2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım benmde kasığımda ağrılar hafif sanılar oluyo arada :) Bat a 10 gün olduğu için belirtiye yormamaya çalışıyorum ama belki yerleşme,döllenme aşamasında olabilir diye düşünüp dikkat etmeye çalışıyorum sende dikkat et canım kendine.. inş. 1 Hafta sonra belirtilerimiz yoğunlaşır :) :)

Şaka gibi mi... Bu listeyi ben hazırladım bütün yükü bana ait ve istediğimi yaparım... Kaldı ki çok makul sebeplerle bunu yaptım burdaki arkadaşlarımız bilir senin de bilip bilmemen beni ilgilendirmez...

Yahu bütün sorunlular beni mi bulur arkadaş... Bu forumun benimle bi derdi var sanırsam ... Sıkmaya başladı

sekmem tüm gün çalışıyorum ki kendi ayaklarımın üstünde durayım kimseye ihtiyacım olmasın diye ailem el bebek gül bebek baktılar benim bi şeye ihtiyacım yok şuan allaha çok şükür kocamla da sadece mutlu olmak için beraberim saygı sevgi olmazsa olmazki bu iş beraber olmamızın anlamı ne sabredip yutuyorum ama bu her lafı ye sus otur hali bi yere kadar haklıysam duramam susamam oda olayı abartıyor haddini aşıyor . babamda sana taş atsalarda sen onlara ekmek at der bende kocama hep onu yaptım tek saygısızlığım yok oda bugünyarın cebelleşsin iç dünyasında anlasın beni (

Benımde bugun ıse gelırken aklımdan sen gecıyordun burcunaz napıyor acab dıye ınsallah canım bende dıkkat etmeye ve rahat olmaya calısıyorum zaten gogus agrım artarsa umudum artar ve haftaya yasanan ılıskılerde baskıyı hıssetmezsem umudm artar artsın kuzum belırtıler artsın ınsallah olumlu sonuclar alırız bızım ılıskı gunlerıde benzıyordu sanırım ben gunum gecmeden test yapmayacagım

aynen kuzum benimkide çok iyi saüğolsun ama oda yapabileceiği kada ryapıyor yani kocasının himayesinde zavallı ona çok üzülüyorum ama yapacak bişi yok

mesela şu anda babannesi yok aradım akşam gelicekmisiniz kızım dedi bende haftaya geliriz anne dedim çünkü geçen hafta perşembe gittim ee cumartesi pazar o bize geldi yani ben istemedim gitmek onu çağırmak istedim ama çağırmadım hani başka biri olsa gel anne bizde dur derdi ama kızı var oğlu var onlara da gidebilir

önce sakinleşiyoruz... Mutlaka bir orta yolda buluşmak gerek kuzum biraz o biraz sen fedakarlık yaparak sorunu çözmeye çalışın ve lütfen böyle söyleyip hem kendi hem eşinin canını yakma...Kıyamam yaa

ayy inşallah gelsin inşallah ikiz de süper olur hani.bende çok isterim ikiz ama bizim aile de hiç yok o yüzden umut da yok bende
bizde de yok ama o genetiğe çok bakmıyormuş benim bir hemşire arkadaş var onun ikizleri var ondada yokmuş akrabalarda öyle olmuş:)

Şaka gibi mi... Bu listeyi ben hazırladım bütün yükü bana ait ve istediğimi yaparım... Kaldı ki çok makul sebeplerle bunu yaptım burdaki arkadaşlarımız bilir senin de bilip bilmemen beni ilgilendirmez...

Çok kibarsın , gerçekten saçma bir konu yüzünden kırıcı olmayı istemiyorum.Sende aynı tutumda olursan paylaşımlar güzel olur.Birileri daha önce canını yakmış olabilir ama lütfen her yeni üyeye aynı tarzda kabaca davranışlarda bulunma. ??? Tamam arkadaşım sebeplerde listede senin olsun.Lütfen kırıcı olmayayım , çirkin sözler insanın ruhunuda çirkinleştirir.

Teşekkürler bu harikulade yaklaşımın için

Yahu bütün sorunlular beni mi bulur arkadaş... Bu forumun benimle bi derdi var sanırsam ... Sıkmaya başladı

mogamim lovely izah edip söyledi eylüll de bilmiyor bunu sürekli takip etmek notlar almak düzenlemek zor belki kolay görülebilir ama değil o kendi açısından baktı sende yaptığını söyledin aslında sorun yok olmamalı bizler iyi olmalıyız kendini özletiyorsunn özledikk seni sıkılma

beklemek zor ya bir de benim döngü uzun olunca daha da zor bu ay olmazsa daha en az 1,5 ay daha beklerim mutlu haberi duyabilmesk için

evet benimde döngüm geç oluyor hele düşükten sonra kimbilir nasıl olacak bakalım : beklemek zor bide benim gibi sabırsız insana ama rabbim uzun beklemeler vermesin inşallah:)

bu arkadaşlar bu topiğin sayemde bu hale geldiğini bilmiyorlar çok normal.... tevazu gösteremeyeceğim ama iki gündür hiç haketmediğim tarzda laflar işitiyorum ve bu iş cidden canımı sıkmaya başladı... Çok istiyorlarsa devredeyim herşeyi kendileri ilgilensinler...

Bu sorunlu kelimesi eğer mogami arkadaşım bana söylüyorsa , ve sorunluların onu bulduğunu düşünüyorsa önce kendi tavırlarını bir gözden geçirmesi lazım.Ben sorunlu değilim eski tedavim ve hamileliğim boyunca başka bir siteye tam 7 sene üyeydim.Kimse ile sorun yaşamadım.
Buraya güzel paylaşımlar için geldim.Kırıcı olmaya sorunlu demeye seni ilgilendirmez gibi kaba laflara gerek yok.
Kimse buranın ağası paşası değil böyle olmamalı...
Liste ile ilgili durumu anladım birşeyde demiyorum , uzatmaya gerek yok.Lütfen laflarımızı bilip düşünüp yazalım.

boşver cnm bu aralar millette bi sinir hali bi gerginlik.. biz birbirimizi ve bunu yapma nedenini biliyoruz haklısın da o arkadas da anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…