Düşük yapmak yada hamile kalamamak Teba denen bişeymiş Dua yazılıp üzrinde taşınıyomuş bitanede beline kuşak gibi dualı ıpmi ne baglanıyomuş ama doğum sancın tutana kadar bunları üzerinden çıkarmıyomuşsun.yengem sancı tuttugunda çıkarmak aklına gelmemiş o telaşla heyecanla sancı uzun sürüp doğum gerçekleşmeyince aklına gelmiş çıkartmış hemen doğum yapmış ben görmedim tabii rahmetli annem anlatmıştı
kızlar ovulasyon yorumları istiyorum ben
ben gittim az önce sevgili doktorum yoktu başka doktor baksın dedim sizin halinizden kendi doktorunuz anlar yarın gelin dediler ....kbb ye git derim mantıken ama yine de bi danışmaya danış :)NEZLE OLDUĞUM İÇİN K.B.B DOKTORUNA GİDİCEM BOĞAZLARIM HAPŞURDUKÇA ACIYORYALNIZ BENİM BAŞ DÖNMESİ AZ ÖNCE YİNE GELDİ BEN NE YAPICAM BİR DE DAHİLİYEYE Mİ GİDEYİM ŞAŞIRDIM KALDIM
DUALAR KORUYOR İNAN KORUYOR CANIM BEN 3 AYLIK EVLİYİM HERKESE HEMEN HAMİLE KALINCA SÖLEDİM VE BEBEĞİMİ KAYBETTİM NAZAR DEĞDİ DÜĞÜNÜM HERŞEYİMİ HERKES ÇOK BEĞENDİ EVİMİ ÖZENEREK 2 SENEYE YAYA YAY YAPTIM ÜDŞÜN HERŞEY ALDIĞIM İĞNE BİLE FARKLI OLSUN GÜZEL OLSUN DİE DİDİNDİM AMA GEL GÖR Kİ BÖYLE OLDU O YÜZDEN DUALAR EN İYİ KORUYUCU SEN NAPARSAN YAP HERŞEY ALLLAHTANanladım canım bana biri de hamile kaldıktan sonra dua yaptır demişiti ben yaptıramadan düşük oldu bir daha kısmet olur hamile kalırsam 2.ay dolana kadar aileme dahi demeyeceğim ve herkese söylemeden önce dua yaptıracağım hiç batıl inancım yok ama duanın insanı koruduğuna inanıyorum bu da batıl değil bence . çok sağol :)
Dünya dua üzerine diyolar zaten.doktor sebeb bulamıyosa o zaman başvurulmalı bence.sen önlemini al sonra tevekkülü allaha bırak demişler.Dert veren rabbim dermanda vermiş ama bul diyo.inşallah hepimizin tontişleri oluranladım canım bana biri de hamile kaldıktan sonra dua yaptır demişiti ben yaptıramadan düşük oldu bir daha kısmet olur hamile kalırsam 2.ay dolana kadar aileme dahi demeyeceğim ve herkese söylemeden önce dua yaptıracağım hiç batıl inancım yok ama duanın insanı koruduğuna inanıyorum bu da batıl değil bence . çok sağol :)
ben gittim az önce sevgili doktorum yoktu başka doktor baksın dedim sizin halinizden kendi doktorunuz anlar yarın gelin dediler ....kbb ye git derim mantıken ama yine de bi danışmaya danış :)
benim 10. günüm canımBEMNİM REGLİM PAZARTESİ BİTTİ DÜN BENİMKİDE BÖLEYDİ LOVELYE GÖNDERDİM GÖRÜNTÜYÜ HATTAHA VE DÜN ÇALIŞMA YAPTIK AMA TAM OLMASI İÇİN YETERLİ KOYULUĞA GELMESİ LAZIM CANIM
SENİN ADET BİTİMİNDEN KAÇ GÜN SONRA BU GÖRÜNTÜ OLDU
