2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Meraba kızlar. Yarın benim bat günüm ama az önce biraz leke gelmiş galiba hasta olacağım. Biraz buruk oldum. Hayırlısı olsun artık. Mogami Battaş sen inşallah güzel haber verirsin
Merhaba canim insallah devami gelmezde yerlesmedir olmazsada uzulme canim herseyde vardir bir hayir

Çok eğlenceli birgece olmuş :)) Pastayı nasıl yaptırmıştın canım ? Ben resimli yaptırsammı diye düşünüyorum. Birde hediye ne almıştın özel değilse tabi

Kuzum ben pastayı frambuazlı bademli yaptırmıştım kalp şeklindeydi. Öyle resim falan yaptırmadım çok sıradan geliyor artık onlar demode oldu bence. Hediye olarak bir şey almamıştım canım zaten sürekli ona bir şeyler alıyorum bir de bu organizasyon için oldukça iyi bir harcama yapmıştım hediyesi eksik kalsın dedim.

VUHU ENİŞTENİN DOĞUM GÜNÜ İÇİN DEMİ CANIM EVET SEN BAYA GÜZEL YAPMIŞTIN İNŞALLAH BENDE EŞİME ÖYLE GÜZEL KUTLAMA YAPARIM :))))))))

NE VAR NE YOK ARKADAŞLAR HERKESLER NASIL :)))))

ahh bu anneler sizde annelerde paylaşmayın bunları benim gibi düşünmüyorum deyip anne ben hamileyim deyin sonra anneniz bin defa gerçek mi diye sorsun şoka girsin

Herkese Merhaba ,

Bende aranıza yeni katıldım , aslında 1 aydır arasıra girip okuyorum.
34 yaşındayım , 2007 Kasım doğumlu bir kızım var.3 aydır 2.çocuk için çalışıyoruz ama henüz nasip olmadı.
Kızımda da 25 ay tedaviden sonra tedavileri bırakıp son kez aşılama yapılacağı ay , aşılama olmadan hamile kalmıştım.O zaman ki psikolojim altüsttü.Yine aynı psikolojiye girmek istemiyorum aslında ama 3 aydır olmayınca moralim bozulmadı değil.Yine aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum...Daha önce başka siteye üyeydim şimdi buradayım.
Güzel paylaşımlarımızın olmasını diliyorum. :)

Herşeyden önce Allah'ım hepimize sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin.Göbişlerimiz dolsun.

hayırlısı olsun canım bence normal yolla oluşuyorsa doktor ne kadar deneyin derse o kadar deneyin yani yaşınız geçmiyorsa ve stres yapmıyorsanız en son çare yardımcı tedavi yöntemlerini denersiniz ama tüp bebekle düşme olur mu olmaz mı onu bilemiyorum eşinden ziyade doktorun izahı önemli sonra ona göre beraber karar vermek gerek tabi :)

ahh bu anneler sizde annelerde paylaşmayın bunları benim gibi düşünmüyorum deyip anne ben hamileyim deyin sonra anneniz bin defa gerçek mi diye sorsun şoka girsin
İdrarı onun ısrarıyla yapmıştım cnm bata birkaç güm kala test yap diye tutturmuştu o yüzden haberi var. Ama söylemiyorum artık hiçbişey :)

merhaba ,

öncelikle allah olan çocuğuna sağlık uzun ömür versin. kendi kendine hamile kalabiliyorsun bu bir oluşan çocuk tutunuyor bu iki çocuk sağlıklı doğuyor ve vücudun sorunsuz doğum yapıyor bu 3 :) bence allahtan başına gelebilecek en güzell şey mutlu mesut şekilde gelmiş:) ikinci için strese gerek yok olur illaki bence bir sene normal yolla deneyin en kötü çocuğun birinci sınıfa giderken yardımcı olabilmiş olursun :) olmazsa ki niye olmasın bilemedim o zaman doktor tedavisi olur . anlaşılan o ki her şey kafanızda bitiyor o yüzden rahat bir kafayla sağlıklı bir iki numara gelsin aileye inşallah :)

Pasta lezizmiş ağzım sulandıHediye telefon almaya karar verdim tabi onun kredi kartıyla
Kartı nasıl istesem onu düşünüyorum

Bence adam haklı döllenme sorununuz yokmuş düşüge sebeb olan şeyi araştır bence canım

İnş sen 2. Burdaki birçoğumuzda ilk bebeklerimizi kucaklarımıza alırız cnm:)

Pasta lezizmiş ağzım sulandıHediye telefon almaya karar verdim tabi onun kredi kartıyla
Kartı nasıl istesem onu düşünüyorum
Kartı istesende adamın telefonuna anında mesaj gidiyo şu alışverişi yaptınız diye yani yine süpriz olmıycak şekerim

Meraba kızlar. Yarın benim bat günüm ama az önce biraz leke gelmiş galiba hasta olacağım. Biraz buruk oldum. Hayırlısı olsun artık. Mogami Battaş sen inşallah güzel haber verirsin
canıımmmm anladım burukluğunu dün de ben biraz buruktum ve de kırgın ama geçti şimdi, buraya yazdım döktüm içimi azıcık hafifledim, hepimiz vaktimizi bekliyoruz sonuçta, Rabbim ol diyecek ki olsun.. üzme sen canını, çalışmalara devam

Teşekkürler Kaygılı :)

Tabi ki şükrediyorum sağlıklı bir evladım var.Çok zor süreçlerden geçmiş dahi olsam sonunda yüzüm güldü.Dilerim Allah herkese bir an önce bu duyguyu yaşatsın , herkesin kucağı dolsun.
Kızım bu sene 2.sınıfa başlayacak malum şu 4+4+4 sisteminden dolayı...Geçen sene 1.sınıftı.
Ben de çalışıyorum , kasımda 35 yaş olacağım.Kızımda ikili testim riskli çıkmıştı.Doktorum aminosentez yapalım istgersen ama düşükle sonuçlanır demişti.Bende ne gelirse rabbimden diyerek kabul etmemiştim.Çok zor gelmişken onu kaybedemezdim.Çok şükür o kötü günler geride kaldı , çok sağlıklı bir kızım var.
Dolayısıyla bir an önce olsun acelem o , riskler beni korkutuyor aslında.35 yaşımı çok geçirmek istemiyorum.Riskli olmasa tabi ki sorun yok.Annem beni 39 yaşında doğurmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…