13 eylul cnımbat ne zaman canım ?
evet canm ya :) ne yaptın sen hala gitmedin mi kana ölcem meraktanHoşgeldin caniimm...ohh ellerinizle sağlık olsun
Çok oluyor geçmiş okunmuyor bazen
burda arsal diye bir arkadaş vardı 28 günde bir oluyorum demişti adet gününde test yaptı negatifti sonra gecikti adeti gecikmeden 5 gün sonra tekrarladı hamileydi geç döllenme olmuş meğer o kadar istiyorum aynı şey bana da olsun olmazda ne yapalım bir daha denemeler devam diyeceğizBende 25.gecesi yazınca 25 ağustos gibi algıladım.İnşallah kırmızılar gelmez.Geç döllenmedir
aynen öyle benim kv ben operasyon geçirdim kimse evime gelmedi tamam eşimin babannesi rahatsızdı ama ben taksi ile evime döndüm annem geldi babamlar geldi ama hastahanede onlar yoktu ama kendi kızı bebek kaybetse neyse bişi dmeicem giderlerdi koşa koşa bazen diyorum ben hastahnedeyken 1 saatte olsa kaldım kim geldi demek geliyor içimden onlarında dertleri vardı demek geliyor ama yok yani
biz onlara o kadar gittik akşam evimize dönce ben riskli dönemdeyim babam olsa al kızım arabayla dönün der ama onun babası demedi şu aralar diyor arabayı alın die kürtajo ldum 2 gün sonra bayramdı bayramda anneme gidicez vapur iskelesine gitmek lazım üdşün araba ile bırakmasını beklerdim o ağrımla taksiyle gittim bunlar bana ağır geldi bu tarz düşüncesiz tavır ben ailemde üstüme titrenildiğini görünce bunlar bana batıyor hani birgün söylemek istiyorum ama anlamazlar ki kürtaj onalra göre hafiftir ama benim psikolojm hiç iyi değildi o sıra
ve şunuıda biliyorm pazar kendi kızında olsa kv ütüsünüde yemeğinide yapardı net yani benim kv melek gibi herkese her zaman diyorum ama bu herkesin kendi kanı canı iyi gelin hep eldir
kan testinde 0 sonucunu almak beni çok üzüyor o yüzden evde testte görmeden kan vermek istemiyorum. o kadar istiyorum ki bir sürpriz olsun diye
elisacım ben senden çoook umutluyum yaaa inşaallah güzel haberler verirsin bizee yaaa
ahhhhh @memure ahhhh sorma sabah benim için çok aksiyonu bol geçti. neyse gittim dr. a, kaçıncı deneme vs. işte malum reglimin 3. günü. yumurta rezervine bakalım dedi, zaten o koltuk beni kasım kasım kasıyor.geçtim koltuğa,baktı çok şükür yumurta rezervim iyiymiş, bir sorun görmedi. kan ve hormon tahlili yazdı ki asıl macera benim için bundan sonra başlıyor. canımcım benim damarlarım çok ince, kan vermek benim için bir problem,o kadar kötü oluyorum ki, zaten baş dönmesi ve kusmayı saymıyorum bildiğin fenalık geçiriyorum kan verirken, keza bugünde öyle oldu. fenalaştım,sol kolumdan alamadılar, sağa geçti, yatırdı ve o şekilde aldı, iki kolumda delik deşik bitkinim,tam 45 dk da kan verebildim.neyse sonuçları öğlen 3 te alıp dr. a göstericem, inşallah bir şey çıkmaz. baktır tabii tatlım için rahatlasın en azından.
benimki evlendim evleneli 3 ay oldu cumartesi fırsat buldu geldi cumartesi pazar kaldı hiçbirşeyime karışmadı ben zaten istemem benimki melek gibi bişi bana kv liği annem yapar sağolsun pazar ütü yapıyorum kv uzandı yattı annem olsa asla asla ütüyü bana yaptırmaz asla kendisi yapar hoş benim kv çok iyi ama kötü dönemden geçiyor onun kayınvalidesi onlarla kalıyor ve felaket bir şekilde kayınvalidemi mahfertmiş kadın harap durumdaydı bende dedim sne yat psikolojini düzelt çok üzülüyorum ona
temizlik alışverşini onların oraya gittiğidme bir markette sodexso geçiyordu kurumdan ödül almıştım kıdem sodekso olarak istedim temizlik malzemelerini de eşimin ailesinin ordan halletim kv hiçbirşeye karışmadı vallla hakkını yiyemem üdğün sürecinde karışsın isterdim ama daha iyi oldu hiç müdahale olmadı annem 2 kv ye bedeldi
anneme şükrediyorum ki herşeyime annemle babacğım koştu emekleri üzerimde çok o yüzden düğün sürecimde eşim annem babam üçlemesi var :))))))))
lovely senin kv kötü değil sadece oğluşuna ilk mürvetine uygun hevesleri var
ayy inşallah gelsin inşallah ikiz de süper olur hani.bende çok isterim ikiz ama bizim aile de hiç yok o yüzden umut da yok bendebebiş mi geliyor diyorsun inşaallah yaaaaaaa ikiz gelsin hemdeeeeeeee:)
canm bugun yeniden test yaptın mı :)
canm benm yaa baya üzmüş eşin seni ama ilk düşük yaptığım zamanlar ben de her kavga sonunda acaba bu bi işaret mi bebeğin düşmesi bu evliliğin doğru olmadığına mı işaret diye kendimi yedim durdum ama öyle düşünmek doğru değil canm sen ne düşünürsen düşün sakin biir şekilde karar ver ..
