zaten dün felaket moralimi bozdu doktor sen ilk bebeğinde kürtaj oldunmu dedi normal doğum ama içimi temizlediler dedim o zaman senin 1-1,5 yıl çocuğunun olmaması normal buna kendini hazırla dedi ağlamaktan mahvoldum ya
annemde çok kızdı nerden biliyomuş o diye sabahtan beri bütün doktorlarımı aradım
Kızlar dedemı kaybettımtabii çalışmalarda durdu gercı yumurtlama gecmıştr adetıme 11 gun kaldı
:) delisin bu halde yüzümü güldürdün ya Allah gönlüne göre versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
başın sağolsun Allah rahmet eylesin başka zaman olur inşallah
kızlar adetleri düzensiz olan bi arkadaşım var benim gibi ama onun 50 günde falan oluyormuş geç döllenme 9 haftalık olması gerekirken 5 haftalık hamile gözükmüş ilk gebeliğinde bende öyle olmam inşallah.... onun doktoru 28-40 arası döneme normal diyormuş benim hep 29dur ama canım ne zaman sıkılsa 40 a çıkar işten ayrılmıştım bi ara 45 günde oldum psikolojik şu an ki de bence
Canım soğan kürü adetleri düzenlemeye birebirmiş. Benim arkadaşımında düzensizdi, onu yaptığımdan beri 28 günde bir oluyorum dedi.
canım genel olarak sorun yok bende canımı sıkınca gecikiyor bu da benim takıntılı bi insan olmamdan kaynaklanıyor
ah o takıntı ama gelde takma
neden olmadım neden olmadım diye diye gecikiyor rahat bırakınca geliyor
ben bekarken de aynıydım öss ye hazırlanırken 80 gün olmadım kaç kere doktora gittim birşey yok sınav bitti diğer gün hasta oldum tamamen psikolojik
Evet canım oluyor sanki adet olacakmış gibi alt tarafta
Bende olmuyor canim :)) sende oluyomu
Değerim düşüyorçok üzgünüm
ya sadece o olsa iyi sıcaklasam neden diyorum nerdeyse ucu açık bende
zaten dün felaket moralimi bozdu doktor sen ilk bebeğinde kürtaj oldunmu dedi normal doğum ama içimi temizlediler dedim o zaman senin 1-1,5 yıl çocuğunun olmaması normal buna kendini hazırla dedi ağlamaktan mahvoldum ya
annemde çok kızdı nerden biliyomuş o diye sabahtan beri bütün doktorlarımı aradım
Başın sağolsun,Allah rahmet eylesin canım sabır diliyorumKızlar dedemı kaybettımtabii çalışmalarda durdu gercı yumurtlama gecmıştr adetıme 11 gun kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?