2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Iyim daha da iyi olacağım inşallah. Benim de hala tarafında var öyle çok düşük olup sonra çocuğu olanlar
benimde amcamın gelini öyle oldu 2 defa hamile kaldı ikisindede 2. ay dolunca bebeğin kalbi durdur düşünsene kontrole gidiyor bir bakıyor bebeğin kalbi durmuş sonra doktor kontrolünde hamile kaldı doktor bir ilaç iğne falan verdi şimdi dünya tatlısı oğlunu kucağına aldı bir görseniz tombiş pamukkkkkk hem bak ne güzel hamile kalabiliyorsun

hyb77 şu insanlara cevap vermek en sıkıldığım şeydi... Yok istemiyorum henüz düşünmüyorum dersin :)

Ne kusuru olur mu hiç. Ben 25 yaşındayım. 4 yıllık evliyiz. O kafa rahatlığı ne zamn olacak bilmiyorum ki. Inşallah birgün öyle rahat olur ve hiç düşünmem. Sende zor şeyler geçirmiş sin bana kısır deseler zor toparlardim ve öyle diyenlere de hakkımı helal etmezdim

Yani büyük konuşmayayım da 3.düşünmüyorum.Her zaman hayalim 2 kızımın olması...Hatta ikiz kız istiyordum ama nasip olmadı

İnan çok zordu.Şuan burada yazamayacağım kadar çok zor şeyler yaşandı.Ama sonuçta çok şükür rabbime meleğimi yolladı bana.Hiçbiri ile muattap olmadım ne o dönem ne sonrasında...Hamileliğim ve yavrum onlara çok güzel bir cevap olmuştur zaten.

Bende Bursalıyımm :) 7 aydır Bursada değilim çok değişmiş güzelleşmiş evlendiğimden beri 1kez gittim. Demek Bursalısınız çok memnun oldumm
aaaa bende çok memnun oldum balıkesirdeyim ben yakınım annemlere 15 gün öncede bursadaydım ama düğünle geçti vakit bu hafta daha sakin geçer inşaallah sen uzaktasın sanırım bursaya 7 ay gitmeden dayanabilirmiyim bildmiyorum çok seviyorum orayı bennnn

kızlar ben bişi diycem düşükle ilgili benim dayımın eşi 7 tane düşük yapmış hatta dayım hamile oldugunu ögrendiginde özel hemşire tutmuş yengeme bakması için ayaklarını kaldırsın yatsın çocuk düşmesin diye yine düşmüş.sonra size batıl inanç gelcek ama duayla çözüm bulmuşlar.şuan 3 çocugu var 1. Si 33 yaşında şuan yeni evli karısıda hamile

Yani büyük konuşmayayım da 3.düşünmüyorum.Her zaman hayalim 2 kızımın olması...Hatta ikiz kız istiyordum ama nasip olmadı

bende sevmeye seviyorum olsa bilemiyorum hayırlısı olsun iki kızzz ohh anne ve kızlar süslenir durursunuz zevkli olur hadi inşallah

dua mı yazdırdılar ya da okudular? ben batıl şeylere karşıyım ama bu batıl değil yani nasıl allahım bize hayırlı evlat ver diyorsak bir duanın gücüyle bebeğinin duracağına inanmakta aynı şey bence içten edilen duanın olacağına da inanırım

NEZLE OLDUĞUM İÇİN K.B.B DOKTORUNA GİDİCEM BOĞAZLARIM HAPŞURDUKÇA ACIYOR YALNIZ BENİM BAŞ DÖNMESİ AZ ÖNCE YİNE GELDİ BEN NE YAPICAM BİR DE DAHİLİYEYE Mİ GİDEYİM ŞAŞIRDIM KALDIM

hyb77 şu insanlara cevap vermek en sıkıldığım şeydi... Yok istemiyorum henüz düşünmüyorum dersin :)
Eşim öyle dersin diyo zaten neden izin veriyosun sormalarına diyo kendilere ne bizim çocuk yapıp yapmadıgımız diyo ama bunu nasıl dedim ben çünkü soranlar çocugum olmasına sevinecek insanlar

CANIM NE DUASI O SÖYLERMİSİNİZ BANADA

Düşük yapmak yada hamile kalamamak Teba denen bişeymiş Dua yazılıp üzrinde taşınıyomuş bitanede beline kuşak gibi dualı ıpmi ne baglanıyomuş ama doğum sancın tutana kadar bunları üzerinden çıkarmıyomuşsun.yengem sancı tuttugunda çıkarmak aklına gelmemiş o telaşla heyecanla sancı uzun sürüp doğum gerçekleşmeyince aklına gelmiş çıkartmış hemen doğum yapmış ben görmedim tabii rahmetli annem anlatmıştı

kızlar ovulasyon yorumları istiyorum ben

Eklentiler

• 2014-09-03 15.28.26.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 42
kızlar ovulasyon yorumları istiyorum ben
BEMNİM REGLİM PAZARTESİ BİTTİ DÜN BENİMKİDE BÖLEYDİ LOVELYE GÖNDERDİM GÖRÜNTÜYÜ HATTAHA VE DÜN ÇALIŞMA YAPTIK AMA TAM OLMASI İÇİN YETERLİ KOYULUĞA GELMESİ LAZIM CANIM

SENİN ADET BİTİMİNDEN KAÇ GÜN SONRA BU GÖRÜNTÜ OLDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…