rica ederim ne demek... sayende ne kabalığım kaldı ne ön yargılı olmam ne de çirkinleşmem.... sende fazla kibarmışsın.... Allah yolunu bahtını açık etsin ne diyimÇok kibarsın , gerçekten saçma bir konu yüzünden kırıcı olmayı istemiyorum.Sende aynı tutumda olursan paylaşımlar güzel olur.Birileri daha önce canını yakmış olabilir ama lütfen her yeni üyeye aynı tarzda kabaca davranışlarda bulunma. ??? Tamam arkadaşım sebeplerde listede senin olsun.Lütfen kırıcı olmayayım , çirkin sözler insanın ruhunuda çirkinleştirir.
Teşekkürler bu harikulade yaklaşımın için
bu arkadaşlar bu topiğin sayemde bu hale geldiğini bilmiyorlar çok normal.... tevazu gösteremeyeceğim ama iki gündür hiç haketmediğim tarzda laflar işitiyorum ve bu iş cidden canımı sıkmaya başladı... Çok istiyorlarsa devredeyim herşeyi kendileri ilgilensinler...
rica ederim ne demek... sayende ne kabalığım kaldı ne ön yargılı olmam ne de çirkinleşmem.... sende fazla kibarmışsın.... Allah yolunu bahtını açık etsin ne diyim
önce sakinleşiyoruz... Mutlaka bir orta yolda buluşmak gerek kuzum biraz o biraz sen fedakarlık yaparak sorunu çözmeye çalışın ve lütfen böyle söyleyip hem kendi hem eşinin canını yakma...Kıyamam yaa
aaaa o zaman az da olsa umut var demekki benim içinde.zaten düşük olmadan önce oğluşum anne iki tane kız bebek var senin karnında diyordu hep ama değildi bakarsın bu sefer oğlumun dileği gibi olur ikiz kardeşler gelir ona .süper olurrrbizde de yok ama o genetiğe çok bakmıyormuş benim bir hemşire arkadaş var onun ikizleri var ondada yokmuş akrabalarda öyle olmuş:)
bu arkadaşlar bu topiğin sayemde bu hale geldiğini bilmiyorlar çok normal.... tevazu gösteremeyeceğim ama iki gündür hiç haketmediğim tarzda laflar işitiyorum ve bu iş cidden canımı sıkmaya başladı... Çok istiyorlarsa devredeyim herşeyi kendileri ilgilensinler...
Kızlar affınıza sığınarak biraz nefes almak adına bi süre uğramayacağım buralara burda paylaştığım diğer topikte görüşürüz... Umarım o zamana kadar güzel haberleriniz olur... Öpüyorum hepinizi
Bugün adet günümdü olmadım daha... Bunu da söylemeden çıkmıyım dedim... Kalın sağlıcakla
Yahu bütün sorunlular beni mi bulur arkadaş... Bu forumun benimle bi derdi var sanırsam ... Sıkmaya başladı
Benımde bugun ıse gelırken aklımdan sen gecıyordun burcunaz napıyor acab dıye ınsallah canım bende dıkkat etmeye ve rahat olmaya calısıyorum zaten gogus agrım artarsa umudum artar ve haftaya yasanan ılıskılerde baskıyı hıssetmezsem umudm artar artsın kuzum belırtıler artsın ınsallah olumlu sonuclar alırız bızım ılıskı gunlerıde benzıyordu sanırım ben gunum gecmeden test yapmayacagım
Kuzucum olur mu oyle şey ya.sen ne yaptın da gidiyorsun...kimse gitmemeli... Lütfen mogami, senden güzel haberler beklerken böyle söyleme...Kızlar affınıza sığınarak biraz nefes almak adına bi süre uğramayacağım buralara burda paylaştığım diğer topikte görüşürüz... Umarım o zamana kadar güzel haberleriniz olur... Öpüyorum hepinizi
Bugün adet günümdü olmadım daha... Bunu da söylemeden çıkmıyım dedim... Kalın sağlıcakla
Eski 35günlük döngüme geri döndüm sanırım. Bekle bekle alıştık üzülmüyorum artık :)sevin bence tatlım yeni umutlara kapı açıldı bende daha gelen giden de yok yaaaa, ya adet gelsin belirsizlik bitsin ya da bebiş hberi gelsin dimi yaaaa
evet canım bende bu bir kaç gün sonra ki ilişkilerimden anlayabilirim artık baskıyı sanırım.. umarım hissetmeyiz baskılarımız :) evet canım ilişki günlerimiz de benzer yumurtlama zamanlarımız da aynı inş. bebişlerimiz gelir bu ay.. bide bende bugün tek taraflı bel ağrısı var gibi. ama yorgunluğa mı bağlı anlayamadım. ben de aslında yapmazdım test ama elimde eşimin aldığı predictor var erken gebelik testi2 ay öncesinden almıştı gecen ay yapmadım bu ay yaparım herhalde. adetime 2 3 gün kala
Hım evet canım ınsallah hıssetmeyız baskıları bende bel agrısı yok canım ara ara gogsumun sancısı dısında bırsey yok ınsallah gelır bu ay bebıslerımız hım yap bakalım ınsallah pozıtıfı gorursunde bana umut olursun
inş tatlım hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyelim :)
Amın canım umutlanmak belırtı aramak ıstemıyorum bu ay sankı daha rahatım ama dahada rahat olmak ıstıyorum cunku gecen aylarda cok belırtı yasadım umutlandım ama olmadı bu ay oluruna bırktım zaten masallah bır yerımde agrımıyor bılmıyorum ne olacak bak senın bel agrında varmıs umutlandım ben senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?