2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende 25.gecesi yazınca 25 ağustos gibi algıladım.İnşallah kırmızılar gelmez.Geç döllenmedir
burda arsal diye bir arkadaş vardı 28 günde bir oluyorum demişti adet gününde test yaptı negatifti sonra gecikti adeti gecikmeden 5 gün sonra tekrarladı hamileydi geç döllenme olmuş meğer o kadar istiyorum aynı şey bana da olsun olmazda ne yapalım bir daha denemeler devam diyeceğiz

BİRE BİR KATILIYORUM DEDİKLERİNE BENİM KV DE MELEK GİBİDİR AMA HANİ DESTEK ÇOK MU ZOR DOKTORA GELMEK EVİME GELİP GEÇMİŞ OLSUN DEYİP BİR TAS ÇORBA YAPMAK NE OLDU ÖLÜRÜM BEN SANA DEDİĞİ OĞLUNA GEÇMİŞ OLSUNA GELMEDİ BİRDE AYAĞINA ÇAĞIRDI ARABAYI VERSİN DİYE VE GEL BURDA KAL DEDİ BENİM KOCAMDA ARABALARINI BIRAKIP YEMEK DAHİ YEMEDEN DÖNDÜ YANIMA GELDİ OH OLSUNN BEN HER ZAMAN ONLARI AĞIRLARKEN HEP YEMEK BULAŞIK MEYVESİ POĞAÇASI KEKİ EKSİKSİZ YAPIP TÜM AKŞAM MUTFAK TOPARLIYORUM GELDİKLERİNDE ONLAR PARA ARABA İMKAN SAĞLIK VARKEN NERDELER ZOR YANIMDA BENİM ANNEM YAZIK KAVANOZLARLA YEMEK GETİRDİ TAŞIDI ARABASI YOK CEBİNDE PARASI YOK MÜSAİT DEĞİLKEN İŞTE BÖYLE YAPINCA İNSANIN ZORUNA GİDİYOR MESAFEYİ HER ZAMAN KORUYACAK İNSAN HERKES KENDİ YERİNİ BİLECEK

elisacım ben senden çoook umutluyum yaaa inşaallah güzel haberler verirsin bizee yaaa

İnşallah canım inşalalh dun gogsum agrımasa hafıf sol kaısk sancısıı hıc dıkkate almadım masallah bu ay turp gıbıyım ama gogus agrısı bana dusundurdu ınsallah dogru dusunuyoruzdur canım gelsın mınık tospam

BEN ŞEKERPANCARIYIM NARİNİM DESEYDİN YA :) ÇOK ZOR OLMUŞ ALLAH SANA SAĞLIK VERSİNDE KAN ALDIRMA :) BEN ÖNEMLİ Bİ ŞEY ÇIKACAĞINI SANMIYORUM AMA İÇİN RAHATLAYACAK EN AZINDAN :)

Bebeğim evet benim kayınvalideyi sen burdakilerden iyi tanıyorsun özünde çok iyi bir insan oğullarına çok düşkün, beni de çok seviyor biliyorum sürekli hediyelere boğuyor zaten sevmese yapmaz ama bizimki bize aşırı düşkün giz ya. Çok çok sevmesi yoruyor beni ama buna da maşallah kötü olmasından iyidir.

SAKİNLEŞTİM BUNDAN SONRA DÜŞÜNECEĞİM AFRODİTİM :)

Ah canim geçmiş olsun , üzüldüm sana

Aynen öyle canım , olmazsa devam , o nazlı bebişlerimiz gelene kadar devam

MINIKKUS1 hımmm dayak geliyo ama sus kız. kız kısmı fazla konuşmaz bilmiymisin sen konuşmaların hepsini okuyamadım ama keşke okusaydın diyeceksin duyuyorum ama cicim kocalar hep böle ya yarın öbürgün aslında ben öyle yapmak istemedim diyip işin içinden cıkıcak sende kendini üzme heleki bebek olayını bu işe hiç katma ne demek az kavga eder etmez çoçuk haketmeyen aile oluyosa bu dünyada cocuk hakeden yok aaaa tamam kırılan kalp kolay kolay düzelmez ama bunlar böle idare edecen der babam

Bugün herkes kayınvalidelerden bahsetmiş. Sinirlenmeyin kızlar, kendimden biliyorum, insan kv ne kızıp kızıp bi de yüzüne söyleyemeyince kadının, çok kötü oluyo. Ben mesela kimseyle konuşmam kv ile ilgili ama kendi kendimi bile o kadar çok dolduruyorum ki o dolduruş bile patlamaya hazır bomba haline getiriyo beni. İşimiz zor valla ne diyim. Dilerim bi gün nasip olur d ben de kv olursam eleştirdiğim şeyleri kendim yapmam.

biz bunun için varız değil mi, sevinci katlayıp çoğaltmak, üzüntüyü kırgınlığı endişeyi parçalayıp bölmek küçültmek için. sende sizlerde iyi ki varsınız, zaman ver herşey çok güzel olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…