- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Kızlar affınıza sığınarak biraz nefes almak adına bi süre uğramayacağım buralara burda paylaştığım diğer topikte görüşürüz... Umarım o zamana kadar güzel haberleriniz olur... Öpüyorum hepinizi
Bugün adet günümdü olmadım daha... Bunu da söylemeden çıkmıyım dedim... Kalın sağlıcakla
Eylülcüm yaklaşımın ne kadar ılımlı. Dediğim gibi yanlış anladınız birbirinizi. Yazdığımız için yanlış anlaşılmaya daha müsait bir ortam var burda bunu hepimiz biliyoruz. O da seni tanımıyor ki bilemez kalıcı mısın gidici misin o yüzden süreklilik istiyor. Yoksa liste çok karışıyor. Gerçekten listeyi takip etmekte zor. Mesela sen 20 sayfa ilerlediyse okumayabilirsin geçmişi ama o sürekli burda olmadığı zamanlarda o sayfaları takip etmek zorunda. Onu da anlamaya çalışalım.
hımmm çok iyi bakalım, güzelce çıkar inşallah sonuçlar :)Yaa içim rahat etti Sağol cnm şimdi öğlen arasinn gecmesini bekliyorum kan vermede bekliyorum
ayyy canım ınsallah beklıyoruz bakalım hayırlısı bu ay 3. denemem ınsallah tutmustur
birazcık daha iyi olmana sevindim :) evet evet izin alabilirsem hemen göstereceğim bugün :)iyiyim kafam dağıldı sizlerin sayesinde mutluyum :) evet el olduğumuzu anlamak canımızı sıkıyor sanırım herkes bizim gibi hep ince düşünsün istiyoruz :) sonuçları alınca hemen gösterebilecek misin? bekliyoruz ama ben kaygılı değilim sonuçların iyi olacak :)
Ben iki gecedir kız çocuğu görüyorum... Hep yeni doğurmusum olarak gördüm...hatta bu gecekindr doğum öncesi, doğum ani ve sonrası hepsini gördüm... Çok etkilendim inan ki... Çok sancısiz bir doğum olduayyy canım ınsallah beklıyoruz bakalım hayırlısı bu ay 3. denemem ınsallah tutmustur
3.deneme derken normal yollarla değil mi ?
Yoksa aşılama mı ?
Ben iki gecedir kız çocuğu görüyorum... Hep yeni doğurmusum olarak gördüm...hatta bu gecekindr doğum öncesi, doğum ani ve sonrası hepsini gördüm... Çok etkilendim inan ki... Çok sancısiz bir doğum oldu
Ben iki gecedir kız çocuğu görüyorum... Hep yeni doğurmusum olarak gördüm...hatta bu gecekindr doğum öncesi, doğum ani ve sonrası hepsini gördüm... Çok etkilendim inan ki... Çok sancısiz bir doğum oldu
Normal canım bende daha 5 aylık evlıyım zaten :)
sirrieyvanınkı yarın bellı olur ınsallah arkasındanda bız gıderız inşallahOzaman çok yakın zamanda ikinizden de hamiş haberi alacağız inşallah
sirrieyvanınkı yarın bellı olur ınsallah arkasındanda bız gıderız inşallah
Arkadaşım lütfen benim yüzümden ise eğer bu topiğe ara vermen çok üzülürüm.Ben kötü niyetli biri olmadım asla.Aksine her zaman iyi paylaşımlarda bulunmaya çalışan mutlu haberler almayı uman birisiyim.Birbirimizi tanımıyoruz onun için kırıcı olmayalım lütfen.Senin geçmişte yaşadığın problemler dolayısıyla bu şekilde her yeni üyeye ön yargılı davranmana şaşırdım.Herkesi aynı kefeye koymamak lazım hayatta.Ben zaten arada sırada yazıp gidecek uzun süre topiğe uğramayacak birisi olsam senden beni listeye eklmeni istemezdim.ikimizde farklı açılardan bakıyoruz.Ben aksine yeni üyelere daha sıcak davranılması taraftarıyım ki topiğimiz neşelensin , paylaşımlarımız çoğalsın ama o senin ilk tavrın beni üzdü...
Umarım regl olmazsın , güzel haberlerini alırız.
eylullum Amin canım tesekkur edeım hepımızın mutlulugu daım olsun ınsalalh melegım tutunmustur bklıyorum sevgıyle heyecanla
Kızlar neler oluyor yaa mogami nereye gidiyo gitme lütfen
Kaygılı cnm üzülme snde bizde de bikaç kez böyle tartisma oldu bndr bebiş bu yüzden gelmiyor diye ama ne kavga edenlerin oluyo bunlar nsl birlikte olabilmiş diyosun hayirlisi olsun hepimiz için
Mogamicim bugünün gerginliği ile fazla alınmış olabilirsin. Sakinlesip bize hayırlı haberlerle gel bugün merakta bırakma. :)
Eylullum Arkadaşım sen de hoşgeldin, yalnız sonlarda yazdığın yumuşatılmış üslubunu başta kullansaydın da olay bu kadar tırmanmasaymış keşke. Aktif sohbet niyetinde olup olmadığını hiçbirimiz 1. mesajindan bilemezdik. Kural kuraldır ikinci mesajında tabiki arkadaşım önce tanışıp kaynasalim hadi o zaman gibi bir tavır beklerdim. Sen ictenlikte konumuza katılmış olabilirsin ama sonra gelecek her arkadaşa bu yaklaşımlarımız örnek olacak bilmem anlatabildim mi.
Hım saglıgıyla gelsınlerde canım cınsıyetın önemı yok cok merak edıyorum oglum olursa nasıl olur acaba ayyy cok tuhaf Allah'ım bızede nasıp etsın yeterkı ruya cıksında canım hamıs olalım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?