- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
gecmıs olsun cnm aynı durumu bende yasadım allah sabır versın dr banada 3 ay korun dedi ben 1 adet donemı korundum sonra korunmadım sende oyle yapabılırsın 1 ay ıcersınde bol bol sıyah uzum kurusu sıyah erık kurusu ve incir yedım kendımı toplamam için sen de oyle yap istersenmerhaba kızlar
2 hafta önce 7 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldılar.Çok umutlanmış sevinmiştim ama olmadı.Umutlarım eylüle hatta ekim veya kasıma kaldı ne yazık ki.Doktorum 3 ay bekle dedi ama ben istemiyorum beklemek ekimde hamiş olmak istiyorum yeniden
amin inşallah .İşte beklemek zor geliyor.Doktora göre kasıma kadar beklemem gerek ama ben ekim de olsa diyorumcanım çok üzüldüm Allah hayırlsıyla sağlıklı huzurlu yeni bir hamileliği en kısa zamanda nasip etsin
Uzaktayım cnm Antepteyim alışmam biraz zor oldu ama şu an iyiyim. Uzak olduğu için çık sık gidemiyorum. Kpss ye hazırlanıyordum bi de yoğun bi tempoyla :) bende çok seviyorum Bursa gibisi yokaaaa bende çok memnun oldum balıkesirdeyim ben yakınım annemlere 15 gün öncede bursadaydım ama düğünle geçti vakit bu hafta daha sakin geçer inşaallah sen uzaktasın sanırım bursaya 7 ay gitmeden dayanabilirmiyim bildmiyorum çok seviyorum orayı bennnn
ben de öyle yapsam diyorum işte 1 adet geçirsem sonra bıraksam korunmayı.Zaten hemen olacak diye bişey yok belki bir kaç ay denemem gerekir.Sen henüz hamile kalmadın heralde değil mi?gecmıs olsun cnm aynı durumu bende yasadım allah sabır versın dr banada 3 ay korun dedi ben 1 adet donemı korundum sonra korunmadım sende oyle yapabılırsın 1 ay ıcersınde bol bol sıyah uzum kurusu sıyah erık kurusu ve incir yedım kendımı toplamam için sen de oyle yap istersen
MUZU KIRMIZI ETİ ÇOK SEVERİM BİTTER YİYORUZ MESELA AYYY DÜZGÜN BESLENİYOIRMUŞUZ FARKETMEDEN :))))))) BUGÜN BEN EN İYİSİ BUNALRDFAN HARMAN YAPAYIM VUHUUUUkızlar kocişlere de iyibakmak lazım işte sperm çoğaltan besinler. http://www.milliyet.com.tr/sperm-sayisi-ve-kalitesini-beslenme-galeri-1831414/?PAGE=10
evet senle ben bu ay bunlardan yedirelim çikolata var muz var et yemiş bugün zaten bakalım bakalımMUZU KIRMIZI ETİ ÇOK SEVERİM BİTTER YİYORUZ MESELA AYYY DÜZGÜN BESLENİYOIRMUŞUZ FARKETMEDEN :))))))) BUGÜN BEN EN İYİSİ BUNALRDFAN HARMAN YAPAYIM VUHUUUU
eğer bir zararı yoksa 1 ay korun sadece tatlım ama rahmi kuvvetlendirici bitkisel şeyler yemeye çalış bence çünkü ne olursa hırpalanmış olabilir, destekleyici ek gıdalarla bebişe hazırlansın rahmin:)amin inşallah .İşte beklemek zor geliyor.Doktora göre kasıma kadar beklemem gerek ama ben ekim de olsa diyorum
suan hamıleyım testlerım pozıtıf cumartesı dr kontrolum var cnmben de öyle yapsam diyorum işte 1 adet geçirsem sonra bıraksam korunmayı.Zaten hemen olacak diye bişey yok belki bir kaç ay denemem gerekir.Sen henüz hamile kalmadın heralde değil mi?
öyle mi çok sevindim gerçekten tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın ?suan hamıleyım testlerım pozıtıf cumartesı dr kontrolum var cnm
Bizim memlekette de Tebaa diyolar yeni doğum yapmış kadının üstüne adetli kadın giderse o bebek Tebaa lı oluyomuş bebek büyüyünce kızsa hamile kalamıyo kalsada düşüyo erkeksede benzer şeyler işte.bilmiyorum çok inanılan bişey bu o yöredebizimde yengelerden bir tanesi öyleymiş halk dilinde bebek boğan deniyormuş yenge sürekli çocuğunu düşüryormuş öyle bir dua yazdırıp taktırmışlar bir gün 5 aylıkken falandı sanırım öyle bir sancı geldiğinde baannem hemen uyarmış duan nerde diye duayı taknca sancısı geçmiş olabiliyor yani
evet yaaa antep uzakkkk Allah yardımcın olsun kpssde de Allah muvaffak etsin :)Uzaktayım cnm Antepteyim alışmam biraz zor oldu ama şu an iyiyim. Uzak olduğu için çık sık gidemiyorum. Kpss ye hazırlanıyordum bi de yoğun bi tempoyla :) bende çok seviyorum Bursa gibisi yok
olabiliyor ya bazen sadece mantıkla veya somut şeylerle çözülemiyor böyle şeyler en azından Rabbim dermansız dert vermemiş devasını bulunmuş işte ne güzelBizim memlekette de Tebaa diyolar yeni doğum yapmış kadının üstüne adetli kadın giderse o bebek Tebaa lı oluyomuş bebek büyüyünce kızsa hamile kalamıyo kalsada düşüyo erkeksede benzer şeyler işte.bilmiyorum çok inanılan bişey bu o yörede
saol cnm en kısa zamanda sende hamıs kalırsın kürtajdan 2 ay sonra hamıle kaldım daha cok yenı cumartesıyı beklıyorum bende dr gıtmek ıcınöyle mi çok sevindim gerçekten tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın ?
cnm bgn baska bi dr a gittim devlet hstanesnde adetliyken vajinal ultrason baktı sol over 3-4AF sağ 3 AF dedi bu ne demek anlamadm sordum yasın daha küçük daha yüksek çıkmasını beklerdm dedim, eşime de yeni bi sperm tahlili yaptırsın dedi ayrıca bgn kan ver dedi laboratuvar kapanmiş kan da vermedm yrna kaldı 4.gün olacak sonuçlarındn snr konusucz dedi bu sol sağ over sayıları neyi ifade ediyobak ben sana bişi söyliyim mi hangi doktora gittiysem önce hormon tahlili sperm tahlili ve hsg çekilmeden tedavi başlamıyorlar. aşılama nasıl yapıcak hsg çekmeden ya tüplerde tıkanıklık varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?