2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

o zaman sizin şükür olmama değilde belki de tutunmada sorun olabilir mi? tutunması için değişik progestanlar falan veriliyor sonuçta...bence de bir kaç ay deneyin, Allah ım bir daha yaşatmasın inşallah ama önlem almakta dediğin gibi fayda var, bence riskli gebeliklerle ilgili bir bölüme başvur..

inşaallah hissediyordur ve hisleri doğru çıkar annenin, tabi çoğumuzun annesi adeti geçince bekliyor 1 hafta sonra bakıyor idrarda hamile sonra gidiyor doktora, biz yok yumurta hesabı rfadan dı pişmiti derken cılk oluyoruz inşaallah hamilesindir arkadaşım değilsen de hemen kırmızılar gelsin bitsin belirsizlik yeni çalışmalar bşlasın ben seninle aynı durumdayım

Kartı istesende adamın telefonuna anında mesaj gidiyo şu alışverişi yaptınız diye yani yine süpriz olmıycak şekerim

eşime msj gelmiyor bildiğim kadarıyla yani birlikte yapıyoruz tüm alışverişleri msj geldiğini hatırlamıyorum. Ama hatırlattığın iyi oldu işin başında bu konuyuda araştırayım

Pasta lezizmiş ağzım sulandıHediye telefon almaya karar verdim tabi onun kredi kartıyla
Kartı nasıl istesem onu düşünüyorum

bende evlendiğimiz aydan bir ay sonra eşimin doğum gününde telefon aldımmm hayatımın hatası hem öde öde bitmedi hem de ona yüklediği oyunlar canımı sıkıyor eşin bilinçli bir kullanıcı değilse ve kenarda nakitin yoksa alma derim bir de bebiş her an olabilir ben yatırımı bebişe yapıyorum artık ufak tefek aleşverişler hariç:)

eşime msj gelmiyor bildiğim kadarıyla yani birlikte yapıyoruz tüm alışverişleri msj geldiğini hatırlamıyorum. Ama hatırlattığın iyi oldu işin başında bu konuyuda araştırayım

Ama bn şu anda iyi değilim Üzgünüm Ağlıyorum evde yalnızım. Benim yaşım 24 25 olmak üzereyim eşimin de 35 yazımız geçti değil daha ama bu ay düsugun arkası çabuk olur diyorlar korunmamistik ta hemn olur zannetmistim.

Pasta lezizmiş ağzım sulandıHediye telefon almaya karar verdim tabi onun kredi kartıyla
Kartı nasıl istesem onu düşünüyorum

Ahahah canım ya ben eşime çıktığımızdan beri 3-4 kere falan telefon aldım hatta ve hatta doğum gününden 20 gün sonra falanda iphone aldım hala ödüyorum. Bir önceki sene blackberry ondan bir önceki sene de nokia almıştım. Askerde bilem aldım çaldırdı. Sen tel diyince ben hatırladım. Ne çok telefon almışım adama. Bu sene hiç birşeycik göremez ama bu sene ben bekliyorum.

Sen de mi adet olmadın peki. Belirsizlik kötü gerçekten biran önce regl olsam da rahatlasam en azından içim rahatlar. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım :)

neler yaşamızsın bunları tecrübe etmiş biri olarak sana bir şey diyemiyorum ama bize örnek oldun inanıp güvenince oluyor çok şükür demekki :) eğitim sistemi için ne desem içler acısı çocuklarımıza kötü bir dünya vereceğiz malesef şimdi kardeşiniz bir an önce hayırlısıyla gelsin de şu yeni kalemle duvarları boyasın defterleri çizsin evde kavga gürültüye eşinle durup gülersiniz

VUHU ENİŞTENİN DOĞUM GÜNÜ İÇİN DEMİ CANIM EVET SEN BAYA GÜZEL YAPMIŞTIN İNŞALLAH BENDE EŞİME ÖYLE GÜZEL KUTLAMA YAPARIM :))))))))

NE VAR NE YOK ARKADAŞLAR HERKESLER NASIL :)))))

Yes bebeğim geçen sene sürpriz doğum günü party organize etmiştim ama bu sene hiç birşeycik yapmayacağım baby showera odakladım kendimi. Artık herşey kendime.

bende öde öde bitiremedim o ıphone borcunu ıyyy akıllı telefon akılsız başım artık bundan sonraaaa onlar bize doğum hediyesi düşünsünler

Zaten bu ay Adanaya gittik tahliller verdik sonuçları daha almadık. Ordaki doktor da iyi birine benziyordu doçent ti. Üzgünüm şu anda. Bazen hiç dusunmim onu unutayim beklemeyeyim diyorum ama oyle olmuyor iste

nenu durr peşinden aynı hislerle ekimde karşınızdayım hayal kırıklığı oldu farkındayım ama canını sıkma bak korunmdan çalışmaya devam ediyorsun en azından allah korusun uzun aylar korunmanı gerektirecek durumlar olabilirdi şimdi o sıcak sıcak akan gözyaşlarını sil hemen bir gülümseee vee allahım de sen hayırlısını ver işte bu kadar hadi hemen yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…