2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

rica ederim ne demek... sayende ne kabalığım kaldı ne ön yargılı olmam ne de çirkinleşmem.... sende fazla kibarmışsın.... Allah yolunu bahtını açık etsin ne diyim

Arkadaşım kimse listeye meraklı değil önce bunu bilmeni isterim.
Başkalarına kızıp yeni bir üyeye kaba davranmanda hiç hoş değil.
Bu topik sayende bu hale gelmiş olabilir ne güzel , ama topiğin yeni üyelere sıcak davranışınla daha da güzel olacaktır.
Umarım kendini benim yerime koyup düşünebilirisin.

rica ederim ne demek... sayende ne kabalığım kaldı ne ön yargılı olmam ne de çirkinleşmem.... sende fazla kibarmışsın.... Allah yolunu bahtını açık etsin ne diyim

Teşekkürler seninde Allah'ım yolunu açık etsin inşallah

Mogami ve eylüllüm yapmayın ama, yanlış anlaşılma olmuş işte. Sıkmayın birbirinizin canını. Gerek yok buna. Hadi lütfen zeytin dalı uzatın birbirinize

önce sakinleşiyoruz... Mutlaka bir orta yolda buluşmak gerek kuzum biraz o biraz sen fedakarlık yaparak sorunu çözmeye çalışın ve lütfen böyle söyleyip hem kendi hem eşinin canını yakma...Kıyamam yaa

sabah açtım pcyi hemen yazdım buraya ve sağolsun herkes bana öyle güzel şeyler dediler öğütlediler örneklediler rahatladım mogamiimmm bebişler gelsinde bu dünyada canımızdan bir parça olan varlığı düşünelim kocayı anasını babasını umursayacak problem yapacak zaman olmasın bebeğimizin mis kokusunda dünyanın dertlerini unutalım :))

bizde de yok ama o genetiğe çok bakmıyormuş benim bir hemşire arkadaş var onun ikizleri var ondada yokmuş akrabalarda öyle olmuş:)
aaaa o zaman az da olsa umut var demekki benim içinde.zaten düşük olmadan önce oğluşum anne iki tane kız bebek var senin karnında diyordu hep ama değildi bakarsın bu sefer oğlumun dileği gibi olur ikiz kardeşler gelir ona .süper olurrr

Kızlar affınıza sığınarak biraz nefes almak adına bi süre uğramayacağım buralara burda paylaştığım diğer topikte görüşürüz... Umarım o zamana kadar güzel haberleriniz olur... Öpüyorum hepinizi

Bugün adet günümdü olmadım daha... Bunu da söylemeden çıkmıyım dedim... Kalın sağlıcakla

o öbürünü okudum o hem suçlu hem güçlü çok kızdım sen değil hepimiz kızdık bozulduk ona zaten afrodit öyle güzel demişti ki üstüne laf etmedim alkışladım :) eylül içinse bizlerle paylaşıyor konuşuyor sağolsun. önyargılı olma diyor ama oda bu sadece listeye yazıp yoksa sileceksin derken bu işin kolay olduğuna dair önyargılı oluyor ama ben kötü nyetli olduğunu düşünmüyorum senin bizim için ne kadar takip eden ilgilenen çekip çevirip neşe veren biri olduğunu bilmiyor görür zamanla sende topic arı kraliçe olarak daha da akışına bırakk :) akışa bırakta bizi bırakma :)

Ya gitme ama

Kizlar lütfen...yanlış anlaşılma olmuş...yeni gelen arkadaş bilememis neden böyle bir kural olduğunu ama eylülcum azcik bakinsaydin hani biraz kirici konuşmadan...yoksa biz hep yenilere açığız...bende bir ayligim sadece bu topicte... Sıkıntı olmasın lütfen... Mogami iki gündür başına bunlar geldi ama bu da bir imtihan oldu oyle düşün...arada olabilir böyle şeyler... Sıkıntı etme lütfen...

Yahu bütün sorunlular beni mi bulur arkadaş... Bu forumun benimle bi derdi var sanırsam ... Sıkmaya başladı

Mogami sakin ol canım. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil birbiriyle. Bir düzen oturttuk ve buna alıştık. Burda yazıştığımz için birbirimizi yanlış anlamaya çok müsait bir ortam var sadece hepsi bu. Boşver...

Son düzenleme:

evet canım bende bu bir kaç gün sonra ki ilişkilerimden anlayabilirim artık baskıyı sanırım.. umarım hissetmeyiz baskılarımız :) evet canım ilişki günlerimiz de benzer yumurtlama zamanlarımız da aynı inş. bebişlerimiz gelir bu ay.. bide bende bugün tek taraflı bel ağrısı var gibi. ama yorgunluğa mı bağlı anlayamadım. ben de aslında yapmazdım test ama elimde eşimin aldığı predictor var erken gebelik testi 2 ay öncesinden almıştı gecen ay yapmadım bu ay yaparım herhalde. adetime 2 3 gün kala

Kuzucum olur mu oyle şey ya.sen ne yaptın da gidiyorsun...kimse gitmemeli... Lütfen mogami, senden güzel haberler beklerken böyle söyleme...

sevin bence tatlım yeni umutlara kapı açıldı bende daha gelen giden de yok yaaaa, ya adet gelsin belirsizlik bitsin ya da bebiş hberi gelsin dimi yaaaa
Eski 35günlük döngüme geri döndüm sanırım. Bekle bekle alıştık üzülmüyorum artık :)

Hım evet canım ınsallah hıssetmeyız baskıları bende bel agrısı yok canım ara ara gogsumun sancısı dısında bırsey yok ınsallah gelır bu ay bebıslerımız hım yap bakalım ınsallah pozıtıfı gorursunde bana umut olursun

inş tatlım hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyelim :)

inş tatlım hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyelim :)

Amın canım umutlanmak belırtı aramak ıstemıyorum bu ay sankı daha rahatım ama dahada rahat olmak ıstıyorum cunku gecen aylarda cok belırtı yasadım umutlandım ama olmadı bu ay oluruna bırktım zaten masallah bır yerımde agrımıyor bılmıyorum ne olacak bak senın bel agrında varmıs umutlandım ben senden

ay canımm daha erken olduğu için bende o moda girmek istemiyorum bu arada u gece rüyamda bebeğim olmuş gördüm.. 6 aylık sarı saçlı bir erkek bebeğim vardı :) çok etkisinde kaldım inş. gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…