2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

adetıme4-5 gun kaldı beklıyorum ıste bı degısklık belırtı falanda yokdoktor cok umutluydu dun gıttıgımde ınsallah vardır bıse sorucamakıntın varmı benım beyazcok akıntım varda

evet canım özellikle ilk haftalarda çok fazla akıntım vardı, hayret ediyodum.. ve tüm belirtilerim adet olacakmışım gibiydi, ümidimi kesmiştim hatta. inş sen de güzel hbrler alırsın

evet canım özellikle ilk haftalarda çok fazla akıntım vardı, hayret ediyodum.. ve tüm belirtilerim adet olacakmışım gibiydi, ümidimi kesmiştim hatta. inş sen de güzel hbrler alırsın

ınsallah canım ya yumurtlama gunum gectı bı kac gun sonra akıntım basladı beyaz sut gıbı koku falan bıse yok mantar falan da degıl ıslatacak sekılde gelıyo bende ıste acaba dıyorum bugunde ınceden sızlamalar basladı

zaten mantar yada enfeksiyon kaynaklı olsa rengi ve kokusundan belli olur. bende de koku falan yoktu.. umarım hamişsindir, hadi senin hbrini alalım

Slm kizlar bende 1.5 yildir bebek istoyorum olmadi.cikolata kistim vardi laporoskopi oldum ve hsg ile tuplerim acildi .amelyat sonrasi 3 ay ayda 1 kez vurilmak uzerw zoladex 3.6 igne tedavisi gordum.son ignemi 3 martta vuruldum ve hala regl olamadim.nerdeyse 75gun oldu.ama bu ay cok degisik seyler yasiyorum.nisan son mayis basi gibi 3 gun su gibi akintim oldu seffaf kokusuz ve son 5-6gundur kasiklarimda batma yasiyorum oksurunce hapsirinca ve ani hareketlerde....ayrica pnce gogus uclarim acidi 3 gun simdi ise sisti ve komle goguslerde hafif aci ama biraz fazla agrim var.karnim sis sanki 4 aylik gebe gibi.son iliskide bu su gibi akintimin 3.gunu yasandi.ve ayrica belim agriyo ...ve istahim yok ama yedigim zaman cok yiyorum gun dr 1 kez aksamlarida atistiriyorum yemeklerden.ve halsiz yorgun hissediyorum hic bir ise elim kalkmiyo.ve ust bacak kismindada orumcek gib8 mavi damarlar var.supeli iliskuden 1hafta ve 2 hafta sonra test yaptim sonuc negatif.aca gec dollenmemiiii yoksa adetim sokulcek sokulemedim mi anlamadim.ama adetimin sancilari baska olurdu sanki belden asagsi kopucak gibi yasardim fakat bu sefer cok farkli sancilar sadece uki kasikta batma ve ara ara dize ve bele vuran uyusikluk.sizce gebelik olabilrmi.ayni seyleri yasayan arkadasla varmi acaba...

75 gundur adet olmadıysan eger gebelıkolmayabılıren ıyı kan tahlılınde anlarsın ama bılemıyorum hormonlarında bu belırtılerı yapabılır

zaten mantar yada enfeksiyon kaynaklı olsa rengi ve kokusundan belli olur. bende de koku falan yoktu.. umarım hamişsindir, hadi senin hbrini alalım

kelebek nasılsın nasıl gıdıyo cnm hamılelık kac haftalık oldun cnm

75 gundur adet olmadıysan eger gebelıkolmayabılıren ıyı kan tahlılınde anlarsın ama bılemıyorum hormonlarında bu belırtılerı yapabılır

Hmm anladim.cevabin icin tesekker ederim.bende bi umut acaba olabilirmu ki diyorum.son ignem 75gun oldu vurulali.adet olmadan da yumurtlama baslayabiliyormus bu igne sonrasi die okumustum ama sanirim vucut regl icin hazirlik yapio.bisa umitlenmiyim bari.rabbim isteyen herkese bizlerede hayirlu evlatlar nasibeylesin insaallah...

pekıo renksızakıntın yapıskanmıydı eger oyleyse yumurtlamsı oluyosunda tabı yapıskansasumuk gıbı

benımde bugun basladı ınceden ıncede akıntın varmı pekı

hemde nasıl dün falan ben demiştim enfeksiyondan olabılır demişlerdi ama öle bi akıntı değil..yutkunmamda şöle damagım hep kuru ama tükrük var

hemde nasıl dün falan ben demiştim enfeksiyondan olabılır demişlerdi ama öle bi akıntı değil..yutkunmamda şöle damagım hep kuru ama tükrük var

benımde dılım damagım kuruyo ama seker ılacından galıba dıye dusunuyodum beyazmı senınkıde sut gıbı

Ayyyy ben de heyecanlandim bak simdi. Kacinci deneme? Kac aylik evlisin canim?

5yıllık evlıyım canım kurbandan sonra basladım ama yumurtlamamolmadıgı ıcın olmadı ılac kullanıyorum onunlada bu ıkıncı denemem allahıma sukurlerolsun bı oğlum var 26 aylık problemoldugu ıcın ıkıncıyı yapalımdedık gun gectıkce olma durumu daha azalıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…