İnşalah canım benım sol kasıgımda hafıf agrı olup gecıyor bazen bacagımın ıc kısmı acıyor ama gecen aykı gıbı rahatsız eden uzun suren agrılar degıl ama gogsum gerılıyor sızlıyor yanıyor gıbı degısık bırsey orda bırseyler oluyor ama cozemedım
Şaka gibi mi... Bu listeyi ben hazırladım bütün yükü bana ait ve istediğimi yaparım... Kaldı ki çok makul sebeplerle bunu yaptım burdaki arkadaşlarımız bilir senin de bilip bilmemen beni ilgilendirmez...Mogami bu ne demek oluyor anlayamadım ?
Sen benim aktif olarak sohbet etmeyeceğimi nereden biliyorsun ?
Ben daha dün ilk defa mesaj yazdım diye mi bu ön yargılı davranman ?
Çok önemli birşey istemedim senden , sadece listeye eklemeni rica ettim.
Şaka gibisin.
Neyse Allah gönlüne göre versin , ekleme arkadaşım.
Ah mogamicim çok teşekkür ederimmhamile çıkarsan eylül batına alıcam seni merak etme
Yahu bütün sorunlular beni mi bulur arkadaş... Bu forumun benimle bi derdi var sanırsam ... Sıkmaya başladı
MINIKKUS1 hımmm dayak geliyo ama sus kız. kız kısmı fazla konuşmaz bilmiymisin sen konuşmaların hepsini okuyamadım ama keşke okusaydın diyeceksin duyuyorum ama cicim kocalar hep böle ya yarın öbürgün aslında ben öyle yapmak istemedim diyip işin içinden cıkıcak sende kendini üzme heleki bebek olayını bu işe hiç katma ne demek az kavga eder etmez çoçuk haketmeyen aile oluyosa bu dünyada cocuk hakeden yok aaaa tamam kırılan kalp kolay kolay düzelmez ama bunlar böle idare edecen der babam
takma kafana boşver canım yaaYahu bütün sorunlular beni mi bulur arkadaş... Bu forumun benimle bi derdi var sanırsam ... Sıkmaya başladı
beklemek zor ya bir de benim döngü uzun olunca daha da zor bu ay olmazsa daha en az 1,5 ay daha beklerim mutlu haberi duyabilmesk içinİNŞALLAH ÖYLE OLUR CANIM BENİM KAN VERME O ZAMAN İDRARLA DEVAM ET 44. GÜNE KADAR
canım benmde kasığımda ağrılar hafif sanılar oluyo arada :) Bat a 10 gün olduğu için belirtiye yormamaya çalışıyorum ama belki yerleşme,döllenme aşamasında olabilir diye düşünüp dikkat etmeye çalışıyorum sende dikkat et canım kendine.. inş. 1 Hafta sonra belirtilerimiz yoğunlaşır :) :)
aynen kuzum benimkide çok iyi saüğolsun ama oda yapabileceiği kada ryapıyor yani kocasının himayesinde zavallı ona çok üzülüyorum ama yapacak bişi yokBebeğim evet benim kayınvalideyi sen burdakilerden iyi tanıyorsun özünde çok iyi bir insan oğullarına çok düşkün, beni de çok seviyor biliyorum sürekli hediyelere boğuyor zaten sevmese yapmaz ama bizimki bize aşırı düşkün giz ya. Çok çok sevmesi yoruyor beni ama buna da maşallah kötü olmasından iyidir.
önce sakinleşiyoruz... Mutlaka bir orta yolda buluşmak gerek kuzum biraz o biraz sen fedakarlık yaparak sorunu çözmeye çalışın ve lütfen böyle söyleyip hem kendi hem eşinin canını yakma...Kıyamam yaaakşam eşimle hiç yere kavga ettik ve ona ilk defa bebeğime üzülmedim allahın bir bildiği vardı da vermedi böyle davranan bir aileye çocuk getirecektik yazık ! dedimm çok kırgınım çok kızgınım işimi evimi bırakıp gitmek istiyorum burdannnbana kızdığında acısını illa çıkaracak hem strese girecek hemde strese sokacak böyle sevgi olmaz dedim ne yapıcam bilmiyorum
bizde de yok ama o genetiğe çok bakmıyormuş benim bir hemşire arkadaş var onun ikizleri var ondada yokmuş akrabalarda öyle olmuş:)ayy inşallah gelsin inşallah ikiz de süper olur hani.bende çok isterim ikiz ama bizim aile de hiç yok o yüzden umut da yok bende
Şaka gibi mi... Bu listeyi ben hazırladım bütün yükü bana ait ve istediğimi yaparım... Kaldı ki çok makul sebeplerle bunu yaptım burdaki arkadaşlarımız bilir senin de bilip bilmemen beni ilgilendirmez...
Yahu bütün sorunlular beni mi bulur arkadaş... Bu forumun benimle bi derdi var sanırsam ... Sıkmaya başladı
beklemek zor ya bir de benim döngü uzun olunca daha da zor bu ay olmazsa daha en az 1,5 ay daha beklerim mutlu haberi duyabilmesk için
olur mu mogamicim ne derdi bir gün yoktu hep hissettik yokluğunu skılma burdannnnnYahu bütün sorunlular beni mi bulur arkadaş... Bu forumun benimle bi derdi var sanırsam ... Sıkmaya başladı
bu arkadaşlar bu topiğin sayemde bu hale geldiğini bilmiyorlar çok normal.... tevazu gösteremeyeceğim ama iki gündür hiç haketmediğim tarzda laflar işitiyorum ve bu iş cidden canımı sıkmaya başladı... Çok istiyorlarsa devredeyim herşeyi kendileri ilgilensinler...mogamim lovely izah edip söyledi eylüll de bilmiyor bunu sürekli takip etmek notlar almak düzenlemek zor belki kolay görülebilir ama değil o kendi açısından baktı sende yaptığını söyledin aslında sorun yok olmamalı bizler iyi olmalıyız kendini özletiyorsunn özledikk seni sıkılma
mogamim lovely izah edip söyledi eylüll de bilmiyor bunu sürekli takip etmek notlar almak düzenlemek zor belki kolay görülebilir ama değil o kendi açısından baktı sende yaptığını söyledin aslında sorun yok olmamalı bizler iyi olmalıyız kendini özletiyorsunn özledikk seni sıkılma
boşver cnm bu aralar millette bi sinir hali bi gerginlik.. biz birbirimizi ve bunu yapma nedenini biliyoruz haklısın da o arkadas da anladıYahu bütün sorunlular beni mi bulur arkadaş... Bu forumun benimle bi derdi var sanırsam ... Sıkmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?