Sabah 6:30 da ölçtüm ateşimi 36.7 idi ama değerlendiremiyorum bu sonucu öncesini bilmediğim içinNeyse anneme gideyim ben iyi çeneler kızlar
dün kadın kesin ters tarafından kalkmıştı bütün olumsuzlukları sıraladı bakalım salı günü kendi doktoruma gidicem o ne diycek
Bence de korunmayi birak canim zaten 1 yil olmasina 4 ay kalmis korunmayi birak Raabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur zatenMerhaba arkadaşlar şu son bir aydır içime 1 heves dustuki eylül ayında korunmayi bırakmak istiyorum suan 8 aylık evliyiz eylülde tam 1 yıl olucak ve ben 23 yaşındayım etrafımdakiler çok erken dio bebek için ama bu forumda insanlar okadar çok ugarsiyorlarki çocuk sahibi olabilmek için Rabbim hepsinin yardımcısı olsun içime korku dusuo ve bu korkum yersiz değil çünkü bundan 2 ay önce felan adet düzensizliği nden doktora gttgimde pko görünümü var ama ilerlemiş bişey degl dedi sana doğum kontrol hapı vericem duzenlenince geçer dedi 6 ay icicektim ben 2 ay içtim braktim vucudumda degisiklikler oldu bana yaramadi zaten duzenlide içemedim şimdi soğan kürü uyguluyorum bakalım inşallah faydası olur sizinde fikirlerinizi almak istiyorum evet erken ama ya ugrasmak zorunda kalirsak ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oluyor canım sürekli
Merhaba arkadaşlar şu son bir aydır içime 1 heves dustuki eylül ayında korunmayi bırakmak istiyorum suan 8 aylık evliyiz eylülde tam 1 yıl olucak ve ben 23 yaşındayım etrafımdakiler çok erken dio bebek için ama bu forumda insanlar okadar çok ugarsiyorlarki çocuk sahibi olabilmek için Rabbim hepsinin yardımcısı olsun içime korku dusuo ve bu korkum yersiz değil çünkü bundan 2 ay önce felan adet düzensizliği nden doktora gttgimde pko görünümü var ama ilerlemiş bişey degl dedi sana doğum kontrol hapı vericem duzenlenince geçer dedi 6 ay icicektim ben 2 ay içtim braktim vucudumda degisiklikler oldu bana yaramadi zaten duzenlide içemedim şimdi soğan kürü uyguluyorum bakalım inşallah faydası olur sizinde fikirlerinizi almak istiyorum evet erken ama ya ugrasmak zorunda kalirsak ..
Merhaba arkadaşlar şu son bir aydır içime 1 heves dustuki eylül ayında korunmayi bırakmak istiyorum suan 8 aylık evliyiz eylülde tam 1 yıl olucak ve ben 23 yaşındayım etrafımdakiler çok erken dio bebek için ama bu forumda insanlar okadar çok ugarsiyorlarki çocuk sahibi olabilmek için Rabbim hepsinin yardımcısı olsun içime korku dusuo ve bu korkum yersiz değil çünkü bundan 2 ay önce felan adet düzensizliği nden doktora gttgimde pko görünümü var ama ilerlemiş bişey degl dedi sana doğum kontrol hapı vericem duzenlenince geçer dedi 6 ay icicektim ben 2 ay içtim braktim vucudumda degisiklikler oldu bana yaramadi zaten duzenlide içemedim şimdi soğan kürü uyguluyorum bakalım inşallah faydası olur sizinde fikirlerinizi almak istiyorum evet erken ama ya ugrasmak zorunda kalirsak ..
