2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Dinleme canım nereden bilecek.. Sanki öyle bir kesinlik var da.. İçini ferah tut

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar hazırlanıp doktora gidiyorum umarım ağlamam oralarda

kızlar adetleri düzensiz olan bi arkadaşım var benim gibi ama onun 50 günde falan oluyormuş geç döllenme 9 haftalık olması gerekirken 5 haftalık hamile gözükmüş ilk gebeliğinde bende öyle olmam inşallah.... onun doktoru 28-40 arası döneme normal diyormuş benim hep 29dur ama canım ne zaman sıkılsa 40 a çıkar işten ayrılmıştım bi ara 45 günde oldum psikolojik şu an ki de bence

Canım soğan kürü adetleri düzenlemeye birebirmiş. Benim arkadaşımında düzensizdi, onu yaptığımdan beri 28 günde bir oluyorum dedi.

Canım soğan kürü adetleri düzenlemeye birebirmiş. Benim arkadaşımında düzensizdi, onu yaptığımdan beri 28 günde bir oluyorum dedi.

canım genel olarak sorun yok bende canımı sıkınca gecikiyor bu da benim takıntılı bi insan olmamdan kaynaklanıyor

ah o takıntı ama gelde takma

neden olmadım neden olmadım diye diye gecikiyor rahat bırakınca geliyor

ben bekarken de aynıydım öss ye hazırlanırken 80 gün olmadım kaç kere doktora gittim birşey yok sınav bitti diğer gün hasta oldum tamamen psikolojik

ya sadece o olsa iyi sıcaklasam neden diyorum nerdeyse ucu açık bende

Evet canım oluyor sanki adet olacakmış gibi alt tarafta

Özellikle senden duymak iyi geldi, bu arada inş sonuçların yükselmiştir dua ediyorum

Tatlım olur mu öyle şey yaa saçmalamışlar Allah istedikten sonra her an hamile kalabilirsin üzülme lütfen

Sabah 6:30 da ölçtüm ateşimi 36.7 idi ama değerlendiremiyorum bu sonucu öncesini bilmediğim için Neyse anneme gideyim ben iyi çeneler kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…