2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yahu gene ilerlemiş sayfalar iki giremiyorum konuşacağınız tutuyor haydin dön başa sonra. Bu ara işler yoğun ben az geliyorum kafamda dolu mu ne bir de eşimin yarın sabahtan toplantısı çıktı ona pantolon ve ayakkabı almamız gerekti ama akşamda benim toplantım var ne zaman gidip alıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum.

Kizlar slm ayy icim kipir kıpır bebiksler gelsin hayatimiz renklensin herhalde ben 7. Ayini beklemeden ona ciciler alirdim

Avatar değişince bir an dedim bu kim yeni biri mi ama sonra nickten tanıdım. Bende bekleyemem şahsen cinsiyeti öğrenir öğrenmez başlarım almaya. Hatta al al bitiremem ben ama şimdiden belli başlı şeyleri belli. Arabası vs falan gibi.

Kıslar sayenizde ilk kez bu yaşımda yumurtlama zamanımı öğrendim, az önce tuvalette afedersiniz resmen dediğiniz tarzda yumurtlama akıntımı gördüm. (Hep görüyodum bu yaşıma kadar da onun yumurtlama akıntısı olduğunu bilmiyodum) İnsan eskiden bebek istemeyince hiç bilmiyo bu durumları, belirtileri. Bu akşam çalışma olursa sanırım döllenme olur. Hatta her gün çalışmam lazım şu 4-5 gün. Çok teşekkür ederim hepinize, iyi ki varsınız

Canım o akıntı yumurtanın çatlayacağı anlamına geliyor sen bu akıntıyı yakalamışsın bugünü yarını ve sonraki günü mutlaka değerlendir.

İşte bizim arabamız bu olucak kızlar ama bir gelip konsa göbüşe biz ona neler alıcaz. Carter's mothercare, kanz, zara baby tüm bebek mağazalarını zengin edicem.
çok güzelmiş şirin şeyyyy nerden buldun bunu bende istiyorum oluncaaa

İşte bizim arabamız bu olucak kızlar ama bir gelip konsa göbüşe biz ona neler alıcaz. Carter's mothercare, kanz, zara baby tüm bebek mağazalarını zengin edicem.
bende bu model istiyorum bebgıme esım istemıyo arabamız var gerekyok dıyor olsun ben onu kandırıp alıcam hatta bı magzada setını görmüstüm takım alıcam valla

Canım o akıntı yumurtanın çatlayacağı anlamına geliyor sen bu akıntıyı yakalamışsın bugünü yarını ve sonraki günü mutlaka değerlendir.

Tamam canım, henüz çatlamamış yani öyle mi? O zaman 3 gün non stop çalışmaaaa :)

Benide listeye eklermisiniz ? BAT 21 Eylül , bu ay 4.deneme :)

İşte bizim arabamız bu olucak kızlar ama bir gelip konsa göbüşe biz ona neler alıcaz. Carter's, mothercare, kanz, zara baby tüm bebek mağazalarını zengin edicem.

LOVELY PORTB BEBELİ Mİ ALICAKSIN KUZUM İNŞALLAH ALIRIZ VALLA BEN BİRKAÇ MARKA DAHA ARGELEDİM İNŞALLAH HANGİSİ OLURSA ALCAM ALLAHIN İZNİ İLE

kızlar bişi daha sorucm adetin 4.günü hormon testleri yapılır dimi laboratuvar kapandı diye yaptıramdm

İşte bizim arabamız bu olucak kızlar ama bir gelip konsa göbüşe biz ona neler alıcaz. Carter's, mothercare, kanz, zara baby tüm bebek mağazalarını zengin edicem.
Ayy canim ne guzel seyler bunlar bende zengin ederdim herhalde hele bir gelsin ooo popisini isiricamm

çok güzelmiş şirin şeyyyy nerden buldun bunu bende istiyorum oluncaaa

bende bu model istiyorum bebgıme esım istemıyo arabamız var gerekyok dıyor olsun ben onu kandırıp alıcam hatta bı magzada setını görmüstüm takım alıcam valla

Bebek arabasının markası Stokke canlar. Türkiyede sadece joker satıyor. İstediğiniz rengini bulamazsanız yurt dışından da getiriyorlar. Stokke scoot ve stokke xplory olarak iki modeli bulunuyor. Xplory biraz daha tuzlu fiyat 3.000 tl port bebe falan ayrıca fiyatlandırılıyor. Scoot modeli daha ucuz 1.800 tl fiyatı yine port bebe-anakucağı-oto koltuğu vs hepsi ayrı fiyatlandırılıyor.

kızlar ya ilk kez adeli iken vajinal muayene oldm zaten vajinal muayene olamiyodm adetli olunca daha açık ya vajen girişi daha rahat oldu ama kastım kendimi çok fena hsg dedi şimdi anestezi de yok yaa bn nsl dayanıcm
bende bebiş işine girişmeden olmuştum vajinal muayene, bir de derse şimdi yarında yapıcam bakalım Allah büyük, malum bende regliyim.dayanırım yeterki gelsin bebiş, ama korkmuyor değilim

Tamam canım, henüz çatlamamış yani öyle mi? O zaman 3 gün non stop çalışmaaaa :)

Öyle diyorlar canım çatladığı anlamına gelmiyormuş aslında eczaneden bir tane ovulasyon alsan keşke muhtemelen iki koyu çizgi görüceksin kesinleştirirsin böylece.

Öyle diyorlar canım çatladığı anlamına gelmiyormuş aslında eczaneden bir tane ovulasyon alsan keşke muhtemelen iki koyu çizgi görüceksin kesinleştirirsin böylece.

Tamam bulabilirsem ondan alayım bari. Sağol canımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…