2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok teşekkür ederim, yemek filan yedim ama hala çok bitkinim, evet ya bunlar bişey değil bak geçti gitti dedim kendi kendime güldüm, yeterki gelsin bebişler, dolsun göbüşler

geçen sefer biri burda ona iyi yaklaşıldığı halde yakışıksız şekilde yanıt verdi sende liste olayını önemsemeyip ne varki deyince mogami de artık üstüste geldiğinden kızdı bu arada mogami adına açıklama yapmak bana düşmez ama bana alıntıladığın için yanıtlıyorum. ağa paşa olamaz kimse burda birbiri için dua edenler iyi şeyler dileyenler ve destekleyenler var ve bu kadar kişinin istisnasız hepsiyle ilgilenen tek kişi mogamidir herkese ama herkese destek olur şimdi hepimizin amacı belli o yüzden daha sakin olalım kırıcı olmayalım

aileme ne kadar şükretsem az herşeyde yanımda kayınvalidemde kötü biri dğeil tarhanayı çok seviyorumn diye yapıyor paket paket veriyor ama annem gibi asla olamaz düşün annem evini verdi kirada oturmayın geçin oturun ve istanbulda güzel bir semtte oturuyoruz allah bin razı olsun çocuğum olsa ailem direk oraya taşınır ordan yer bulur taşınırlar annemden başkasına güvenmiyorum başımdan eksik etmesin rabbim onu babam ve annem

benim annem yaptı getirdi operasyon geçirdim 3 4 günlük yemek yaptı belim karnım herşeyim ağrıdı kendimi berabt hissettim bide ilk bayramımım 2 gün sonra insanların elini öpmeye gittim onun akrabaları gelin yardım eder dedi biri çıkıp gizemin ağırsı var operasyon geçirdi dedi anca öyle anladılar benim ailemde ben el üstünde tutulurum ama orda neyse yaaa böyle insanın içine dpkunuyor bazı şeyler

inan kimse ailenin yerini tutmaz ben eşime bunları sölemiyorum ama birgün yeri gelirse kimse gelmedi diyebileceğim

Aynen canım inşallah gercek olur bende gecen ruyamda yenı dogum yapmıstım kızım olmustu hayırlara vesıle olsun canım ınsallah bebıslerımız vardır

BEN ŞEKERPANCARIYIM NARİNİM DESEYDİN YA :) ÇOK ZOR OLMUŞ ALLAH SANA SAĞLIK VERSİNDE KAN ALDIRMA :) BEN ÖNEMLİ Bİ ŞEY ÇIKACAĞINI SANMIYORUM AMA İÇİN RAHATLAYACAK EN AZINDAN :)
yaaaa evet tam şeker pancarı sorma :) aminnnnn canım cümlemize topiğimize sağlık sıhhat versin inşallah. teşekkür ederim, bakalım öğlen 3 te alıcam sonucu izin alabilirsem gidip gösteririm hemen.

MINIKKUS1 cım daha iyisin değil mi, kafan dağıldı birazcık daha... iyi ol bir tanem, herşey olacağına varır ama bizimde biraz çabalamamız gerekiyor sanırım, siz öyle kayınvalide evlilik falan anlatınca bende eskilere döndüm de kafamdaki düşünceleri savuşturdum gitti, istediğin kadar iyi insan ol iyi gelin ol, karşındaki seni ne kadar anlıyorsa o kadarsın,eliz sonuçta hepimiz ...

Arkadaşım lütfen benim yüzümden ise eğer bu topiğe ara vermen çok üzülürüm.Ben kötü niyetli biri olmadım asla.Aksine her zaman iyi paylaşımlarda bulunmaya çalışan mutlu haberler almayı uman birisiyim.Birbirimizi tanımıyoruz onun için kırıcı olmayalım lütfen.Senin geçmişte yaşadığın problemler dolayısıyla bu şekilde her yeni üyeye ön yargılı davranmana şaşırdım.Herkesi aynı kefeye koymamak lazım hayatta.Ben zaten arada sırada yazıp gidecek uzun süre topiğe uğramayacak birisi olsam senden beni listeye eklmeni istemezdim.ikimizde farklı açılardan bakıyoruz.Ben aksine yeni üyelere daha sıcak davranılması taraftarıyım ki topiğimiz neşelensin , paylaşımlarımız çoğalsın ama o senin ilk tavrın beni üzdü...

Umarım regl olmazsın , güzel haberlerini alırız.

Aynen canım inşallah gercek olur bende gecen ruyamda yenı dogum yapmıstım kızım olmustu hayırlara vesıle olsun canım ınsallah bebıslerımız vardır

inş cnm ama bebişler varsa da benim ki kız senın kı erkek olacak sanırım hep ters çıkarmış öyle duydum.. ablamda erkek görürdü hep şimdi kızı oldu

canım yaklaşım çok yanlıştı.yine söylüyorum başkalarına kızıp , diğer kişilerden çıkarmamak lazım bunu...
Hepimizin amacı belli tabiki , onun için kırıcı olmaya seni ilgilendirmez gibi yazılar yazmaya gerek yok.
Stres yapmayalım , birbirimize destek olalım.Benim isteğimde bu ...Güzel paylaşımlarımız olsun

kesinlikle çok iyi anlıyorum iyiler ama annemiz babamız kadar olamazlar onların değerleri paha biçilemez gerçektenn çok şanslıyız böyle ailelerimiz olduğu için kv de sağolsun iyiler sadece onlar kadar özen bekliyoruz ama mümkün değil tabii allahh ailelerimize sağlık versin torunlarını göstersin :)

ya kızlar neoldu ya neler kacırdım ben mogami gidiyorum yazmıs bırı bana anlattsın yaa

inş cnm ama bebişler varsa da benim ki kız senın kı erkek olacak sanırım hep ters çıkarmış öyle duydum.. ablamda erkek görürdü hep şimdi kızı oldu

Hım saglıgıyla gelsınlerde canım cınsıyetın önemı yok cok merak edıyorum oglum olursa nasıl olur acaba ayyy cok tuhaf Allah'ım bızede nasıp etsın yeterkı ruya cıksında canım hamıs olalım hayırlısıyla

Eylülcüm yaklaşımın ne kadar ılımlı. Dediğim gibi yanlış anladınız birbirinizi. Yazdığımız için yanlış anlaşılmaya daha müsait bir ortam var burda bunu hepimiz biliyoruz. O da seni tanımıyor ki bilemez kalıcı mısın gidici misin o yüzden süreklilik istiyor. Yoksa liste çok karışıyor. Gerçekten listeyi takip etmekte zor. Mesela sen 20 sayfa ilerlediyse okumayabilirsin geçmişi ama o sürekli burda olmadığı zamanlarda o sayfaları takip etmek zorunda. Onu da anlamaya çalışalım.

iyiyim kafam dağıldı sizlerin sayesinde mutluyum :) evet el olduğumuzu anlamak canımızı sıkıyor sanırım herkes bizim gibi hep ince düşünsün istiyoruz :) sonuçları alınca hemen gösterebilecek misin? bekliyoruz ama ben kaygılı değilim sonuçların iyi olacak :)

Gereksizin biri işte canım.. Ben lafını söyledim ve kızlarda gereken şeyleri söylemişler... Kapandı gitti boşver... Hayırlısı olsun canım... Bütün kalbimle umarım ekimde hamile kalırsın...
Aaa Hayır Mogami öyle olmaz. Zaten ekimde başka yere geçiyoruz bilmedikleri için olmazlar vede kimsenin canı sıkılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…