2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım eşinle nasıl tanıştın nerde veya ilk gördüğünde ne düşündün ve evleneceğim adam bu ne zaman dedin......merak ettim

BENİMDE BÖYLEYDİ ALLLA ALLLLAREGLNDEN İTİBAREN 10 DEMİ BENİMDE 10 YANİ REGL BİTİMİNDEN SONRA 10. GÜN DEĞİL DEMİ BENİM REGLLLE EBRABER 10 .))))))))
aynen regl le beraber 10.gün sen bugn müyaptın kız bak beraber gidiyoruz senle o zaman

aynen regl le beraber 10.gün sen bugn müyaptın kız bak beraber gidiyoruz senle o zaman
BENİM REGL 26 AĞUSTOSTA OLDU VE TAM ANLAMIYLA APZARTESİ AKŞAMI BİTTİ AMA DÜN İLİŞKİ YAPTI BENDE DÜN YAPMIŞTIM TESTİ ŞİMDİ ŞTEN ÇIKAYIM EVE GİDİNCE YAPARIM CANIM BENDE BENİMKİMİ ERKEN OLDU DİYORDUM

BEN HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMIŞTIM 2 HAZİRANDA REGLM BİTMİŞTİ VE AYIN ORTASINDA HANİ YUMURTLAMA DÖNEMİ DENİLEN ÖDNEMLERDE HİÇ BERABER OLMADIK HEP HASTA OLDUM MEĞER HAMİLEYMİŞİM İLK HAFTA HAMİLE KALMIŞTIM KISMET

canım eşinle nasıl tanıştın nerde veya ilk gördüğünde ne düşündün ve evleneceğim adam bu ne zaman dedin......merak ettim

eşimle üni de okurken bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım sonra da hiç konuşmadık onun okulu o dönem bitmişti tesadüfen face te yine o ortak arkadaşımızdan bana yazdı öyle muhabbet başladı 15 gün sonra benden hoşlandığını söyledi ve beni görmeye geldi ama kokusu temizliği konusunda hiç bir fikrim yoktu ne yaparım dişi kulağı tırnağı pisse ya da kokuyorsa diye düşünüyordum sonuçta bedenler hiç yaklaşmamıştı birbirine ... otobüsten indi bana sarıldı işte o günden sonra birbirimize hep öyle baktık :) ve de tertemiz bir eşim var biraz fazla titiz

benim 25 ağuts regl günümdü hayırlısı canım bekleyelim bakalım

benim 25 ağuts regl günümdü hayırlısı canım bekleyelim bakalım
BEKLEYELİM BAKALIM NELER OLUCAK EKİMİN İLK HAFTASI KURBAN BAYRAMI VE BİZ EŞİMİN MEMLEKETİNE AİLELERİMİZLE BERABER GİDİP KURBANI ORDA GEÇİRİCEZ İZİN ALICAZ KÖYDE OLCAZ EKİM AYI NAISL GEÇER BİLMİYORUM AMA EYLÜLÜ İYİ DEĞERLENDİRMEK LAZIM

merhaba kızlar
2 hafta önce 7 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldılar.Çok umutlanmış sevinmiştim ama olmadı.Umutlarım eylüle hatta ekim veya kasıma kaldı ne yazık ki.Doktorum 3 ay bekle dedi ama ben istemiyorum beklemek ekimde hamiş olmak istiyorum yeniden

ayy çok komiksin dişi tırnağı ayy çok güldüm allah iyiliğini versin allah bir ömür mutlu mesut etsin çoluğunuzla cocuğunuzla

bende ailemize gidicez diye bu ayı çok istiyorum da hayırlısı çünkü bayramda çalışma nasıl olacak bilmiyorum ve bayram bizim yumurtlamaya denk düşüyor

canım çok üzüldüm Allah hayırlsıyla sağlıklı huzurlu yeni bir hamileliği en kısa zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…