Amin canimm benimk hayırlısı insaAllah , seninki de seninledir insaAllah elisacimmİnşallah bebısın senınledır ve saglıkla kucagına alırsın saglıklı gebelıgın ve kolay dogumun olur
evet canım hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olsunda önemi yok cinsiyetin.. bende çok merak ediyorum nasıl olur kime benzerçok heyecanlı düşünmek bilee
Kızlar meraba ben dün hasta oldum diye çok çok uzulmustum ve aglamistim sizlerde bana çok destek olmuştunuz ya. Normalde bat bugün. Ama hala birşey gelmedi. Dün çok az kahverengi leke geldi bugün de birsey yok acaba gelecek mi yoksa .... aklıma gelen şey mi olmuştur yani bebiş. Tabi bu saatten sonra olursam üzülmem çünkü dün çok üzüldüm
Amin canimm benimk hayırlısı insaAllah , seninki de seninledir insaAllah elisacimm
Bende oyle düşünüyorum tatlim...çok güzel olacak , hele şimdi bebis varsa ben o sayfalara neler yazarım nelerAynen canım bazen esıme dıyorum bızım cocugumuz nasıl olur acaba dıye esımde dıyor cırkın olur sen cırkın ben cırkın dıyorum cırkınsem nıye benı aldın yuregın guzel dıyor dalga gecıyor benımle olsunda canım saglıcakla gorecegız ınsallah hepsını ayyy ayyy bu gunlerı hıc unutmayacagım ve bugun dusundum eger hamıle kalırsam guzel bır anı deftreı alacagım her aykı ultrason resımlerını yapıstırım o gunku ne hıssettıklerı yazacagım ve dogumunu ılk dısını emeklemesını yurumesını herseyını
Bende oyle düşünüyorum tatlim...çok güzel olacak , hele şimdi bebis varsa ben o sayfalara neler yazarım neler
Hayırlısıyka gelsinler de bu heyecanlar güzel heyecanlar...
Arkadaşım zaten 1.mesajımdan sonra istememiştim , size göre az olabilir ama 9 ağustos üye oldum ve dün ilk defa mesaj yazdım ve 16-17 mesaj sonrasında rica etmiştim.Ben en baştan beri gayet iyi niyetlice yazıyorum ricamda gayet iyi niyetliydi ama karşılığında ters cevap alınca insan ne oluyor ya diyor.Evet ben içtenlikle katıldığım topiğe ve içtenlik beklerdim ricamın karşısında.İstersen kendini benim yerime koy gayet iyi niyetle yazarken ekleyemeyiz aktif olman lazım kimi bir mesajla kimse karşılaşmak istemez.Bana daha yumuşak tonla anlatılsaydı daha sonraki mesajlar gibi bende tabiki cevap bile yazmazdım.
Neyse konuyu uzatmayalım..
Bu arada hoşbulduk , teşekkürler...Bebişin hayırlı olsun sağlıcakla doğsun
Yerine koymaya çalışıyorum Mogaminin mesajını da okudum kişisel alınacak bir durum yok seni de aramızda görmek isteriz demiş kötü bir şey göremedim inan. Bence de uzamasın.Arkadaşım zaten 1.mesajımdan sonra istememiştim , size göre az olabilir ama 9 ağustos üye oldum ve dün ilk defa mesaj yazdım ve 16-17 mesaj sonrasında rica etmiştim.Ben en baştan beri gayet iyi niyetlice yazıyorum ricamda gayet iyi niyetliydi ama karşılığında ters cevap alınca insan ne oluyor ya diyor.Evet ben içtenlikle katıldığım topiğe ve içtenlik beklerdim ricamın karşısında.İstersen kendini benim yerime koy gayet iyi niyetle yazarken ekleyemeyiz aktif olman lazım kimi bir mesajla kimse karşılaşmak istemez.Bana daha yumuşak tonla anlatılsaydı daha sonraki mesajlar gibi bende tabiki cevap bile yazmazdım.
Neyse konuyu uzatmayalım..
Bu arada hoşbulduk , teşekkürler...Bebişin hayırlı olsun sağlıcakla doğsun
Insallah canım. Daha önce ilk gün kendini belli ederdi ama o kadar az leke gelmezdi ve içinde kırmızılık olurdu ve ertesı gun gelirdi. Birde bundan önceki ay düşük olmuştu acaba o yüzden mi böyle oldu. Dedim ya eğer olursa üzülmeyeceğim dün çok üzüldüm ağladımCanım benim inşallah o yerleşme kanamasıdır.Peki daha önce regl zamanlarında böyle olur muydu ?
