey nie olmasın diye kızdı

Kızlar dedemı kaybettım tabii çalışmalarda durdu gercı yumurtlama gecmıştr adetıme 11 gun kaldı

kıyamam sana demekkı tutunamıyor uzulme ama sonucta hamılekalabılıyosun bak bırde duzgun olmayan yumurta atarmıs kendını dısarı uzulmenolur

Geç döllenmiş demişti değere göre. Ama tam zamanında denemiştik geç olmasının imkanı yoktu. Onun dışında yapmadık çünkü. Demekki ben ilk öğrendiğimde aslında değer çoktan düşmeye başlamış

üzülme canım inş değerin tekrar yükselir ama yükselmezsede eskilerin bi sözü var biraz kaba olcak ama düşüğün kıçı içerde kalırmış yani hemen arkasına hamile kalabilirsin

:) delisin bu halde yüzümü güldürdün ya Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…