2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ovü takviminde ovulasyon yarın başlıyo ama ben bugün ovu testi yaptım yanıp sönen güler yüz çıktı dün gece çalışma yaptık bu gecede yapıymmı yarın geceyemi kalsın

daha çatlamamış belli ki istersen yarın yyap hem dünden kalanlarda vardır içinde :)

Kimse cevap yazmamış bana çok üzüldümmm işşallah ikiz doğurursunuz kızlar alın size beddua :))))))
bu bana tutsa ne güzel olur ben ikiz istiyorum ben ateş ölçümünü denemedim hiç o yüzden bir bilgim yok ama sen clear blue mu kullanıyordun ovülasyon testi olarak sanki onu paylaşmştın?

bu bana tutsa ne güzel olur ben ikiz istiyorum ben ateş ölçümünü denemedim hiç o yüzden bir bilgim yok ama sen clear blue mu kullanıyordun ovülasyon testi olarak sanki onu paylaşmştın?
Evet ilk kullanışım daha burdaki eczanede bu marka vardı bunu aldım 35 euro pahalımı ucuzmu bilmem

Bıktırdım ama bir soru daha sorcam vücut ısısı çatlama yaklaşıncamı yükseliyo dün 36.0 dı bugün 36.3 çıktı yükseliyo galiba
bıkarmıyız tatlım buraya sohbet etmeye giriyoruz zaten laarsonla mogami ateş ölçümü yapıyorlar diye biliyorum ateş en yüksel olduğu gün 24 saat içinde yumurtlar çatlar okuduklarıma göre bence sen gün aşırı yap zaten ovülasyon daha yanıp sönüyor o yanıp sönmeden durursa o gün lh en yüksek oluyor dimi onu da kullanmadım hiç.

Evet ilk kullanışım daha burdaki eczanede bu marka vardı bunu aldım 35 euro pahalımı ucuzmu bilmem
ben dijital olmayanlardan aldım 30 ovü testi 5 gebelik testi olandan 29 tlydi internetten alıyor burdaki arkdaşlar genelde daha uygun oluyor aslında ama bende 3 defa alsam böyle seninkine denk gelecek:KK63:

Evet sabit yanarsa çatlamış oluyo galiba kullanım kılavuzu Türkçe degil resimlerinden anladıgım kadarıyla öyle

Evet sabit yanarsa çatlamış oluyo galiba kullanım kılavuzu Türkçe degil resimlerinden anladıgım kadarıyla öyle
şimdi normalde biz sağlıklı olanı gün aşırı biliyorduk ama arkadaşlar hergünn olursa spermler daha hareketli olur diyorlar denemekte fayda var bu arada daha önce okuduklarımdan iki tane gördüm 2 ovü günü ve çatlama günü 3 gün üst üste değerlendirip hamile olanları değerlendirin derim bence yanıp söneni yakalamışken

Hergün çalışalım yani

Kızlar annem ısrarla kan sonucunu inkar ediyor. bizde önce idrarda görür sonra kanda baktırırdık kanda sonradan çıkar daha kana geçmemiştir diyo durumu açıkladım kan üretmeden idrat kendi kendine mi üretecek hormonu, önce kanda çıkar sonra idrara geçer dedim. Bilmem inandı mı da hamile olmadığıma hala inanmadı anlayacağınız

Meraba kızlar. Yarın benim bat günüm ama az önce biraz leke gelmiş galiba hasta olacağım. Biraz buruk oldum. Hayırlısı olsun artık. Mogami Battaş sen inşallah güzel haber verirsin

Ya birde ben birsey daha dicem şimdi biz bu sene içinde 2 tane hamilelik oldu ve ikisi de düştü. Ben bir kaç ay daha deneyelim normal yollarla yine olmazsa diğer yöntemlere bakalım direkt tüp vesaire. Eşim de diyor ki bizim normal yollarla oluyor sonra düşüyor döllenmeme sorunu yok diyor tüp tutarsa onun düşmeyecegi ne malum diyor. Şu an pek sıcak bakmıyor yardimci tedavi yöntemlerine.

Kızlar ben bu ay deniyorum hergün çalışınca tutarsa sizede söylerim sizde hergün çalışmaya başlarsınız eee hep benmi mesai yapcam :)))
Calis tatlim bende oyle yapacagim adetim bitsin yumurtlama gunlerinde hergun gitgidakkk yumurtam sicak derim artik kocisime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…