- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
çok teşekkür ederim, yemek filan yedim ama hala çok bitkinim, evet ya bunlar bişey değil bak geçti gitti dedim kendi kendime güldüm, yeterki gelsin bebişler, dolsun göbüşlertatlım yaaa geçmiş olsun kan senin için büyük problemmiş ama bebek için herşeye katlanılır dimi yaaa:) sonuçlar iyi çıkacak inşaallah ufak tefek sorunlar çıksa bile herşyin bir çözümü vardır merak etme. hem bak ne güzel yumurta rezervin iyiymiş inşallah gelecek bebişler bizlerede:)
Bu sorunlu kelimesi eğer mogami arkadaşım bana söylüyorsa , ve sorunluların onu bulduğunu düşünüyorsa önce kendi tavırlarını bir gözden geçirmesi lazım.Ben sorunlu değilim eski tedavim ve hamileliğim boyunca başka bir siteye tam 7 sene üyeydim.Kimse ile sorun yaşamadım.
Buraya güzel paylaşımlar için geldim.Kırıcı olmaya sorunlu demeye seni ilgilendirmez gibi kaba laflara gerek yok.
Kimse buranın ağası paşası değil böyle olmamalı...
Liste ile ilgili durumu anladım birşeyde demiyorum , uzatmaya gerek yok.Lütfen laflarımızı bilip düşünüp yazalım.
teşekkür ederim inşallah :)İnşallah güzel çıkar sonuçların
BİRE BİR KATILIYORUM DEDİKLERİNE BENİM KV DE MELEK GİBİDİR AMA HANİ DESTEK ÇOK MU ZOR DOKTORA GELMEK EVİME GELİP GEÇMİŞ OLSUN DEYİP BİR TAS ÇORBA YAPMAK NE OLDU ÖLÜRÜM BEN SANA DEDİĞİ OĞLUNA GEÇMİŞ OLSUNA GELMEDİ BİRDE AYAĞINA ÇAĞIRDI ARABAYI VERSİN DİYE VE GEL BURDA KAL DEDİ BENİM KOCAMDA ARABALARINI BIRAKIP YEMEK DAHİ YEMEDEN DÖNDÜ YANIMA GELDİ OH OLSUNN BEN HER ZAMAN ONLARI AĞIRLARKEN HEP YEMEK BULAŞIK MEYVESİ POĞAÇASI KEKİ EKSİKSİZ YAPIP TÜM AKŞAM MUTFAK TOPARLIYORUM GELDİKLERİNDE ONLAR PARA ARABA İMKAN SAĞLIK VARKEN NERDELER ZOR YANIMDA BENİM ANNEM YAZIK KAVANOZLARLA YEMEK GETİRDİ TAŞIDI ARABASI YOK CEBİNDE PARASI YOK MÜSAİT DEĞİLKEN İŞTE BÖYLE YAPINCA İNSANIN ZORUNA GİDİYOR MESAFEYİ HER ZAMAN KORUYACAK İNSAN HERKES KENDİ YERİNİ BİLECEK
ay canımm daha erken olduğu için bende o moda girmek istemiyorumbu arada u gece rüyamda bebeğim olmuş gördüm.. 6 aylık sarı saçlı bir erkek bebeğim vardı :) çok etkisinde kaldım inş. gerçek olur
yaaaa evet tam şeker pancarı sorma :) aminnnnn canım cümlemize topiğimize sağlık sıhhat versin inşallah. teşekkür ederim, bakalım öğlen 3 te alıcam sonucu izin alabilirsem gidip gösteririm hemen.BEN ŞEKERPANCARIYIM NARİNİM DESEYDİN YA :) ÇOK ZOR OLMUŞ ALLAH SANA SAĞLIK VERSİNDE KAN ALDIRMA :) BEN ÖNEMLİ Bİ ŞEY ÇIKACAĞINI SANMIYORUM AMA İÇİN RAHATLAYACAK EN AZINDAN :)
çok çok teşekkür ederim canım o yüzden ben idrar testinde çift çizgiyi görmeden kan verememAh canim geçmiş olsun , üzüldüm sana
Kızlar affınıza sığınarak biraz nefes almak adına bi süre uğramayacağım buralara burda paylaştığım diğer topikte görüşürüz... Umarım o zamana kadar güzel haberleriniz olur... Öpüyorum hepinizi
Bugün adet günümdü olmadım daha... Bunu da söylemeden çıkmıyım dedim... Kalın sağlıcakla
Aynen canım inşallah gercek olur bende gecen ruyamda yenı dogum yapmıstım kızım olmustu hayırlara vesıle olsun canım ınsallah bebıslerımız vardır
geçen sefer biri burda ona iyi yaklaşıldığı halde yakışıksız şekilde yanıt verdi sende liste olayını önemsemeyip ne varki deyince mogami de artık üstüste geldiğinden kızdı bu arada mogami adına açıklama yapmak bana düşmez ama bana alıntıladığın için yanıtlıyorum. ağa paşa olamaz kimse burda birbiri için dua edenler iyi şeyler dileyenler ve destekleyenler var ve bu kadar kişinin istisnasız hepsiyle ilgilenen tek kişi mogamidir herkese ama herkese destek olur şimdi hepimizin amacı belli o yüzden daha sakin olalım kırıcı olmayalım