Ah canim geçmiş olsun , üzüldüm sanaahhhhh @memure ahhhh sorma sabah benim için çok aksiyonu bol geçti. neyse gittim dr. a, kaçıncı deneme vs. işte malum reglimin 3. günü. yumurta rezervine bakalım dedi, zaten o koltuk beni kasım kasım kasıyor.geçtim koltuğa,baktı çok şükür yumurta rezervim iyiymiş, bir sorun görmedi. kan ve hormon tahlili yazdı ki asıl macera benim için bundan sonra başlıyor. canımcım benim damarlarım çok ince, kan vermek benim için bir problem,o kadar kötü oluyorum ki, zaten baş dönmesi ve kusmayı saymıyorum bildiğin fenalık geçiriyorum kan verirken, keza bugünde öyle oldu. fenalaştım,sol kolumdan alamadılar, sağa geçti, yatırdı ve o şekilde aldı, iki kolumda delik deşik bitkinim,tam 45 dk da kan verebildim.neyse sonuçları öğlen 3 te alıp dr. a göstericem, inşallah bir şey çıkmaz. baktır tabii tatlım için rahatlasın en azından.
burda arsal diye bir arkadaş vardı 28 günde bir oluyorum demişti adet gününde test yaptı negatifti sonra gecikti adeti gecikmeden 5 gün sonra tekrarladı hamileydi geç döllenme olmuş meğer o kadar istiyorum aynı şey bana da olsun olmazda ne yapalım bir daha denemeler devam diyeceğiz
hamile çıkarsan eylül batına alıcam seni merak etmeNe batta varım ne hamis yazısı...
Kanımı verdim geldim... Hayirlisi olsun bakalim, yarın çıkacakmis sonuç...
biz bunun için varız değil mi, sevinci katlayıp çoğaltmak, üzüntüyü kırgınlığı endişeyi parçalayıp bölmek küçültmek için. sende sizlerde iyi ki varsınız, zaman ver herşey çok güzel olacak....SİZLER HAMİLE TOPİĞİNE HUZURLA UMUTLA GELİP SABAHIN KÖRÜNDE BENİM EV İÇİ SORUNLARIMI DİNLEYİP ÜŞENMEYİP UZUN UZUN YAZAN İNSANLARR SİZLER ARKADAŞLARIMA KUZENLERİME DOSTLARIMA ANLATAMAYIP ONLARDAN İÇTEN YANIMDA OLANLAR SİZLER BENİM GÖNLÜME BÖYLESİNE KIRGIN YÜREĞİME MUTLULUK KOYANLAR HUZUR SERPİŞTİRENLER ALLAHIM YARDIMINIZDAN DUYARLILIĞINIZDAN RAZI OLSUN SİZİN O GÜZEL YÜREKLERİNİZE KALPLERİNİZE İYİ NİYETİNİZE MUTSUZLUK KÖTÜLÜK GÖSTERMESİN VERMESİN HER TÜRLÜ ŞERDEN KORUSUN İYİ KALPLERİNİZİ TEŞEKKÜR EDERİM
Verdim kuzucum...yarın gelir sonuç dedi...sabahtan gel dedi..zaten öğleden sonra küçük kaynimun sünnet töreni var Allahım hayrilisi olsun Rabbimden :)evet canm ya :) ne yaptın sen hala gitmedin mi kana ölcem meraktan
amin canımmm tatlı anne :)Verdim kuzucum...yarın gelir sonuç dedi...sabahtan gel dedi..zaten öğleden sonra küçük kaynimun sünnet töreni var Allahım hayrilisi olsun Rabbimden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?