Aynen canım ya hıc sorma benımde evın anahtarı var kayınvalıdemde eve ınternet baglanacak dıyor su saatte gelırler dıyorum bız yokuz o saatte ee annem gelır duru baslarında ya ne gerek var bende hıc ıstemem ben yokken evıme gelınmesını bırde hıc sevmedıgım bır huyu var mısafırım cagıracagım annemde gelecekmı yaaa benım mısafırımın yanında annenı nıye cagırayım ahhh canım ahhh bu huyları oldurecek sonra dıyorumkı acaba ben kotu bırımıyım boyle konusuyorum yok annesıgılın yanında suratım asık olmayacakıs hep gulecekmısın bende ınsanım yorgun oluyorum ben heran gulememkı bunların hepsı aynı canım
Aynen canım bazen esıme dıyorum bızım cocugumuz nasıl olur acaba dıye esımde dıyor cırkın olur sen cırkın ben cırkın dıyorum cırkınsem nıye benı aldın yuregın guzel dıyor dalga gecıyor benımle olsunda canım saglıcakla gorecegız ınsallah hepsını ayyy ayyy bu gunlerı hıc unutmayacagım ve bugun dusundum eger hamıle kalırsam guzel bır anı deftreı alacagım her aykı ultrason resımlerını yapıstırım o gunku ne hıssettıklerı yazacagım ve dogumunu ılk dısını emeklemesını yurumesını herseyını
Yerine koymaya çalışıyorum Mogaminin mesajını da okudum kişisel alınacak bir durum yok seni de aramızda görmek isteriz demiş kötü bir şey göremedim inan. Bence de uzamasın.
Iyi dileklerin için de teşekkürler darısı inşallah sizlere. :)
Insallah canım. Daha önce ilk gün kendini belli ederdi ama o kadar az leke gelmezdi ve içinde kırmızılık olurdu ve ertesı gun gelirdi. Birde bundan önceki ay düşük olmuştu acaba o yüzden mi böyle oldu. Dedim ya eğer olursa üzülmeyeceğim dün çok üzüldüm ağladım
Bende oyle düşünüyorum tatlim...çok güzel olacak , hele şimdi bebis varsa ben o sayfalara neler yazarım neler
Hayırlısıyka gelsinler de bu heyecanlar güzel heyecanlar...
bende öyle canım eğer nasip olur çocuğumu büyütürsem ona da bahsederim bu günlerde ki hislerimden. seni yapana kadar neler çektim derim
bende anı defteri düşünüyorum tatlım hamileliğimi öğrendiğim ilk andan itibaren yazacağım inş. hem ilerde çocuğuma da güzel bir anı olur
Canım ben kızıma anlatıyorum , zaten zor bir süreçten sonra kavuştuğum için her ay girdiğim usg leri cd de alıyordum doktorumdan her usg resmini..hepsini çerçevelettim , ilk ayak izini vs.. ve blog yaptım kızıma oraya yazıyordum duygularımı ilk 3 ay usg fotosundan başlamıştım.ileride okurd iye.Şimdi kızım 7 yaşında arada açıyoruz birlikte okuyoruz.Ben ona anlatıyorum onu ne kadar çok beklediğimizi istediğimizi...Çok mutlu oluyor" anne göbeğine eğilip kızım deseydin ben gelirdim" diyor...Çok kıymetli olduğunun farkında..Ve şimdi çok fazla kız kardeşi olsun istiyor / uz.
Anne bende kardeşime anlatacağım onu çok bekledik diye hayaller kuruyor
ay ne güzel cnm Allah daim etsin kızınla olan bu güzel iletişimizini :) kardeşide çok bekletmez umarım kısa zamanda gelir aranıza katılır, ablasıda iyi bi abla olacağa benziyor :)
Ayy inşallah çok bekletmezler hiçbirimizi bizim nazlı bebişler....
Evet ablası çok merakla istiyor ve bekliyor.Bakalım inşallah böyle devam eder.
Teşekkürler
bnce bi erkek böyle düşünemez seninkine akıl veriliyodur bi erkek misafr gelcegı zman annesının gelp gelmeyecegını düşünemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?