- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
o zaman sizin şükür olmama değilde belki de tutunmada sorun olabilir mi? tutunması için değişik progestanlar falan veriliyor sonuçta...bence de bir kaç ay deneyin, Allah ım bir daha yaşatmasın inşallah ama önlem almakta dediğin gibi fayda var, bence riskli gebeliklerle ilgili bir bölüme başvur..Ya birde ben birsey daha dicem şimdi biz bu sene içinde 2 tane hamilelik oldu ve ikisi de düştü. Ben bir kaç ay daha deneyelim normal yollarla yine olmazsa diğer yöntemlere bakalım direkt tüp vesaire. Eşim de diyor ki bizim normal yollarla oluyor sonra düşüyor döllenmeme sorunu yok diyor tüp tutarsa onun düşmeyecegi ne malum diyor. Şu an pek sıcak bakmıyor yardimci tedavi yöntemlerine.
inşaallah hissediyordur ve hisleri doğru çıkar annenin, tabi çoğumuzun annesi adeti geçince bekliyor 1 hafta sonra bakıyor idrarda hamile sonra gidiyor doktora, biz yok yumurta hesabı rfadan dı pişmiti derken cılk oluyoruzKızlar annem ısrarla kan sonucunu inkar ediyor. bizde önce idrarda görür sonra kanda baktırırdık kanda sonradan çıkar daha kana geçmemiştir diyodurumu açıkladım kan üretmeden idrat kendi kendine mi üretecek hormonu, önce kanda çıkar sonra idrara geçer dedim. Bilmem inandı mı da hamile olmadığıma hala inanmadı anlayacağınız
Kartı istesende adamın telefonuna anında mesaj gidiyo şu alışverişi yaptınız diye yani yine süpriz olmıycak şekerim
İnş sen 2. Burdaki birçoğumuzda ilk bebeklerimizi kucaklarımıza alırız cnm:)
Pasta lezizmiş ağzım sulandıHediye telefon almaya karar verdim tabi onun kredi kartıyla
Kartı nasıl istesem onu düşünüyorum
eşime msj gelmiyor bildiğim kadarıyla yani birlikte yapıyoruz tüm alışverişleri msj geldiğini hatırlamıyorum. Ama hatırlattığın iyi oldu işin başında bu konuyuda araştırayım
Teşekkürler...
İnşallah burada
Aynı bende Sat 25 Ağustos :)) Satdaşım benimTeşekkürler...
İnşallah burada tez amanda paylaşırız mutluluklarımızı.
Benim Bat'a daha çok var.normalde regl 25-26 gün aralıklarında.SAT 25 Ağustos , şu günlerde sağlam çalışmam lazım ... :)
:)
Ama bn şu anda iyi değilim Üzgünüm Ağlıyorum evde yalnızım. Benim yaşım 24 25 olmak üzereyim eşimin de 35 yazımız geçti değil daha ama bu ay düsugun arkası çabuk olur diyorlar korunmamistik ta hemn olur zannetmistim.canıımmmm anladım burukluğunu dün de ben biraz buruktum ve de kırgınama geçti şimdi, buraya yazdım döktüm içimi azıcık hafifledim, hepimiz vaktimizi bekliyoruz sonuçta, Rabbim ol diyecek ki olsun.. üzme sen canını, çalışmalara devam
Pasta lezizmiş ağzım sulandıHediye telefon almaya karar verdim tabi onun kredi kartıyla
Kartı nasıl istesem onu düşünüyorum
Sen de mi adet olmadın peki. Belirsizlik kötü gerçekten biran önce regl olsam da rahatlasam en azından içim rahatlar. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım :)inşaallah hissediyordur ve hisleri doğru çıkar annenin, tabi çoğumuzun annesi adeti geçince bekliyor 1 hafta sonra bakıyor idrarda hamile sonra gidiyor doktora, biz yok yumurta hesabı rfadan dı pişmiti derken cılk oluyoruzinşaallah hamilesindir arkadaşım değilsen de hemen kırmızılar gelsin bitsin belirsizlik yeni çalışmalar bşlasın ben seninle aynı durumdayım
Teşekkürler Kaygılı :)
Tabi ki şükrediyorum sağlıklı bir evladım var.Çok zor süreçlerden geçmiş dahi olsam sonunda yüzüm güldü.Dilerim Allah herkese bir an önce bu duyguyu yaşatsın , herkesin kucağı dolsun.
Kızım bu sene 2.sınıfa başlayacak malum şu 4+4+4 sisteminden dolayı...Geçen sene 1.sınıftı.
Ben de çalışıyorum , kasımda 35 yaş olacağım.Kızımda ikili testim riskli çıkmıştı.Doktorum aminosentez yapalım istgersen ama düşükle sonuçlanır demişti.Bende ne gelirse rabbimden diyerek kabul etmemiştim.Çok zor gelmişken onu kaybedemezdim.Çok şükür o kötü günler geride kaldı , çok sağlıklı bir kızım var.
Dolayısıyla bir an önce olsun acelem o , riskler beni korkutuyor aslında.35 yaşımı çok geçirmek istemiyorum.Riskli olmasa tabi ki sorun yok.Annem beni 39 yaşında doğurmuş :)
bursalıyım bende bursayııı çoook özlediiim cuma günü geliyorummmmmBursa da yağmur zamanı
Artık yağmur yadırganmayacak.
Ne kadar ıslatırsan ıslat
yakışacak
VUHU ENİŞTENİN DOĞUM GÜNÜ İÇİN DEMİ CANIM EVET SEN BAYA GÜZEL YAPMIŞTIN İNŞALLAH BENDE EŞİME ÖYLE GÜZEL KUTLAMA YAPARIM :))))))))
NE VAR NE YOK ARKADAŞLAR HERKESLER NASIL :)))))
Ahahah canım ya ben eşime çıktığımızdan beri 3-4 kere falan telefon aldım hatta ve hatta doğum gününden 20 gün sonra falanda iphone aldım hala ödüyorum. Bir önceki sene blackberry ondan bir önceki sene de nokia almıştım. Askerde bilem aldım çaldırdı. Sen tel diyince ben hatırladım. Ne çok telefon almışım adama. Bu sene hiç birşeycik göremez ama bu sene ben bekliyorum.
Zaten bu ay Adanaya gittik tahliller verdik sonuçları daha almadık. Ordaki doktor da iyi birine benziyordu doçent ti. Üzgünüm şu anda. Bazen hiç dusunmim onu unutayim beklemeyeyim diyorum ama oyle olmuyor isteo zaman sizin şükür olmama değilde belki de tutunmada sorun olabilir mi? tutunması için değişik progestanlar falan veriliyor sonuçta...bence de bir kaç ay deneyin, Allah ım bir daha yaşatmasın inşallah ama önlem almakta dediğin gibi fayda var, bence riskli gebeliklerle ilgili bir bölüme başvur..
bursalıyım bende bursayııı çoook özlediiim cuma günü geliyorummmmm
Ama bn şu anda iyi değilim Üzgünüm Ağlıyorum evde yalnızım. Benim yaşım 24 25 olmak üzereyim eşimin de 35 yazımız geçti değil daha ama bu ay düsugun arkası çabuk olur diyorlar korunmamistik ta hemn olur zannetmistim.
Bende Bursalıyımm :) 7 aydır Bursada değilim çok değişmiş güzelleşmiş evlendiğimden beri 1kez gittim. Demek Bursalısınız çok memnun oldummbursalıyım bende bursayııı çoook özlediiim cuma günü geliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?