2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende öde öde bitiremedim o ıphone borcunu ıyyy akıllı telefon akılsız başım artık bundan sonraaaa onlar bize doğum hediyesi düşünsünler

Eşimin telefonu denize düştü sonra ekranı kırıldı pert oldu yani. Telefona ihtiyacı var. Sabahtan beri forumları okuyorum ıphone S5 almaya karar verdim. yorumlar güzel

Sağol kaygılı ama bu benim ikinci düşüğüm dü. Şu an ağlama modundayım ağlayıp içimi dökmem lazım. Düşünmesem unutsam bu çocuk olayını kimsede sormasa ama öyle de olmuyor iste

Hayırlısıyla sağlıkla gelsinde...Kızımda çok fazla tecrübe ettim tüm yaramazlıkları , gardımı sağlam aldım.Herşeye hazırım yeter ki gelsin.
Kızımda keza çok fazla kardeş istiyor.Sürekli soruyor anne ne zaman doğacak kardeşim , anne ben kardeşime şunu alacağım bunu yapacağım.Hatta babaannesiyle bebek kıyafetleri alıyorlar :) Tabii biz 2.de öncelikle sağlıklı ama kız olmasını diliyoruz , istiyoruz.....

Eşimin telefonu denize düştü sonra ekranı kırıldı pert oldu yani. Telefona ihtiyacı var. Sabahtan beri forumları okuyorum ıphone S5 almaya karar verdim. yorumlar güzel

öyleyse mutlu olacaktır canım sen daha iyi bilirsin ıphone 5 benimki hem söylenir hem gözü gibi bakar ama memnun

hyb77 o zaman inşallah bu ay güzel haberlerimizi paylaşırız :)
İnşallah canım geçen ay ilk denememizdi kırmızı kart gördüm çok morelim bozuldu bu ay ovulasyonla takip ediyorum inşaallah tutar izne gitcez bu ay sonu Türkiyeye. bişeyin vatmı diye soranlara evet var derim hamileyim derim.çünkü 11 aydır evliyim her aradıgımda soruyolar bişeyin varmı diye

Son düzenleme:
Sağol kaygılı ama bu benim ikinci düşüğüm dü. Şu an ağlama modundayım ağlayıp içimi dökmem lazım. Düşünmesem unutsam bu çocuk olayını kimsede sormasa ama öyle de olmuyor iste

bak her düşük umutları bir kademe daha aşağı indiriyor haklısın ben bir kere düşük yaptım ikincide de olur mu diye düşünüyorum illaki ama bunu düşünüp çalışmayı bırakamam kısmet ben elimden geldiğince çalışacağım mecbur hep düşecek diyenlere diyorum o zaman arkadaşımın annesi üçüncü düşükten sonra iki kızı arkadaşımın teyzesi düşüklerden sonra 3 kızı nasıl yaptı o yüzden kısmet nasip diyorum tutuşana kadar bebişimiz devam edeceğiz ve de olmadı yardımcı yöntemler deneriz allah aratmasın uzatmadan tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah rabbim :)

Ağlamak iyi geldi. Rahatladım. Herşey Rabbimden verecek olanda O vermeyecek olanda O. Vermemesinde de var bir hayır. Aslında her ay böyle aglamiyorum sadece bu ay oldu. Biraz duygusallastim

3.ye de erkeği kısmetse iki çiçek bi böcek tek çocuğum evde çocuk sesini kaldıramasam da yine de iki üçünün hareketlerini izlemekten müthiş keyif alıyorum :) allah sağlıklı bebişler versin :)

öyleyse mutlu olacaktır canım sen daha iyi bilirsin ıphone 5 benimki hem söylenir hem gözü gibi bakar ama memnun
Benim eşiminkide ıpone5s ama memnun degil oda benimkini begrniyo SamsungS5 alcak kendine de ben firenliyorum daha telefonu 2 yıllık biraz eskisin öyle alırsın diyorum

Ödemede sıkıntı olmaz. zaten almayı istediği bir telefondu geçen sefer ben engel oldum samsung s3 mini almıştı bir yılı doldurmadan perti çıktı. İhtiyacı var güzel bir hediye olacak.

