canım eşinle nasıl tanıştın nerde veya ilk gördüğünde ne düşündün ve evleneceğim adam bu ne zaman dedin......merak ettimhmm o zaman en mantıklısı dediğin gibi aynı doktora gitmek tabiki bende gideceğim zaman kalırsa baş dönmem için dahiliyeye uğrayacağım ayy bu aralar vücut 'error' veriyor resmen büyük kırmızı yazıyla sankii :) bir çok sorun var hangisine önce gitsem bilemedimallah bugünlerimizi aratmasın tabi
ay hayırlısıyla inş onu da görcez kızbiz sıkı çalışalım da
aynen regl le beraber 10.gün sen bugn müyaptın kız bak beraber gidiyoruz senle o zamanBENİMDE BÖYLEYDİ ALLLA ALLLLAREGLNDEN İTİBAREN 10 DEMİ BENİMDE 10 YANİ REGL BİTİMİNDEN SONRA 10. GÜN DEĞİL DEMİ BENİM REGLLLE EBRABER 10 .))))))))
yarın daha koyu olacak gibi benim regl ile birlikte 10. günümsanki bu daha olmamış tatlım kaçıncı gün bugün yum günü kopkoyu oluyor
değil mi yaaa artık bende daha hareketli görmek istiyorum bizde hareket çok topik durağançok çalışmam lazım çookkçalışında gelsin bebişlerr artık topic bebiş seslerinden duramasın
BENİM REGL 26 AĞUSTOSTA OLDU VE TAM ANLAMIYLA APZARTESİ AKŞAMI BİTTİ AMA DÜN İLİŞKİ YAPTI BENDE DÜN YAPMIŞTIM TESTİ ŞİMDİ ŞTEN ÇIKAYIM EVE GİDİNCE YAPARIM CANIM BENDE BENİMKİMİ ERKEN OLDU DİYORDUMaynen regl le beraber 10.gün sen bugn müyaptın kız bak beraber gidiyoruz senle o zaman
hadi bakalım önce koyu çizgi sonra çalışmalar sonrayarın daha koyu olacak gibi benim regl ile birlikte 10. günüm
canım eşinle nasıl tanıştın nerde veya ilk gördüğünde ne düşündün ve evleneceğim adam bu ne zaman dedin......merak ettim
benim 25 ağuts regl günümdü hayırlısı canım bekleyelim bakalımBENİM REGL 26 AĞUSTOSTA OLDU VE TAM ANLAMIYLA APZARTESİ AKŞAMI BİTTİ AMA DÜN İLİŞKİ YAPTI BENDE DÜN YAPMIŞTIM TESTİ ŞİMDİ ŞTEN ÇIKAYIM EVE GİDİNCE YAPARIM CANIM BENDE BENİMKİMİ ERKEN OLDU DİYORDUM
BEN HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMIŞTIM 2 HAZİRANDA REGLM BİTMİŞTİ VE AYIN ORTASINDA HANİ YUMURTLAMA DÖNEMİ DENİLEN ÖDNEMLERDE HİÇ BERABER OLMADIK HEP HASTA OLDUM MEĞER HAMİLEYMİŞİM İLK HAFTA HAMİLE KALMIŞTIM KISMET
hadi bakalım inşallah canımhadi bakalım önce koyu çizgi sonra çalışmalar sonragelsinnnnn
BEKLEYELİM BAKALIM NELER OLUCAK EKİMİN İLK HAFTASI KURBAN BAYRAMI VE BİZ EŞİMİN MEMLEKETİNE AİLELERİMİZLE BERABER GİDİP KURBANI ORDA GEÇİRİCEZ İZİN ALICAZ KÖYDE OLCAZ EKİM AYI NAISL GEÇER BİLMİYORUM AMA EYLÜLÜ İYİ DEĞERLENDİRMEK LAZIMbenim 25 ağuts regl günümdü hayırlısı canım bekleyelim bakalım
ayy çok komiksin dişi tırnağı ayy çok güldüm allah iyiliğini versin allah bir ömür mutlu mesut etsin çoluğunuzla cocuğunuzlaeşimle üni de okurken bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım sonra da hiç konuşmadık onun okulu o dönem bitmişti tesadüfen face te yine o ortak arkadaşımızdan bana yazdı öyle muhabbet başladı 15 gün sonra benden hoşlandığını söyledi ve beni görmeye geldi ama kokusu temizliği konusunda hiç bir fikrim yoktu ne yaparım dişi kulağı tırnağı pisse ya da kokuyorsa diye düşünüyordum sonuçta bedenler hiç yaklaşmamıştı birbirine ... otobüsten indi bana sarıldı işte o günden sonra birbirimize hep öyle baktık :) ve de tertemiz bir eşim var biraz fazla titiz
bende ailemize gidicez diye bu ayı çok istiyorum da hayırlısı çünkü bayramda çalışma nasıl olacak bilmiyorum ve bayram bizim yumurtlamaya denk düşüyorBEKLEYELİM BAKALIM NELER OLUCAK EKİMİN İLK HAFTASI KURBAN BAYRAMI VE BİZ EŞİMİN MEMLEKETİNE AİLELERİMİZLE BERABER GİDİP KURBANI ORDA GEÇİRİCEZ İZİN ALICAZ KÖYDE OLCAZ EKİM AYI NAISL GEÇER BİLMİYORUM AMA EYLÜLÜ İYİ DEĞERLENDİRMEK LAZIM
AYNEN ÖYLE OLACAK CANIM BAKALIM NELER OLUCAK DUA EDELİM BİRBİMİZE :)bende ailemize gidicez diye bu ayı çok istiyorum da hayırlısı çünkü bayramda çalışma nasıl olacak bilmiyorum ve bayram bizim yumurtlamaya denk düşüyor
kızlar ovulasyon yorumları istiyorum ben
inşaallah hamiş olursunda gerek kalmaz ekimde çalışma yapmaya:)bende ailemize gidicez diye bu ayı çok istiyorum da hayırlısı çünkü bayramda çalışma nasıl olacak bilmiyorum ve bayram bizim yumurtlamaya denk düşüyor
ay inş canım ya bayram hediyesi niyetine güzel bi haber olurinşaallah hamiş olursunda gerek kalmaz ekimde çalışma yapmaya:)
canım çok üzüldüm Allah hayırlsıyla sağlıklı huzurlu yeni bir hamileliği en kısa zamanda nasip etsinmerhaba kızlar
2 hafta önce 7 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldılar.Çok umutlanmış sevinmiştim ama olmadı.Umutlarım eylüle hatta ekim veya kasıma kaldı ne yazık ki.Doktorum 3 ay bekle dedi ama ben istemiyorum beklemek ekimde hamiş olmak istiyorum yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?