kaygılı ovulasyonuma baksana bi daha koyu da resim net değilbugün git yarın gelhemde senin gibi zoraki doktora giden biri için kötü olmuş ama yarın yine git ihmal etme bende kbbye gideceğim bi yarım saat sonra işten erken çıkıp bakalım ne zırvalayacak
DUALAR KORUYOR İNAN KORUYOR CANIM BEN 3 AYLIK EVLİYİM HERKESE HEMEN HAMİLE KALINCA SÖLEDİM VE BEBEĞİMİ KAYBETTİM NAZAR DEĞDİ DÜĞÜNÜM HERŞEYİMİ HERKES ÇOK BEĞENDİ EVİMİ ÖZENEREK 2 SENEYE YAYA YAY YAPTIM ÜDŞÜN HERŞEY ALDIĞIM İĞNE BİLE FARKLI OLSUN GÜZEL OLSUN DİE DİDİNDİM AMA GEL GÖR Kİ BÖYLE OLDU O YÜZDEN DUALAR EN İYİ KORUYUCU SEN NAPARSAN YAP HERŞEY ALLLAHTAN
DUA YAPTIRACAĞIM DERKEN MEVLÜTMÜ OKUTACAKSIN BEN HALA GELİN MEVLÜDÜMÜ YAPMADIM OFF İÇİME DERT OLUYOR
kaygılı ovulasyonuma baksana bi daha koyu da resim net değil
BENİMDE BÖYLEYDİ ALLLA ALLLLAREGLNDEN İTİBAREN 10 DEMİ BENİMDE 10 YANİ REGL BİTİMİNDEN SONRA 10. GÜN DEĞİL DEMİ BENİM REGLLLE EBRABER 10 .))))))))benim 10. günüm canım
:)) yani yani aslında başka hastaneye gitsem giderdimde şimdi daha önceden beri gittiğim doktora gitmek istedimki benim anne annemde hapatit vardı doktor anneme demişki çocuğunuz olsun siz olun aşılanın risk altında olabilirsiniz demiş o yüzden 3 doz aşı vuruldum ocak ayından beri bu ay da acaba aşılar işe yaradımı koruyolarmı diye bakılacaktı dedimm gitmişken onada baksın...şimdiki çoçuklar çok sanslı tüm aşıları tam oluyo ....bugün git yarın gelhemde senin gibi zoraki doktora giden biri için kötü olmuş ama yarın yine git ihmal etme bende kbbye gideceğim bi yarım saat sonra işten erken çıkıp bakalım ne zırvalayacak
BENDE EVLENDİĞİMDEN BERİ NAMAZA BAŞLAMIŞTIM SONRA KÜRTAJ OLUNCE KILMIYORDUM BİRŞEY BENİ DURDURUYORDU ÇOK HUZURSUZ OLDUK O GÜNELRDE TEKRAR GERİ DÖNDÜM ÖYLE İÇİM RAHATLIYOR Kİ ÖYLE KENDİMİ MUTLU HİSSEDİYORUM Kİ NE BÜYÜK EKSİKLİKMİŞyok boynumda taşıyacağım ya da üzerimde odamda taşıyacağım bir dua olabilir bebek mevlüdü oluyor bizde o günler gelse de kısmetse bebişe ne dualar edilir . ve herkesin gözü kaldığı doğru bizde eşimle iki gün iyi olsak birinin gözüne gelince çok sebepsiz yere kavgalar ettik o yüzden hep okuyorum göze geldiğimizi düşününce bebiş içinde hep okurum kısmet olursa :)
:)) yani yani aslında başka hastaneye gitsem giderdimde şimdi daha önceden beri gittiğim doktora gitmek istedimki benim anne annemde hapatit vardı doktor anneme demişki çocuğunuz olsun siz olun aşılanın risk altında olabilirsiniz demiş o yüzden 3 doz aşı vuruldum ocak ayından beri bu ay da acaba aşılar işe yaradımı koruyolarmı diye bakılacaktı dedimm gitmişken onada baksın...şimdiki çoçuklar çok sanslı tüm aşıları tam oluyo ....
