2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami lütfen serin kanlı ol canım, süreç zaten zor, gitme lütfeeeennnn, tabiki nefes almak adına çok kısa bir süre uzaklaşmanı anlarım ama sinirlerine hakim ol, evet bu 1-2 olay art arda geldi ve canını sıktı,2 dk. lığına huzur bulmaya birbirimizi bulmaya geldiğmiz bu ortamda sükûnetini koru lütfen.biz seni çooookkkk seviyoruz ve cevap vermediğin şu sürede bile özledik ..

Canım benim anladım tabiki arkadaşımızın derdini....ama dediğim gibi ben paylaşımda bulunmayacak olsam istemezdim listeye eklenmemi zaten.arada sırada okur çıkardım.ona da her zaman yardımcı oluruz liste konusunda.Ben anladım arkadaşı zaten ilk mesajımdan sonra yazan arkadaşımın mesajından sonra anladım , ama sonra kırıcı yazışmalar olunca farkettim ki başkasına kızıp yeni üye olan benden çıkarılıyor.Ve üzüldüm.
Ama dediğim gibi çok önemli değil.
Güzel paylaşımlar için buradayız

Kızlar neler oluyor yaa mogami nereye gidiyo gitme lütfen
Kaygılı cnm üzülme snde bizde de bikaç kez böyle tartisma oldu bndr bebiş bu yüzden gelmiyor diye ama ne kavga edenlerin oluyo bunlar nsl birlikte olabilmiş diyosun hayirlisi olsun hepimiz için

birazcık daha iyi olmana sevindim :) evet evet izin alabilirsem hemen göstereceğim bugün :)

ayyy canım ınsallah beklıyoruz bakalım hayırlısı bu ay 3. denemem ınsallah tutmustur
Ben iki gecedir kız çocuğu görüyorum... Hep yeni doğurmusum olarak gördüm...hatta bu gecekindr doğum öncesi, doğum ani ve sonrası hepsini gördüm... Çok etkilendim inan ki... Çok sancısiz bir doğum oldu

İnşallah bebısın senınledır ve saglıkla kucagına alırsın saglıklı gebelıgın ve kolay dogumun olur

Mogamicim bugünün gerginliği ile fazla alınmış olabilirsin. Sakinlesip bize hayırlı haberlerle gel bugün merakta bırakma. :)

Eylullum Arkadaşım sen de hoşgeldin, yalnız sonlarda yazdığın yumuşatılmış üslubunu başta kullansaydın da olay bu kadar tırmanmasaymış keşke. Aktif sohbet niyetinde olup olmadığını hiçbirimiz 1. mesajindan bilemezdik. Kural kuraldır ikinci mesajında tabiki arkadaşım önce tanışıp kaynasalim hadi o zaman gibi bir tavır beklerdim. Sen ictenlikte konumuza katılmış olabilirsin ama sonra gelecek her arkadaşa bu yaklaşımlarımız örnek olacak bilmem anlatabildim mi.

haklısın canım hayırlısı olsun bakalım :)) çalışmalar nasıl

Arkadaşım zaten 1.mesajımdan sonra istememiştim , size göre az olabilir ama 9 ağustos üye oldum ve dün ilk defa mesaj yazdım ve 16-17 mesaj sonrasında rica etmiştim.Ben en baştan beri gayet iyi niyetlice yazıyorum ricamda gayet iyi niyetliydi ama karşılığında ters cevap alınca insan ne oluyor ya diyor.Evet ben içtenlikle katıldığım topiğe ve içtenlik beklerdim ricamın karşısında.İstersen kendini benim yerime koy gayet iyi niyetle yazarken ekleyemeyiz aktif olman lazım kimi bir mesajla kimse karşılaşmak istemez.Bana daha yumuşak tonla anlatılsaydı daha sonraki mesajlar gibi bende tabiki cevap bile yazmazdım.
Neyse konuyu uzatmayalım..

Bu arada hoşbulduk , teşekkürler...Bebişin hayırlı olsun sağlıcakla doğsun

evet canım hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olsunda önemi yok cinsiyetin.. bende çok merak ediyorum nasıl olur kime benzer çok heyecanlı düşünmek bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…