2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar meraba ben dün hasta oldum diye çok çok uzulmustum ve aglamistim sizlerde bana çok destek olmuştunuz ya. Normalde bat bugün. Ama hala birşey gelmedi. Dün çok az kahverengi leke geldi bugün de birsey yok acaba gelecek mi yoksa .... aklıma gelen şey mi olmuştur yani bebiş. Tabi bu saatten sonra olursam üzülmem çünkü dün çok üzüldüm

evet canım hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olsunda önemi yok cinsiyetin.. bende çok merak ediyorum nasıl olur kime benzer çok heyecanlı düşünmek bilee

Aynen canım bazen esıme dıyorum bızım cocugumuz nasıl olur acaba dıye esımde dıyor cırkın olur sen cırkın ben cırkın dıyorum cırkınsem nıye benı aldın yuregın guzel dıyor dalga gecıyor benımle olsunda canım saglıcakla gorecegız ınsallah hepsını ayyy ayyy bu gunlerı hıc unutmayacagım ve bugun dusundum eger hamıle kalırsam guzel bır anı deftreı alacagım her aykı ultrason resımlerını yapıstırım o gunku ne hıssettıklerı yazacagım ve dogumunu ılk dısını emeklemesını yurumesını herseyını

Canım benim inşallah o yerleşme kanamasıdır.Peki daha önce regl zamanlarında böyle olur muydu ?

Bende oyle düşünüyorum tatlim...çok güzel olacak , hele şimdi bebis varsa ben o sayfalara neler yazarım neler
Hayırlısıyka gelsinler de bu heyecanlar güzel heyecanlar...

Bende oyle düşünüyorum tatlim...çok güzel olacak , hele şimdi bebis varsa ben o sayfalara neler yazarım neler
Hayırlısıyka gelsinler de bu heyecanlar güzel heyecanlar...

Evet canım gelsınelerde bız neler yaparız neler ama ınsalalh heyecanımız olumlu sonucla kat ve kat artar

Yerine koymaya çalışıyorum Mogaminin mesajını da okudum kişisel alınacak bir durum yok seni de aramızda görmek isteriz demiş kötü bir şey göremedim inan. Bence de uzamasın.
Iyi dileklerin için de teşekkürler darısı inşallah sizlere. :)

Canım benim inşallah o yerleşme kanamasıdır.Peki daha önce regl zamanlarında böyle olur muydu ?
Insallah canım. Daha önce ilk gün kendini belli ederdi ama o kadar az leke gelmezdi ve içinde kırmızılık olurdu ve ertesı gun gelirdi. Birde bundan önceki ay düşük olmuştu acaba o yüzden mi böyle oldu. Dedim ya eğer olursa üzülmeyeceğim dün çok üzüldüm ağladım

bnce bi erkek böyle düşünemez seninkine akıl veriliyodur bi erkek misafr gelcegı zman annesının gelp gelmeyecegını düşünemez

bende öyle canım eğer nasip olur çocuğumu büyütürsem ona da bahsederim bu günlerde ki hislerimden. seni yapana kadar neler çektim derim
bende anı defteri düşünüyorum tatlım hamileliğimi öğrendiğim ilk andan itibaren yazacağım inş. hem ilerde çocuğuma da güzel bir anı olur

Evet uzamasın rica ediyorum.

Teşekkürler , inşallah bizlerde veririz güzel haber bu ay

Tabiki üzülmek yok , daha genciz , önümüzde bir sürü yumyumlu aylarımız var.
Düşükten dolayı olabilir mi inan bilmiyorum ama bugün beklesek te yarın kan tahlilimi yaptırsan acaba , ben bile heyecan yaptım şuan

@KAYGILI canım hiiiç üzülme bu aralar 2nizde cok üzgüsünz bnm eşimde normalde sinirli biridir ve bi anda sinirlenr ve azarlayıverır cocuk gibi.bu kurtajdan snra bende iyice alıngan oldum ama ona mesaj atı durdum kendımı anlattım bu durumu beraber atlatmamız gerektıgını bana karsı sabırlı olması gerektıgını bnm hatalarım olabilir ama sen görmezden gelmelısın dedım.ve ben istemedıgım seylerı ona söyledıgımde bana tepki vermemesı gerektıgını(izinde kv yanında cok uzun kalmak istemıyordum) falan söyledm bunları içimden geldiği gibi yazdım arayıp durdu acmadm butun içimden gecenlerı yazdıktan snra aradım ve konustuk bana hak verdı ve suan benm istedıgım gibi davranyo sende ne kadar uzgun oldugunu anlat ona biz suan lohusa dönemındeyız öyle düşün arkadasım

Canım ben kızıma anlatıyorum , zaten zor bir süreçten sonra kavuştuğum için her ay girdiğim usg leri cd de alıyordum doktorumdan her usg resmini..hepsini çerçevelettim , ilk ayak izini vs.. ve blog yaptım kızıma oraya yazıyordum duygularımı ilk 3 ay usg fotosundan başlamıştım.ileride okurd iye.Şimdi kızım 7 yaşında arada açıyoruz birlikte okuyoruz.Ben ona anlatıyorum onu ne kadar çok beklediğimizi istediğimizi...Çok mutlu oluyor" anne göbeğine eğilip kızım deseydin ben gelirdim" diyor...Çok kıymetli olduğunun farkında..Ve şimdi çok fazla kız kardeşi olsun istiyor / uz.
Anne bende kardeşime anlatacağım onu çok bekledik diye hayaller kuruyor

ay ne güzel cnm Allah daim etsin kızınla olan bu güzel iletişimizini :) kardeşide çok bekletmez umarım kısa zamanda gelir aranıza katılır, ablasıda iyi bi abla olacağa benziyor :)

ay ne güzel cnm Allah daim etsin kızınla olan bu güzel iletişimizini :) kardeşide çok bekletmez umarım kısa zamanda gelir aranıza katılır, ablasıda iyi bi abla olacağa benziyor :)

Ayy inşallah çok bekletmezler hiçbirimizi bizim nazlı bebişler....
Evet ablası çok merakla istiyor ve bekliyor.Bakalım inşallah böyle devam eder.

Teşekkürler

Ayy inşallah çok bekletmezler hiçbirimizi bizim nazlı bebişler....
Evet ablası çok merakla istiyor ve bekliyor.Bakalım inşallah böyle devam eder.

Teşekkürler

inş çok bekletmezler.. :) bu arada ne kadar zamandır 2. çocuk istiyosun cnm?

bnce bi erkek böyle düşünemez seninkine akıl veriliyodur bi erkek misafr gelcegı zman annesının gelp gelmeyecegını düşünemez

Bilmiyorum canım olbılır mesela ben kuzenımı davet ettım kayınvalıdemede dedımkıben zaten yemek yapacagım sızede gonderırım sız yemek yapmayın zaten her zaman yıyoruz dıye neyse kayınvalıdeme ugradık esım demezmı anne sende gelıyormusun aksama kayınvalıdemde dedı benım ne esım var genclerın ıcınde zaten kayınvalıdem gelmıyorda ben esıme sınır oluyorum bır ara yıne aynısını yptı bende dedımkı ben her mısfır cagırdıgıma annenıdemı cagıracam dedım beyfendının cok zoruna gıttı bu sozune cok kırıldım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…