Bence de korunmayi birak canim zaten 1 yil olmasina 4 ay kalmis korunmayi birak Raabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur zaten
Bence de korunmayi birak canim zaten 1 yil olmasina 4 ay kalmis korunmayi birak Raabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur zaten
etrafı pek fazla dınlemıcen senın hayatın cunku olmazsa nıe olmadı derler olunca daha erkendi derler bu işin erkeni geçi yok bence..ve ne zaman olacagını bılemezsın belki 1 ayda belki de 4 ayda gebe kalıcan bence korunmaya bırak rabbim hayırlısını nasip eder zaten
canım hos geldın ben 30 yasındayım bende senın gıbı pkoluyum ve bunun tedavısı yok dk hapı sadece adet olmanı saglıyor onun harıcınde bızı tedavı etmıyor bır tedavımızde yok zaten sana tavsıyem en kısa zamanda cocuk yap 25 den sonra hep teklemeye baslayacak adetın ve kılo alımın baslıcak gebelık durumun dusecek yıne karar senın ben ılac kullanıyorum yumurtlamak ıcın sende kullanmadan ve henuz daha yasında kucukken basla derım mılletıde bozver onlar hep konusur
Yarismadan araba mi kazandiniz huhuuuu cok guzel:) hangi yarismadan?ev de almissiniz daha ne istiyorsunuz cok sanslisin bence maddi anlamda esin de sen de calisiyorsan cok rahat ustesinden gelirsin bak bizim ne ev var ne araba dugun borcu oduyoruz ama bebek de dusunmeye basladik sonucta bebis de Rizkiyla geliyor bi sekilde yoluna sokar Rabbim insOzelliklede kendi annem babam hep borç var die bu zamana kadar aman kızım bilmem ne falan bole uyarmalar şimdi çok şükür Rabbim yüzümüze güldü yarışmadan araba kazandık borclarimizi kapatcaz ev almıştık ocakta bitcek ama şimdi annemde istio gibi ama babam hala çok sert bu konuda iki sene bu evli kalin da bilmem ne üzülüyorum
Yarismadan araba mi kazandiniz huhuuuu cok guzel:) hangi yarismadan?ev de almissiniz daha ne istiyorsunuz cok sanslisin bence maddi anlamda esin de sen de calisiyorsan cok rahat ustesinden gelirsin bak bizim ne ev var ne araba dugun borcu oduyoruz ama bebek de dusunmeye basladik sonucta bebis de Rizkiyla geliyor bi sekilde yoluna sokar Rabbim ins
Ozelliklede kendi annem babam hep borç var die bu zamana kadar aman kızım bilmem ne falan bole uyarmalar şimdi çok şükür Rabbim yüzümüze güldü yarışmadan araba kazandık borclarimizi kapatcaz ev almıştık ocakta bitcek ama şimdi annemde istio gibi ama babam hala çok sert bu konuda iki sene bu evli kalin da bilmem ne üzülüyorum
Hoş bulduk saol bilgilerin için abla işte bende okadar dusnuorumki hani ilerlemeden en azından girelim bu yola ilacı bırakmam konusunda ne dusuruosun acaba icsemiydim
canım hamısmısın hayırlı olsun allahım saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın bızede versın
Canım ben daha yeni katildim bu topiğe :) hayırlı olsun çok sevindim Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
Ozelliklede kendi annem babam hep borç var die bu zamana kadar aman kızım bilmem ne falan bole uyarmalar şimdi çok şükür Rabbim yüzümüze güldü yarışmadan araba kazandık borclarimizi kapatcaz ev almıştık ocakta bitcek ama şimdi annemde istio gibi ama babam hala çok sert bu konuda iki sene bu evli kalin da bilmem ne üzülüyorum
aminnnn canım, Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inş..
canım topiğe hoşgeldin, uğurlu gelsin topik inşamin canım tkşler güzel duaların için
neden kendıleri 2 sene beklememıs o zman eskiden illa annen ve baban için demiyorum eskiden olmayana kızarlarmıs..hem ne derler bebek rızkıyla doğar zaten doğması için onunde bi 9 ay var suan olsa zaten ocak sonu subat başı doğacak tabı senın bilecegın iş ama baban torun geldiğini duyunca cok sevınecektır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?