Nenu merhaba canım...
Ne kadar düşünme , üzülem o bu desemde desek te biliyorum ki faydasız.
İnsanın başka birşeye odaklanamaması , düşünmemesi , sürekli bebek olayına yoğunlaşmaması bu kadar çok isterken imkansız....
Ama ben çok basit herkes gibi bir örnek olayım sana.25 ay dile kolay.Her ay yumurtlama tarihimdem 1 hafta sonra kan testi yaptırırdım , negatif çıkınca herhalde erken yaptırdım diye 3 gün sonra bi daha , sonra belki geç döllenmedir diye 1 gün sonra bidaha yaptırır sonra da kırmızı kartı görürdüm...
Ama sağlıklı gebeliğe hamile kaldığım ay o kadar rahattım ki , bu ayı es geçiyoruz , bidaha ki son aşılama olmazsa tüp bebek diye düşünürken , aslında hep aklımda ama üzerine düşmediğim , önemsemediğim ay hamile kalmıştım...Çünkü ben 6. senemin içindeydim evliliğimde hamile kaldığımda.ve annemlerin apartmanında adım kısıra çıkmıştı.Benden sonra evlenen benden küçük insanlar çoktan bebeişlerini kucaklarına almıştı.Onları duydukça daha çok stres yapıyor , daha çok geriliyordum.Hatta komşumuzun 5 yaşında torunu arkadaşımın bebek mevlüdünde bana bebek yok mu diye sorduklarında ablamın bebeği olmazki o ksırımış demişti.annaannesi ağzını kapatıp zor susturmuştu , bende kendimi mutfağa dar atıp sigarayı bıraktığım halde sigara yakmıştım uzun bir aradan sonra.
Sonuç ; ben örnek olayım hepinize , şuan kendimde dahil bilelim ki stres= bebeğin geç gelmesi
eğerki eşinizle birlikte sorununuz yoksa lütfen stres yapmayın bebeklerimiz tutanacaktır bize.
Yumurtlama zamanımızı geçirmeyelim , gün aşırı ilişkide bulunalım.sağlıklı beslenelim şu dönem :)
Uzuzn yazdım kusuruma bakmayın :)

Günaydın günaydın benim minik aşkım günaydın şarkısı olan reklama bayılıyorum ister istemez kendimi gülümserken yakalıyorum. :) İnşallah bende söyliycem bu şarkıyı bebişime
BEND EO ŞARKIYA BAYILIYORUM GEÇEN HAFTA APZAR EŞİME SÖLEDİM KALDIRIRKEN KAHVALTIYA

Benim eşiminkide ıpone5s ama memnun degil oda benimkini begrniyo SamsungS5 alcak kendine de ben firenliyorum daha telefonu 2 yıllık biraz eskisin öyle alırsın diyorum

neden memnun değil canım kullanan arkadaşlarımda güzel telefon al dedi ama eşin nasıl bir problem yaşadı

Iyim daha da iyi olacağım inşallah. Benim de hala tarafında var öyle çok düşük olup sonra çocuğu olanlar

Sen de mi adet olmadın peki. Belirsizlik kötü gerçekten biran önce regl olsam da rahatlasam en azından içim rahatlar. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım :)
benim adetimin kafası karışık ne zaman geleceğini bilemiyorbu ay ben 25. günün gecesinde ovülasyonda çift çizgiyi gördümgün aşırıyı bozmadan devam ettik bugün 39. günüm sabah test yaptım negatif göğüslerim şiş acıyor hassas karnımda sanki şimşekler çakıyor gibi sağdan soldan batmalar var ama gelen giden yok bu hafta sonu geçsin bakalım artık bu hafta test yapmayı düşünmüyorum zaten annemlere gidicez hafta sonu şöyle br eş dost göreyim kafam rahatlasın belli olur zaten o zamana var mı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…