Yaa içim rahat etti Sağol cnm şimdi öğlen arasinn gecmesini bekliyorum kan vermede bekliyorumABCDEFCD canım hastanedeki,dr.â sordum adetin ilk 5 gününde kan verilebilirmiş
aileme ne kadar şükretsem az herşeyde yanımda kayınvalidemde kötü biri dğeil tarhanayı çok seviyorumn diye yapıyor paket paket veriyor ama annem gibi asla olamaz düşün annem evini verdi kirada oturmayın geçin oturun ve istanbulda güzel bir semtte oturuyoruz allah bin razı olsun çocuğum olsa ailem direk oraya taşınır ordan yer bulur taşınırlar annemden başkasına güvenmiyorum başımdan eksik etmesin rabbim onu babam ve annem
benim annem yaptı getirdi operasyon geçirdim 3 4 günlük yemek yaptı belim karnım herşeyim ağrıdı kendimi berabt hissettim bide ilk bayramımım 2 gün sonra insanların elini öpmeye gittim onun akrabaları gelin yardım eder dedi biri çıkıp gizemin ağırsı var operasyon geçirdi dedi anca öyle anladılar benim ailemde ben el üstünde tutulurum ama orda neyse yaaa böyle insanın içine dpkunuyor bazı şeyler
inan kimse ailenin yerini tutmaz ben eşime bunları sölemiyorum ama birgün yeri gelirse kimse gelmedi diyebileceğim
Aynen canım inşallah gercek olur bende gecen ruyamda yenı dogum yapmıstım kızım olmustu hayırlara vesıle olsun canım ınsallah bebıslerımız vardır
inş cnm ama bebişler varsa da benim ki kız senın kı erkek olacak sanırımhep ters çıkarmış öyle duydum.. ablamda erkek görürdü hep şimdi kızı oldu
Arkadaşım lütfen benim yüzümden ise eğer bu topiğe ara vermen çok üzülürüm.Ben kötü niyetli biri olmadım asla.Aksine her zaman iyi paylaşımlarda bulunmaya çalışan mutlu haberler almayı uman birisiyim.Birbirimizi tanımıyoruz onun için kırıcı olmayalım lütfen.Senin geçmişte yaşadığın problemler dolayısıyla bu şekilde her yeni üyeye ön yargılı davranmana şaşırdım.Herkesi aynı kefeye koymamak lazım hayatta.Ben zaten arada sırada yazıp gidecek uzun süre topiğe uğramayacak birisi olsam senden beni listeye eklmeni istemezdim.ikimizde farklı açılardan bakıyoruz.Ben aksine yeni üyelere daha sıcak davranılması taraftarıyım ki topiğimiz neşelensin , paylaşımlarımız çoğalsın ama o senin ilk tavrın beni üzdü...
Umarım regl olmazsın , güzel haberlerini alırız.
yaaaa evet tam şeker pancarı sorma :) aminnnnn canım cümlemize topiğimize sağlık sıhhat versin inşallah. teşekkür ederim, bakalım öğlen 3 te alıcam sonucu izin alabilirsem gidip gösteririm hemen.
MINIKKUS1 cım daha iyisin değil mi, kafan dağıldı birazcık daha... iyi ol bir tanem, herşey olacağına varır ama bizimde biraz çabalamamız gerekiyor sanırım, siz öyle kayınvalide evlilik falan anlatınca bende eskilere döndüm de kafamdaki düşünceleri savuşturdum gitti, istediğin kadar iyi insan ol iyi gelin ol, karşındaki seni ne kadar anlıyorsa o kadarsın,eliz sonuçta hepimiz ...
Canım hayırlara vesile olsun rüyan....o zaman bebiş yolda kesin...
Gereksizin biri işte canım.. Ben lafını söyledim ve kızlarda gereken şeyleri söylemişler... Kapandı gitti boşver... Hayırlısı olsun canım... Bütün kalbimle umarım ekimde hamile kalırsın...
Aaa Hayır Mogami öyle olmaz. Zaten ekimde başka yere geçiyoruz bilmedikleri için olmazlar vede kimsenin canı sıkılmazbu arkadaşlar bu topiğin sayemde bu hale geldiğini bilmiyorlar çok normal.... tevazu gösteremeyeceğim ama iki gündür hiç haketmediğim tarzda laflar işitiyorum ve bu iş cidden canımı sıkmaya başladı... Çok istiyorlarsa devredeyim herşeyi kendileri ilgilensinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?