bende öde öde bitiremedim o ıphone borcunu ıyyyakıllı telefon akılsız başım artık bundan sonraaaa onlar bize doğum hediyesi düşünsünler
Sağol kaygılı ama bu benim ikinci düşüğüm dü. Şu an ağlama modundayım ağlayıp içimi dökmem lazım. Düşünmesem unutsam bu çocuk olayını kimsede sormasa ama öyle de olmuyor istenenu durr peşinden aynı hislerle ekimde karşınızdayımhayal kırıklığı oldu farkındayım ama canını sıkma bak korunmdan çalışmaya devam ediyorsun en azından allah korusun uzun aylar korunmanı gerektirecek durumlar olabilirdi şimdi o sıcak sıcak akan gözyaşlarını sil hemen bir gülümseee vee allahım de sen hayırlısını ver işte bu kadar hadi hemen yap :)
neler yaşamızsın bunları tecrübe etmiş biri olarak sana bir şey diyemiyorum ama bize örnek oldun inanıp güvenince oluyor çok şükür demekki :) eğitim sistemi için ne desem içler acısı çocuklarımıza kötü bir dünya vereceğiz malesefşimdi kardeşiniz bir an önce hayırlısıyla gelsin de şu yeni kalemle duvarları boyasın defterleri çizsin evde kavga gürültüye eşinle durup gülersiniz
Eşimin telefonu denize düştü sonra ekranı kırıldı pert oldu yani. Telefona ihtiyacı var. Sabahtan beri forumları okuyorum ıphone S5 almaya karar verdim. yorumlar güzel
İnşallah canım geçen ay ilk denememizdi kırmızı kart gördüm çok morelim bozuldu bu ay ovulasyonla takip ediyorum inşaallah tutar izne gitcez bu ay sonu Türkiyeye. bişeyin vatmı diye soranlara evet var derim hamileyim derim.çünkü 11 aydır evliyim her aradıgımda soruyolar bişeyin varmı diyehyb77 o zaman inşallah bu ay güzel haberlerimizi paylaşırız :)
Sağol kaygılı ama bu benim ikinci düşüğüm dü. Şu an ağlama modundayım ağlayıp içimi dökmem lazım. Düşünmesem unutsam bu çocuk olayını kimsede sormasa ama öyle de olmuyor iste
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinde...Kızımda çok fazla tecrübe ettim tüm yaramazlıkları , gardımı sağlam aldım.Herşeye hazırım yeter ki gelsin.
Kızımda keza çok fazla kardeş istiyor.Sürekli soruyor anne ne zaman doğacak kardeşim , anne ben kardeşime şunu alacağım bunu yapacağım.Hatta babaannesiyle bebek kıyafetleri alıyorlar :) Tabii biz 2.de öncelikle sağlıklı ama kız olmasını diliyoruz , istiyoruz.....
Benim eşiminkide ıpone5s ama memnun degil oda benimkini begrniyo SamsungS5 alcak kendine de ben firenliyorum daha telefonu 2 yıllık biraz eskisin öyle alırsın diyorumöyleyse mutlu olacaktır canım sen daha iyi bilirsin ıphone 5 benimki hem söylenir hem gözü gibi bakar ama memnun
bende evlendiğimiz aydan bir ay sonra eşimin doğum gününde telefon aldımmm hayatımın hatası hem öde öde bitmedi hem de ona yüklediği oyunlar canımı sıkıyoreşin bilinçli bir kullanıcı değilse ve kenarda nakitin yoksa alma derim bir de bebiş her an olabilir ben yatırımı bebişe yapıyorum artık ufak tefek aleşverişler hariç:)
Sağol kaygılı ama bu benim ikinci düşüğüm dü. Şu an ağlama modundayım ağlayıp içimi dökmem lazım. Düşünmesem unutsam bu çocuk olayını kimsede sormasa ama öyle de olmuyor iste
Ödemede sıkıntı olmaz. zaten almayı istediği bir telefondu geçen sefer ben engel oldum samsung s3 mini almıştı bir yılı doldurmadan perti çıktı. İhtiyacı var güzel bir hediye olacak.
BEND EO ŞARKIYA BAYILIYORUM GEÇEN HAFTA APZAR EŞİME SÖLEDİM KALDIRIRKEN KAHVALTIYAGünaydın günaydın benim minik aşkım günaydın şarkısı olan reklama bayılıyorum ister istemez kendimi gülümserken yakalıyorum. :) İnşallah bende söyliycem bu şarkıyı bebişime
Benim eşiminkide ıpone5s ama memnun degil oda benimkini begrniyo SamsungS5 alcak kendine de ben firenliyorum daha telefonu 2 yıllık biraz eskisin öyle alırsın diyorum
Iyim daha da iyi olacağım inşallah. Benim de hala tarafında var öyle çok düşük olup sonra çocuğu olanlarbak her düşük umutları bir kademe daha aşağı indiriyor haklısın ben bir kere düşük yaptım ikincide de olur mu diye düşünüyorum illaki ama bunu düşünüp çalışmayı bırakamam kısmet ben elimden geldiğince çalışacağım mecbur hep düşecek diyenlere diyorum o zaman arkadaşımın annesi üçüncü düşükten sonra iki kızı arkadaşımın teyzesi düşüklerden sonra 3 kızı nasıl yaptı o yüzden kısmet nasip diyorum tutuşana kadar bebişimiz devam edeceğiz ve de olmadı yardımcı yöntemler deneriz allah aratmasın uzatmadan tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah rabbim :)
benim adetimin kafası karışık ne zaman geleceğini bilemiyorSen de mi adet olmadın peki. Belirsizlik kötü gerçekten biran önce regl olsam da rahatlasam en azından içim rahatlar. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım :)
Aminn canım ağzın bal yesin emi :))evet inşallah o telefonun içine binlerce bebiş pozu doldurmak nasip olur:)
internetten hiçbir program yüklenmiyo müzik falan indirilmiyo sadece ıponeden satın alarak indiriyosunneden memnun değil canım kullanan arkadaşlarımda güzel telefon al dedi amaeşin nasıl bir problem yaşadı
BEND EO ŞARKIYA BAYILIYORUM GEÇEN HAFTA APZAR EŞİME SÖLEDİM KALDIRIRKEN KAHVALTIYA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?