- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
gitmedim cnm dükkanda iş coktu cumartesıye bısey kalmadı beklıcem herhalde inş sorun yoktur
Kimse cevap yazmamış bana çok üzüldümmm işşallah ikiz doğurursunuz kızlar alın size beddua :))))))
gitmedim cnm aman cumartesıye ne kaldı surda 2 bucuk gungitmedin mi canım asim gitme boşver
canım geçmiş olsun nane limon en iyi ilaç benden söylemesi ilk hamileliğimde hastaydım sürekli nanelimon kurtardı beni :)[/
çok sağol tavsiyelerim de geldi :) limon tüketme ilk zamanlarda dediler :) tabi o hamileliğin ilk zamanlarında şimdi bbeiş yok nane limon kuçburnu zencefil karanfil bal ne varsa karıştırıp içiyorum
Kimse cevap yazmamış bana çok üzüldümmm işşallah ikiz doğurursunuz kızlar alın size beddua :))))))
İnşallah testlerde hep pozitifi göresiniz göbüşleriniz bebek dola çocuk gülücüklerinden kafanız şişe :))Ben bu bedduaya hep amın dıye cevap verırım canım :) canım yazdıklarını gordum ama bılgım olmadıgı ıcın cevap veremedm
gitmedim cnm aman cumartesıye ne kaldı surda 2 bucuk gun
İnşallah testlerde hep pozitifi göresiniz göbüşleriniz bebek dola çocuk gülücüklerinden kafanız şişe :))
canım tünaydın bence sen bir gün arayla çalışmaya devam et, çünkü bazen iki kez yumurtlama olabiliyor yada belirtiler yanıltabiliyor. benim dr bana kızdı takma kafana gün aşırı ilişkiye gir keyfine bak diye :) eee dr söyleyince dinlemek lazım öyle yapıyoruz bizde :) :)Kimse cevap yazmamış bana çok üzüldümmm işşallah ikiz doğurursunuz kızlar alın size beddua :))))))
bende gördüm ama benimde bilgim yok yoksa yazmaz mıyız :)
Ovü takviminde ovulasyon yarın başlıyo ama ben bugün ovu testi yaptım yanıp sönen güler yüz çıktı dün gece çalışma yaptık bu gecede yapıymmı yarın geceyemi kalsınkızlar selam,
canım tünaydın bence sen bir gün arayla çalışmaya devam et, çünkü bazen iki kez yumurtlama olabiliyor yada belirtiler yanıltabiliyor. benim dr bana kızdı takma kafana gün aşırı ilişkiye gir keyfine bak diye :) eee dr söyleyince dinlemek lazım öyle yapıyoruz bizde :) :)
çok teşekkür ederim hepinize:) buçuğu sayma bari bi şey yoktur allahın izniyle allah korusun olsa belli ederdi iyisin çok şükür rahat ol artık bak bir hafta daha geçti çok şükür ohhh mutluyuz huzurluyuz senin adına hep birlikte :):):)) bebişimiz büyüyor
Canim drlar gun asiri oneriyor ama sen bilirsinOvü takviminde ovulasyon yarın başlıyo ama ben bugün ovu testi yaptım yanıp sönen güler yüz çıktı dün gece çalışma yaptık bu gecede yapıymmı yarın geceyemi kalsın
Bendede bugün görünmeye başladı yada ben bugün farkettimKizlar artik sizi gorebiliyorum acik oldugunuzu once gormuyordum telden giriyorum ya. Once gorunmuyordu telde
Ben bolca kina alip dagitirim herhaldeŞaka biryana allahım hepinizin artı benimde kucaklarımızı doldursun hayırlısıyla sağlıklısıyla tombiş tombiş bebekler çifter çifter versin inşallah isteyene kına isteyene baklava hediye ederiz inşallah
Bugun oldu sanirim dun gormedim cunkuBendede bugün görünmeye başladı yada ben bugün farkettim
amiiiin inşaallah hamişsindir tatlım yaaa Allah sağlıkla sıhhatle nasip etsinnİnşallah canım benım sımdı ır yazı paylastım hafta hafta hamıleık belırtısını yazıyor gogus sızlaması ılk belırtıymıs hamıle kalındıkta bırkac gun sonra baslarmısın sımdı bırazcık umudum ooldu Allah'ım sen buyuksun ya Rabbım ol de hayırlısyla saglıgıyla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?