Merhaba canim insallah devami gelmezde yerlesmedir olmazsada uzulme canim herseyde vardir bir hayirMeraba kızlar. Yarın benim bat günüm ama az önce biraz leke gelmiş galiba hasta olacağım. Biraz buruk oldum. Hayırlısı olsun artık. Mogami Battaş sen inşallah güzel haber verirsin
Benim yumurtama bile karisiyorlar nasil insanlar var yarabbim insallah canim hepimiz anne olacagizCılksa cılk sonuçta o senin yumurtan. Yumurtan bebiş olsun inş göbüşler bebiş dolsun
Çok eğlenceli birgece olmuş :)) Pastayı nasıl yaptırmıştın canım ? Ben resimli yaptırsammı diye düşünüyorum. Birde hediye ne almıştın özel değilse tabi
Kuzum ben pastayı frambuazlı bademli yaptırmıştım kalp şeklindeydi. Öyle resim falan yaptırmadım çok sıradan geliyor artık onlar demode oldu bence. Hediye olarak bir şey almamıştım canım zaten sürekli ona bir şeyler alıyorum bir de bu organizasyon için oldukça iyi bir harcama yapmıştım hediyesi eksik kalsın dedim.
Kızlar annem ısrarla kan sonucunu inkar ediyor. bizde önce idrarda görür sonra kanda baktırırdık kanda sonradan çıkar daha kana geçmemiştir diyodurumu açıkladım kan üretmeden idrat kendi kendine mi üretecek hormonu, önce kanda çıkar sonra idrara geçer dedim. Bilmem inandı mı da hamile olmadığıma hala inanmadı anlayacağınız
Ya birde ben birsey daha dicem şimdi biz bu sene içinde 2 tane hamilelik oldu ve ikisi de düştü. Ben bir kaç ay daha deneyelim normal yollarla yine olmazsa diğer yöntemlere bakalım direkt tüp vesaire. Eşim de diyor ki bizim normal yollarla oluyor sonra düşüyor döllenmeme sorunu yok diyor tüp tutarsa onun düşmeyecegi ne malum diyor. Şu an pek sıcak bakmıyor yardimci tedavi yöntemlerine.
Kizlar sonuc 0.5 bat bekleniyor artik ☺
İdrarı onun ısrarıyla yapmıştım cnm bata birkaç güm kala test yap diye tutturmuştu o yüzden haberi var. Ama söylemiyorum artık hiçbişey :)ahh bu anneler sizde annelerde paylaşmayın bunları benim gibi düşünmüyorum deyip anne ben hamileyim deyin sonra anneniz bin defa gerçek mi diye sorsun şoka girsin
Herkese Merhaba ,
Bende aranıza yeni katıldım , aslında 1 aydır arasıra girip okuyorum.
34 yaşındayım , 2007 Kasım doğumlu bir kızım var.3 aydır 2.çocuk için çalışıyoruz ama henüz nasip olmadı.
Kızımda da 25 ay tedaviden sonra tedavileri bırakıp son kez aşılama yapılacağı ay , aşılama olmadan hamile kalmıştım.O zaman ki psikolojim altüsttü.Yine aynı psikolojiye girmek istemiyorum aslında ama 3 aydır olmayınca moralim bozulmadı değil.Yine aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum...Daha önce başka siteye üyeydim şimdi buradayım.
Güzel paylaşımlarımızın olmasını diliyorum. :)
Herşeyden önce Allah'ım hepimize sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin.Göbişlerimiz dolsun.
İdrarı onun ısrarıyla yapmıştım cnm bata birkaç güm kala test yap diye tutturmuştu o yüzden haberi var. Ama söylemiyorum artık hiçbişey :)
Kuzum ben pastayı frambuazlı bademli yaptırmıştım kalp şeklindeydi. Öyle resim falan yaptırmadım çok sıradan geliyor artık onlar demode oldu bence. Hediye olarak bir şey almamıştım canım zaten sürekli ona bir şeyler alıyorum bir de bu organizasyon için oldukça iyi bir harcama yapmıştım hediyesi eksik kalsın dedim.
Bence adam haklı döllenme sorununuz yokmuş düşüge sebeb olan şeyi araştır bence canımYa birde ben birsey daha dicem şimdi biz bu sene içinde 2 tane hamilelik oldu ve ikisi de düştü. Ben bir kaç ay daha deneyelim normal yollarla yine olmazsa diğer yöntemlere bakalım direkt tüp vesaire. Eşim de diyor ki bizim normal yollarla oluyor sonra düşüyor döllenmeme sorunu yok diyor tüp tutarsa onun düşmeyecegi ne malum diyor. Şu an pek sıcak bakmıyor yardimci tedavi yöntemlerine.
Di midedem gelsede bebişler getirse bize
İnş sen 2. Burdaki birçoğumuzda ilk bebeklerimizi kucaklarımıza alırız cnm:)Herkese Merhaba ,
Bende aranıza yeni katıldım , aslında 1 aydır arasıra girip okuyorum.
34 yaşındayım , 2007 Kasım doğumlu bir kızım var.3 aydır 2.çocuk için çalışıyoruz ama henüz nasip olmadı.
Kızımda da 25 ay tedaviden sonra tedavileri bırakıp son kez aşılama yapılacağı ay , aşılama olmadan hamile kalmıştım.O zaman ki psikolojim altüsttü.Yine aynı psikolojiye girmek istemiyorum aslında ama 3 aydır olmayınca moralim bozulmadı değil.Yine aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum...Daha önce başka siteye üyeydim şimdi buradayım.
Güzel paylaşımlarımızın olmasını diliyorum. :)
Herşeyden önce Allah'ım hepimize sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin.Göbişlerimiz dolsun.
Kartı istesende adamın telefonuna anında mesaj gidiyo şu alışverişi yaptınız diye yani yine süpriz olmıycak şekerimPasta lezizmiş ağzım sulandıHediye telefon almaya karar verdim tabi onun kredi kartıyla
Kartı nasıl istesem onu düşünüyorum
canıımmmm anladım burukluğunu dün de ben biraz buruktum ve de kırgınMeraba kızlar. Yarın benim bat günüm ama az önce biraz leke gelmiş galiba hasta olacağım. Biraz buruk oldum. Hayırlısı olsun artık. Mogami Battaş sen inşallah güzel haber verirsin
merhaba ,
öncelikle allah olan çocuğuna sağlık uzun ömür versin. kendi kendine hamile kalabiliyorsun bu bir oluşan çocuk tutunuyor bu iki çocuk sağlıklı doğuyor ve vücudun sorunsuz doğum yapıyor bu 3 :) bence allahtan başına gelebilecek en güzell şey mutlu mesut şekilde gelmiş:) ikinci için strese gerek yok olur illaki bence bir sene normal yolla deneyin en kötü çocuğun birinci sınıfa giderken yardımcı olabilmiş olursun :) olmazsa ki niye olmasın bilemedim o zaman doktor tedavisi olur . anlaşılan o ki her şey kafanızda bitiyor o yüzden rahat bir kafayla sağlıklı bir iki numara gelsin aileye inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?