amin canım amin ....hmm o zaman en mantıklısı dediğin gibi aynı doktora gitmek tabiki bende gideceğim zaman kalırsa baş dönmem için dahiliyeye uğrayacağım ayy bu aralar vücut 'error' veriyor resmen büyük kırmızı yazıyla sankii :) bir çok sorun var hangisine önce gitsem bilemedimallah bugünlerimizi aratmasın tabi
bizimde yengelerden bir tanesi öyleymiş halk dilinde bebek boğan deniyormuş yenge sürekli çocuğunu düşüryormuş öyle bir dua yazdırıp taktırmışlar bir gün 5 aylıkken falandı sanırım öyle bir sancı geldiğinde baannem hemen uyarmış duan nerde diye duayı taknca sancısı geçmiş olabiliyor yaniDüşük yapmak yada hamile kalamamak Teba denen bişeymiş Dua yazılıp üzrinde taşınıyomuş bitanede beline kuşak gibi dualı ıpmi ne baglanıyomuş ama doğum sancın tutana kadar bunları üzerinden çıkarmıyomuşsun.yengem sancı tuttugunda çıkarmak aklına gelmemiş o telaşla heyecanla sancı uzun sürüp doğum gerçekleşmeyince aklına gelmiş çıkartmış hemen doğum yapmış ben görmedim tabii rahmetli annem anlatmıştı
BENDE EVLENDİĞİMDEN BERİ NAMAZA BAŞLAMIŞTIM SONRA KÜRTAJ OLUNCE KILMIYORDUM BİRŞEY BENİ DURDURUYORDU ÇOK HUZURSUZ OLDUK O GÜNELRDE TEKRAR GERİ DÖNDÜM ÖYLE İÇİM RAHATLIYOR Kİ ÖYLE KENDİMİ MUTLU HİSSEDİYORUM Kİ NE BÜYÜK EKSİKLİKMİŞ
TABİ İŞ YERİNDE KILAMIYORUM AKŞAM KAZA YAPIYORUM :) AMA HUZUR VERİYOR KEŞKE ÇALIŞMASAM EVDE OLSAM DİYORUM BAZEN
ay hayırlısıyla inş onu da görcez kızbaktım zaten gebelik testi gibi içim kıpır kıpır oluyor görüncebencede koyulaştıktan sonra çatlar o yüzden yarın koyulaşırsa yarın akşam ve öbürgünü değerlendirin derim ben ama bu testlerden pek anlamıyorum biliyorsun :)
Yavrucum bak yavrucum diyorum sana tatlıımmm benim, ben 32 yim eşim 40 yaşında 2 senelik evliyim.benim bile umutsuzluğa kapılma hakkım yok, eşim uzakta, sadece hafta sonları görüyorum, sadece durumu gör diye yazıyorum bunları, hayatımızda umutsuzluğa öfkeye yer yok, Allah can sağlığı versin, önce sağlık eşin ve senin için, siz sağlıklı olunda gelecek bebişlerde sağlıklı olsun, ağlama lütfen, o yalnızlıkları ben çok iyi bilirim, biz çabalayalımda her iş olacağına varıyor nede olsa, kalk bir yüzünü yıka, silkin lütfen, ağlayınca keşke o kırmızılar geri gitse, canına yazıkAma bn şu anda iyi değilim Üzgünüm Ağlıyorum evde yalnızım. Benim yaşım 24 25 olmak üzereyim eşimin de 35 yazımız geçti değil daha ama bu ay düsugun arkası çabuk olur diyorlar korunmamistik ta hemn olur zannetmistim.
sanki bu daha olmamış tatlım kaçıncı gün bugün yum günü kopkoyu oluyorkızlar ovulasyon yorumları istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?